מעין דיון

MadonnaFan

New member
איכז איכס בלאאאאאאאאאכס

מריה קארי? לכי ותמדדי חום עכשיו!!! היא שרה בקול של חתול מיוחם דרוס!!! @מעין@ Long Live Madonna

LuNaTiC

New member
התגובה הראשונית שלי היא משהו

שאני לא אכנס אליו עכשיו כי המטרה שלי היא לא לפגוע בחברי הפורום ובמי שהם מעריצים, אפילו אם הם חרא *שיעול*מדונה*שיעול*. אז זהו, אין תגובה. -ענבל-

MadonnaFan

New member
הה!

כמה שנפגעתי, עכשיו באשמתך אני לא אשן כל הלילה, אשב במיטה עם האור הקטן דלוק,עם ערימה של טישו, מתייפחת ומקנחת את האף בקצב וצורחת שאשנא אותך לכל חיי! האם אני שפויה כמובן שלא וווווווואאאאאאאאאאאההההההההווווווווווווו מה ששעות מאוחרות עושות לאנשים... @מעין@ Long Live Madonna

LuNaTiC

New member
לא בכפיה, הכל ברוח טובה....

רוצה שאני אשלח את שוקו הכלב לנחם אותך? הוא אוהב ואכפתי ומאוד פרוותי!! אוו השעה שתיים! זמן לצאת לגינה ולילל לירח! סיונרה באקה (לא אישי, רק מה שאני יודעת ביפנית) -ענבל-

רחלי!

New member
יאכס

אני ממש שונאת את כל הקטע הזה... ועם כל הכבוד למדונהפאן, גם מדונה כזו בהרבה מהקליפים שלה... תאמינו או לא, הייתי פעם מעריצה שרופה של בריטני, כשהיא הייתה התלמידה התמימה ששרה לה היט מי בייבי וואן מור טיים... אבל תודו שלאקי זה אחלה של שיר+קליפ! עכשיו אני רואה שהיא **** ואיכפת לה רק מכסף, יש לי אפילו תיאוריה שמישהי אחרת שרה והיא רק עושה עם השפתיים, יש לי נימוקים והכל!

S.tal

New member
אני שונאת אותה!!!!!!!!!

אני תמיד שנאתי את בריטני! היא תמיד רצתה כסף... והיא רק מתדרדרת ברמה שלה. ולאקי הוא אפילו השיר הכי גרוע שלה!

בריטני, דינה לגיהנום!

טוב, לא להגזים...אבל בקליפ המחריד החדש שלה (כבר לא כ``כ חדש...) היא באמת נראית כאילו מישהו אחר שר במקומה....ויש לה קול מזוויע... -ליאת-

LuNaTiC

New member
היא נראית ונשמעת כאילו

היא גומרת בכל שניה מהקליפ.. :\...

potter harry

New member
בסדר

אבל Destiny`s Child שולטות שלום אני קובי ואני בן 10 אני מעריץ מספר50 של הארי פוטר ופוקימון

Vilia©

New member
אני לא חושבת..אולי אחד או שניים...

אבל לא יותר... היא רק עוד בלונדינית צבוע (בראש) חסרת שכל (טוב היא בלונדינית) שמחפשת פירסום כדי להרוויח כסף בשביל לקנות עוד איזה בגד נוצץ... בקיצור..עוד פוסטמה לאוסף!!! טלי -החלטתי להוריד את הפוטר-

LuNaTiC

New member
וואו, יש לי סיסמה מעולה!

פריקים זה בדם! - פריקים זה העם!

ViperG

New member
וואו!!! יש לי סיסמא אפילו יותר טובה

פריקים זה בדם! פריקים זה העם! פריקים חוטפים מכות מערסים יותר מכולם!

העצלנית

New member
יש בעיה עם בלונדניות?

עם כן כל התלונות אליי ואני כבר אחליט מה לעשות בכם. ודרך אגב יום הבלונדינים הלאומי בארה``ב זה ב9 ביולי להתכונן פיפול. דפנה(הבלונדינית- שטנית בעל הגוונים הרבים)

Hermione

New member
ממש לא...

אנה בעלת השיער השחור- סגול אני לא צוחקת, אנשים, השיער שלי באמת סגול

ViperG

New member
אני צובע את השיער ל...

כתום! ואל תחשבו שאני פריק או משהו כזה... סתם בא לי לצבוע את השיער לכתום, אבל הדבר שמעצבן אותי זה ששנה הבאה אני עובר לחטיבת ביניים(הייתי בבי``ס יסודי שהוא מא` עד ח`) ושם אסור לחמצן ו\או לצבוע את השיער! איזה באסה

הייתי רוצה לצבוע לירוק...

אבל יעיפו אותי מבצפר......יש לי הרבההה שיער..... -ליאת-

coolit

New member
אוף, איכסה..

גם כשאני אהיה בת עשרים ושתיים וגם כשאני אהיה בת עשרים וארבע, וגם כשאני אהיה בת שש עשרה, אני ארצה להישאר עם השיער החום שלי... אני לא צריכה שיער ירוק.. ולא כתום.. ולא אדום.. ולא בלונדיני.

LuNaTiC

New member
הא הא הא!!!!!!!

אצלינו מותר!!! שיער ירוק, כתום, וואטבר!!!!!! אבל אני הולכת על ורוד ברגע שאמא שלי תרשה לי.. הממ... כנראה כשאני אהיה בת שישים.. היא לא רוצה שאני אצבע את השיער.. ואני אומרת לה: אבל אמא, את צובעת לאדום סגול מוזר כזה!!! וואי קאנט איי??? והיא אומרת: לך יש צבע יפה (היא מתכוונת להגיד מדהים ומיוחד אבל סתם לא בא לה) ואת לא צריכה לצבוע! נקודה. אז אני.. טוב זה נכון יש לי צבע יפה (אני מתכוונת.. מדהים ומיוחד) אבל אני חייבת ורוד!! בהההה -ענבל בקונפליקט מרגש-

למעלה