מעין דיון

LuNaTiC

New member
בהחלט על בריטני ספירס!!!

איכס איכס איכס איכס איכס!!!!!!!

Hermione

New member
גם אני...

אבל דוקא נראה לי שאם הייתי סתם ככה, באיזה יום קיץ חמים הייתי קמה בבוקר ומגלה שאני מכשפה, הייתי פשוט רצה, חוטפת איזה מטאטא ונעלמת מהאופק... זה נשמע לי ממש כיף

Marty McFly

New member
אם שכחתם...

את הקסמים האלה די קשה לעשות על הפעם הראשונה...

רחלי!

New member
אוקיי

אני לא אעשה קסם לא חוקי! אני אעוף, זה ללא ספק, ולא איכפת לי אם על מטאטא, על היפוגריף, או סתם באוויר, אני אעוף! או שאני אעשה קסם שאני אוכל לאכול טונות של שוקולד ולא להשמין! או שאני פשוט אעשה משהו שאני אחשוב עליו אז, מה שיתחשק לי! אבל אם בכל זאת יחליטו להפוך את קרושיאטוס או איך שלא אומרים את זה לחוקי, יש ילד אחד שלא אזכיר את שמו שיקבל טונות של זה! (מצטערת, אני פשוט בקריזה עצומה עליו משנה שעברה ועינויים קשים יהיו דרך טובה להחזיר לו!) רחלי במצברוח רצחני במיוחד

Vilia©

New member
אתה שלאת מה היה הקסם הראשון...

ואנחנו ענינו...לא אמרת שזה צריך להיות חוקי או לא חוקי.. אנחנו רוצים להטיל קללות...וזכותינו (אני מדברת כאילו זה אמיתי...) ואני הייתי מטילה קרושיאטוס גם על בריטני כי היא **** וגם על כריסטינה, ג`סיקה סימפסון *שם משפחה קשה, בטח הייתה לה ילדות קשה* ועל מנדי מור כי כולן חקייניות של **** בת**** אז ``ויוה לקללות`` ואני שןנאת את ערוץ ויוה בדם אז אל תחשבו רוק... טלי פוטר -שונאת הטלנובלות-

LuNaTiC

New member
וואה טלי יש לך את זה!!!!!

אבל כריסטינה זמרת מעולה.. אהם....

Lady_Voldemort

New member
העם עם טלי

כריסטינה מתחילה להיות דומה לבריטני ספירס!זה מפחיד כולן מחקות את בא=ריטני בקליפים שלהם ועושים יענו אני בריטני ספירס.... זה מפחיד עוד יותר, אם כבר בתחום הזה אז אני היתי גורמת לכל אלו כמו מריה קארי חסרת הבגדים ודסטניז ציילד ללבוש משהו חוץ מתחתון וחזיה... ובכלל היתי רוצה גם לעוף,חלום ישן שלי....

LuNaTiC

New member
אבל אבל אבל

don`t u just love mariah carey? היא האינספריישן שלי אנשים אז שקט:) באמת ובתמים.. למרות הבגדים ה.. אהם מגעילים... אבל השירים שלה... -ענבל-

Hermione

New member
פיכסה

לא נעים לי להגיד, אבל... היא חתיכת פרחה פוסטמית. נכון, יש לה כישרון, אבל השירים שלה מפגרים, ורק פעם באיזה מיליון שנה יש לה איזה שיר ששווה להקשיב לו עד הסוף. אם אתם רוצים לשמוע מוסיקה א-מ-י-ת-י-ת, אז יש את הביטלס, רולינג סטונס, דיפ פרפל, לד זפלין ופסקולים של סרטים. אני פשוט חולה על פסקולים... של דיסני במיוחד. וגם של פאלפ פיקשן, ושל הקוסם מארץ עוץ (האם כבר סיפרתי לכם שאני, בכבודי ובעצמי, הגילגול השני של ג`ודי גארלנד?)

Marty McFly

New member
כן....

כן... למשל בשיר האחרון : K-I-S-S-I-N-G? היא נשמעת כל כך כמו איזו ברבי מסכנה היא באמת יודעת לשיר. וד``א, השיר האחרון שלה כזה בגלל שהיא תחרותית ורוצה שישימו לב אליה. היא יצאה מהחברת תקליטים שלה בגלל שהם הוסיפו אליהם איזו בריטני ספירס אחת.

LuNaTiC

New member
אוקיי אוקיי

אז השיר החדש שלה זיעזע אותי.... אבל כאילו... יש לה כישרון והרבה.. ויש לה שירים מדהימים!!!! או ייה, דיסני רולס.. סרטים ופסקולים.. אוףףף אני מתה לראות את אטלנטיס!!!! אבל קודם צריך לראות פוקימון:) ושיתקנו את הוידאו המגעיל כבר!!! יש לי דחף עצום לראות מולאן בימים האחרונים וזה משגע לי את השכל.. (שאש?!) -ענבל- let`s get down to business to defeat the huns! ככה כותבים האנס? המממ

לפני שתראי, תקראי לי

זה סרט כזה יפה!! אני חולה על מושו. ברטני וכריסטינה הן תינוקות שחושבות שאם הם ילבשו כמה סמרטוטים קרועים אז יהיו להם שירים יפים. ועוד אנשים לוקחים אותן ברצינות. תמר דינור

LuNaTiC

New member
נכון מושו מעולה???

אבל גם קריקי מאמי.. והסבתא! הוי היא כל כך מתוקה!!!! sign me up for the next war yeah man! savta rocks! -ענבל-

LuNaTiC

New member
המממ

גם חברה שלי איתך בקטע... ברובו, אני חושבת... עדיין לא הבנתי את הקטע שלה.. אני אשאל... המממ בההה... אני מתביישת, לא מכירה את הקטעים של החברות הכי טובות שלי... המממממממממממפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ -ענבל-

למעלה