מעין דיון

Marty McFly

New member
מעין דיון

אם הייתם קוסמים, מה היה הקסם הראשון שהייתם עושים? ולמה?

LuNaTiC

New member
קרושיאטוס

או איך שקוראים לזה בעברית על הג`ינג`י המגעיל מהשכבה שלי... ולא, זה לא משהו נגד ג`ינג`ים.. (אני ג`ינג`ית, טה דה) אבל ככה כולם קוראים לו והוא הרס לי את החיים!!!! -ענבל בוידוי מרגש- נ.ב - איזה מביך אם במקרה הג`ינג`י ייכנס לכאן.. חי חי!

Vilia©

New member
יש לי שיער אדום (לא צבוע)....אבל...

כולם אומרים שאני ג`ינג`ית וזה מעצבן אותי!!!!! בכל מקרה...אני הייתי עושה את אימפריוס על כמה אנשים שאני מאוד ``מחבבת`` כדי להביך אותם בפני כל העולם!!! הא הא הא *צוחקת בזדון* מגיע להם... טלי פוטר

אימפריוס זה טוב...

אבל כדי להיות יותר מקורית, הייתי עושה ``טרנטלגרה`` על כמה מורים אצלינו כדי שיביכו את עצמם בפומבי (הכישוף שגורם לאנשים לרקוד) -ליאת, בעלת שיער חום מגעיל ומבולגן גאה-

אני הייתי נהפכת לאנימגוסית.

זה גם צורה של קסם, לא? הייתי הופכת לציפור כלשהי, אולי נשר. או שבעצם הייתי עושה את כישוף הפירוק מנשק [אקספליאמוס או איך שלא קוראים לזה] על כל הערבים כדי שהם יפסיקו לעשות פיגועים ולירות על אנשים חפים מפשע. תמר בלונדינית טבעית וגאה עם מאה במתמטיקה ובהיסטוריה דינור

פגעסוס

Well-known member
גם אני ג`ינג`י

ברצינות... אני ג`ינג`י. כן... באמת... אני לא צוחק... ג`ינג`י טהור פיגמנטים!!!

Vilia©

New member
יש לי שיער אדום (לא צבוע)....אבל...

כולם אומרים שאני ג`ינג`ית וזה מעצבן אותי!!!!! בכל מקרה...אני הייתי עושה את אימפריוס על כמה אנשים שאני מאוד ``מחבבת`` כדי להביך אותם בפני כל העולם!!! הא הא הא *צוחקת בזדון* מגיע להם... טלי פוטר

LuNaTiC

New member
מגניב!

גם לי יש שיער אדום.. טוב זה שילוב של אדום, כתום וחום.. שזה הלא צבוע - וגם קצת בלונדיני כי עשיתי פסים...:) אני מקטלגת את עצמי כג`ינג`ית אבל זה בעצם צבע נחושת אדום כזה.... -ענבל-

Vilia©

New member
יש לך בדיוק כמו שלי!!!

רק שהפסים הבלונדינים אצלי הם טבעי אז....יש לי המון גוונים בשיער... אבל לפי דעתי הוא הכי נוטה לאדום אז אני מכלילה אותו כאדום!!! טלי פוטר

LuNaTiC

New member
מגניב ביותר!!!!

תמיד אהבתי את הצבע שיער שלי.. הוא אדום כמו של לילי והוא זוהר כזה.. אבל הוא יבש ומעצבן.. אז איכסה!!! אני הולכת בחופש לצבוע אותו לורוד או סגול או תכלת או משהו... אני נחושה בדעתי!!! אני חייבת שיער אנימה!!!!! -ענבל-

angel of Death

New member
כן....בטח

איזה המון גוונים בשער תעשי טבה שוויצית אין דבר כזה את צובעת אל תסתירי

LuNaTiC

New member
רשע.....

אני מאמינה לה, כי במקרה גם לי יש שיער עם גוונים טבעיים.. והוא נוטה לאדום-כתום-חום... אצלי יש בלונדיני אבל מפסים לא טבעיים.. אבל אני מכירה מישהי עם פס בלונדיני טבעי שהוא ממש יפה.. אל תפקפק במה שאתה לא יודע... -ענבל-

Hermione

New member
איזה כיף לכן...

אני צבעתי איזה מאה פעמים בשביל שיהיה לי שיער אדום, אבל זה תמיד דהה וחזר להיות החום המצבן הזה שוב... אז התייאשתי וצבעתי לשחור-סגול :)

angel of Death

New member
טוב בסדר

בטח שער אדום ולא צבוע סתם ילדה שחושבת שהיא עוד משהו מיוחד

S.tal

New member
קללת אימפריוס.....!!!

אני הייתי עושה את קללת האימפריוס, זוהי הדרך הטובה ביותר להביך אנשים, להתעלל בהם והעיקר להתנקם בהם!!!! יש הרבה אנשים שלא הייתי מתנגדת לעשות את זה עליהם... ;-) טל השפויה לגמרי!

LuNaTiC

New member
חחחח

אז בעצם.. כולנו הולכים להשתמש בקללות האסורות על הפעם הראשונה שלנו... חוץ מליאת כמובן, שתגרום למורים לרקוד.. יוו כמה שאנחנו מוסריים:) -ענבל- נ.ב - מישהו פה רואה נאנוק?

אני?! מוסרית?!

אני הייתי משתמשת בקרוסיאוטוס (לא רוצה קרושיאטוס! לא רוצה! לאאאא!!!) אבל זה לא היה ממש מקורי...והרי לפניכם רשימת האנשים בהם הייתי רוצה להתעלל (מרווהאהאההאאא!): טוב, אני לא אכתוב שמות של רוצחים סדרתיים, אלא יותר אנשים...ספציפיים... 1) המורה שלנו ל-4 מקצועות שלמים שהורידה לי ולחברה שלי חצי ציון בתעודה בכל אחד מהם כי לא הגענו לשיעור למרות שקיבלנו שחרור מהמורה!!! (מטומטמת...!) 2) המנהל שלנו (שהגיע לשיאי שפל חדשים כשחיפש אנשים שהתפלחו בשירותי בנות...!!!) 3) המורה שלנו לנתעמלות (ש....אני לא אומר לכם כמה היא נתנה לי בתעודה...אני פדלאה, אני יודעת...אבל בד``כ כולם מרחמים עלי...!!!) 4) אחים שלי (מרווהאהאההאאא?) זהו....וואו, זה היה חסר טעם! ואולי גם הייתי משתמשת בזה על בריטני ספירס...! -ליאת- ~*Lady Margolotta*~

למעלה