מעין דיון

לא דיברתי ברצינות!

רק חשבתי שזה יהיה מעשה נורא נחמד בשביל לקבל קצת תשומת לב....*צחקוק מרושע* -ליאת-

Lady_Voldemort

New member
אני מתה על שער סגול!!!!!1

תשאלי את שרה שחושבת שאני מתחילה להיות דומה לאההמ,לא משנה אבל אבל אולי הקיץ אני אצבע חלק לסגול.... ``המכשפות``!!! זה מוזיקה מגניבה....לדיעתי

בואו נגיד ככה:

אני בלונדינית. ככה שלפי הסטיגמה אני אמורה להיות מפגרת לחלוטין עם אי.קיו מתחת לפני הים. אבל קיבלתי 100 בהיסטוריה ובמתמטיקה. איך מסבירים את זה? אולי בגלל שממציאי הסטיגמה הם אנשים חסרי חיים וכמה אנשים אחרי בלי יותר מידי אי.קיו לקחו אותם ברצינות? לא... תמר דינור

S.tal

New member
לא נכון...

את האי.קיו אי אפשר להוכיח בכמה ציונים. הציונים כרוכים בדברים שונים. ולכן, רמת האי.קיו לא קשורה לציונים!

coolit

New member
תגידו, איך זה הגיע לכאן?

התחלת הדיון היתה מה הקסם הראשון שהיינו עושים, אחר כך זה הגיע לזמרות ועכשיו לצבע שיער..

Vilia©

New member
לא נכון היא סתם מגעילה כמו כולן!!!

ומצטערת בקשר לבלונדינית אבל היא פשוט צבוע.. והרמיוני ברור שיש לך שיער שחור סגול..הוא צבוע!!!! ואני רוצה לצבוע לשחור סיני-כלומר שחור כחול... טלי פוטר

MadonnaFan

New member
המפ...

אני לא יודעת, אולי הייתי הופכת לאנימאגוסית, או שהייתי לוקחת מטאטא ומשחקת בנבחרת הקווידיץ` הלאומית של ישראל. @מעין@ Long Live Madonna

וובכן...

אני קודם כל הייתי בודקת את יכולת הדיבור שלי עם נחשים, או שהייתי מנסה לאמץ נמר, ומקווה שאני אצליח לשלוט עליו בעזרת הקסמים, ולהפוך אותו לחיה חמודה כזאת. כמו ``גירסת בלהות מעוות של כלבלב מחמד`` והמבין יקלוט...

LuNaTiC

New member
ומה עם הלא מבין?!

מה הוא אמור לעשות?! אה? אה?! נחשים ונמרים זה טוב - העכברוש הזה צהוב!

אורי.14

New member
אוו!!

אני הייתי הופך לאנימגוס!! סביר להניח שלנמר, או חד-קרן או דרקון או פיניקס.. טוב נו! הרשימה ארוכה. אבל אם לא אנימגוס, כי אם הבנתי זה תהליך ארוך מסוכן וקשה ביותר, אז סביר להניח שהייתי מסתפק בלומוס או קסם קטן אחר... זה לא משנה, הרי הוא הראשון- אחריו יבואו עוד מספיק קסמים ולחשים!

לאיזה קסמים אתה מתכוון

מהקסמים שיש בה``פ??? אם כן אז הייתי רוצה לדעת לשנות צורה.... אם לא אז הייתי רוצה לדעת לעשות סופה... דורותי שלא היה כאן הרבה מאד זמן

למעלה