מעיל בלבד

איפה קונים בוויניפג מעיל טוב אבל לא קורע את

הכיס? אנחנו נוסעים לוויניפג בסוף ינואר. צריכים המלצות לגבי קניית מעיל שיהיה יעיל ועם מחיר פחות מבהיל.

dannyk27

New member
אכן

אפשר לנסות את המזל גם ב winners. גם ב wallmart ו zellers יש מעילים לא רעים, במיוחד אם לא מבלים יותר מדי בחוץ ולא זקוקים למיטב האופנה, אפשר להסתדר גם איתם ובמקרה הרע עם עוד סווצ'ר מתחת.

shuttles

New member
או קיי, קצת סדר. זה לא רק מעיל

ביליתי 2 חורפים בויניפג, עם לא מעט זמן מחוץ לבית, עם חולצות קיץ ומעיל. את הסוודרים הוצאתי רק ב-BC. לגבי המעיל: עלה לי בסביבות 120 דולר ב-SEARS, לא חברה מוכרת. פוך+נוצות, קפושון עם פרווה שמסתירה מעט את הפנים (וכך אין צורך בכובע), כיסים עמוקים להחביא את הידיים בחלקיק שניה, אורך - עד הברכיים. ריצ'רץ' מכוסה. צוואר מכוסה ע"י צווארון פוך. מעיל לא יעזור לך אם לא תדאג לרגליים. ג'ינס רגיל הספיק לי בשני החורפים האלה, כי נעלי UGG הגיעו עד הברך. כלומר כל הרגל היתה מכוסה. גרבי חורף לא לבשתי אף פעם במשך החורף - גרבי קיץ בלבד. גם לא גרביונים (בלעדיהם אי אפשר ב-BC, לעומת זאת). קח בחשבון שאם תלבש מעיל כזה בהיותך גבר, יסתכלו עליך מה-זה-מוזר. נניח שבחורף הראשון לא יהיה לך אכפת, אבל בחורף השני כבר לא תצא איתו מהבית. בזבוז כסף. גברים לא מסתובבים כך, אפילו בויניפג. תנחומיי
.

WarrenBuffett

New member
לא הבנתי את הקטע של BC.

אני גר ב-BC ומסתובב בחורף די הרבה (בנסיבות לא רשמיות) במכנסיים קצרים...

WarrenBuffett

New member
שיהיה, לא נתחיל עכשיו בהשוואות.

(תושבי ויוצאי מניטובה רגישים מאד לנושא...).

TearGarden

New member
אתה דווקא יכול להשוות אם אתה כל כך רוצה

אף אחד מאיתנו לא מכחיש שקר (מאוד!) במניטובה ובמיוחד ביחס ל-BC. כשה"ירידות" וההשוואות מבוססות על מציאות אז מילא...

WarrenBuffett

New member
לי דווקא נראה שהעובדה הזו הוכחשה ע"י שאטלס,

מה שקצת שעשע אותי. אבל "ירידות" הן באמת מיותרות. כל אחד והיכן שמתאים לו, מה גם שקר זה לא בהכרח רע. מבחינתי, למשל, מזג האוויר בונקובר מושלם, ולעומת זאת, כל מי שגר בארץ יגיד שאצלנו קור כלבים והוא לא מבין איך אפשר לחיות כאן.

Nihilist888

New member
בסופו של דבר

אפילו בויקטוריה או בונקובר אין מזג אוויר כמו ב"אילת", המקום קריר (יחסית לישראל) לעיתים גשום וכד'. אך וויניפג בכל פרמטר יותר קרה מוונקובר. אבל בסופו של דבר הצורה שבו אתה מתלבש יכולה לעזור להתמודד עם קור בשתי הערים. אני באופן אישי לא חושב שהייתי מסתובב עם ביגוד קצר בחורף בוונקובר, כנראה שהייתי נזקק למעיל "רגיל". בווינפג לעומת זאת אני נדרש לפרקה ולמכנסי סקי (להליכות ארוכות), זה לא חובה אני יכול להסתדר גם בלי מכנסי סקי, אבל לי באופן אישי זה יותר נעים ו"מפנק". שורה תחתונה שתי ערים, עם אקלים שונה ודרכי התמודדות בהתאם. חורף חם

TearGarden

New member
אני לא ממש יודעת לאיזו פרובינציה

אתה מגיע (מניטובה?), אבל לנו למשל (בעלי ואני) יש 20 דקות הליכה לעבודה לכל כיוון, כלומר אנחנו מבלים לא מעט בחוץ בקור, והפתרון שלנו (לשנינו) הוא מכנסי סקי, אני אכן לובשת מעיל נוצות עד הברכיים ומכנסי סקי ובעלי לובש מעיל נוצות שנראה כמו מעיל רגיל לחלוטין (במיוחד אם אתה מוריד את הפרווה מהכובע) ומכנסי סקי וזה עובד מעולה. אני לא ממש הבנתי למה שטאלס התכוונה, כי בוודאי שגם גברים הולכים פה עם מעילי נוצות - מעילים שמתאימים לגברים... מה לעשות, קר! אי אפשר באמת לוותר על מעיל (אלא אם כן יש לך חסינות מיוחדת כלשהי אבל אני בספק). שיהיה בהצלחה!

TearGarden

New member
לול! כן, התכוונתי כמובן למעיל פוך

לדעתי מעיל סינטטי לא עושה את העבודה (וגם שוקל יותר), אני מעדיפה מעיל עם ***מילוי*** נוצות

shuttles

New member
לא. המעיל הוא עם מילוי של פוך+נוצות

יחס של חצי-חצי עובד מעולה. אני לא יודעת לאיזה יחס כדאי לשאוף.

TearGarden

New member
טוב, כשכתבתי מעיל פוך

התכוונתי ל-100% נוצות - הוא מאוד קל יחסית לסינטטים ועובד מצויין. לא יודעת איך החצי חצי - לא ניסיתי.

shuttles

New member
לגבר שכמוך אני ממליצה שני דברים:

1. לא לשאוף למצב שעליו שאלת בהודעה הראשונית שלך. זה לא יעבוד. כמו שכבר כתבתי לך פעם, תמיד יהיה לך קר. בחורף,מחוץ לבית - תמיד. 2. להגיע לקנדה ולהתייעץ עם האנשים במקום, כולל המוכרים בחנות. לקנות, ללבוש, להתנסות, להבין מה מתאים לך, ואם לא הולך - לחזור לחנות ולהחליף. איך הגברים המקופחים מתלבשים? גם בויניפג הם עם מכנס רגיל (עם גטקעס מתחת, אני מניחה), נעלי מינוס 40 מעלות, מעיל פוך עד הטוסיק, כובע (כמעט ולא תראה קפושון) וכפפות. בויניפג הם לפעמים לובשים מעין גרב על הפנים עם פתחים לעייניים-אף-פה, וכך כבר הנשים יוצאות מקופחות (גם תחת איומי אקדח לא נשים גרב על המייקאפ).

למעלה