מעיל בלבד

anonymous669

New member
כרגע אנחנו באים לשנתיים לימודים

ואכן, אני מאמין שניהיה כמעט רק בעיר. שמחתי לקורא את תגובתך, תודה.

ע"פ כל התחזיות החורף הנוכחי אמור להיות

חמים מהרגיל באונטריו ובטורונטו בפרט

drz400e

New member
כן, דומה לחורף שעבר

כיון שגם השנה אפקט לה ניניה מבקר אותנו, התחזיות הן לחורף לא קשה . אבל שני דברים. הראשון- למישהו שעובר מישראל זה יראה חורף קשה, גם אם הוא יהיה הכי קל בעשור האחרון....ושתיים זה שגם שנה שעברה, שהיתה שנה עם חורף קל, חווינו באיזור כמה סופות משמעותיות ביותר (יספרו לך תושבי לונדון). כך שבמקרה המעשי, ולא הסטטיסטי - אין ממש הבדל בין חורף קל לקשה כאן.

backtotoronto

New member
ציוד חורף ובכלל - תבדוק SEARS.CA

תבדוק את המבצעים של SEARS למשל: http://www.sears.ca/custom-content/...p_Decwk22011_hero_tab3_slidea_Boots_Outerwear יש שם מעיל שמסווג כמתאים: Temperature rated: Cold. Winter weather outerwear with an insulating middle layer, of fill or interlining, for warmth. מחיר 150 $ Save $50 until Feb. 19, 2012 After Feb. 19, 2012, 200.00. כעקרון כל ביגוד וציוד החורף אמור להיות מתוייג בהתאם לרמת ההגנה שלו לטמפרטורות השונות ובכלל זה מעילים ומגפיים. שווה להרשם לרשימת התפוצה שלהם - ולקבל מיילים באון שוטף עם כל המבצעים וההנחות לאורך כל השנה. גם אם לא תקנה שם - לפחות תדע מה טווחי המחירים למוצרים זהים. מה שבטוח SEARS לא ימכרו לך מותגים מזוייפים! לא בחנויות ולא באתר שלהם.

anonymous669

New member
נראה נחמד, ונרשתי תודה

תלתל11

New member
אתה לא צריך כזה דבר בטורונטו

ההשקעה הכי טובה בשבילך היא מעיל "סיסטם" - חלק חיצוני אטום למים ורוח (גורטקס או משהו דומה) וחלק פנימי פליס או מילוי פוך סינטטי. אפשר ללבוש את שני החלקים יחד או כל אחד לחוד, זה מכסה לך 3 עונות.

drz400e

New member
כמעט בכל חנות ספורט , או מעילים

הרבה מהמעילים של קולומביה הם כאלה עוד חנות עם ציוד מעולה (לא זול , אבל לא יקר כמו קנדה גוס) היא mec . הציוד שלהם מיועד למטיילים ואנשים שנמצאים בחוץ הרבה , והוא ברמה מאוד גבוהה. http://www.mec.ca/Main/home.jsp למראה יותר סולידי יש את מרקס . חנות בבעלות קנדיאן טייר ששיוקה בעבר ביגוד עבודה והיום הרחיבה את הליין שלה. המעילים שלהם בנויים לאנשים שמבלים הרבה זמן בחוץ. http://www2.marks.com/

anonymous669

New member
ביגוד זמני מהארץ

אנחנו נגיע בתחילת פברואר. יש לנו בגדים רגילים של ישראל ומעילים פשוטים שמתאימים לישראל. זה הגיוני להגיע עם הבגדים האלה בפברואר לטורונטו תוך כדי תיכנון שבבוקר למחרת הנחיתה נלך לקנות ביגוד מקומי?

idohatam

New member
נשמע הגיוני, לדעתי ניתן להסתדר עם ביגוד מהארץ

במיוחד עם יש לכם סוודרים מצמר שסרוגים בצפיפות. אין לי מושג איך שוק הביגוד בטורונטו אבל באדמונטון הבעייתיות היחידה של תוכנית כזו היא שבפוברואר המגוון ממש מצומם היות ונגמר המלאי של המון מוצרי חורף. עידו.

תלתל11

New member
שווה לנסות גם ב-Winners

עניין של מזל אבל לפעמים יש שם דברים טובים.

idohatam

New member
אופציה אחרת לא רעה בכלל,

בארה"ב ישנה חנות בשם l.l.bean. יש להם מוצרים מאוד איכותיים כולל פארקות מפוך אמיתי. לזוגתי יש מעיל פוך שלהם בו היא משתמשת כבר קרוב ל10 שנים והוא עדיין במצב מעולה. אתר החנות הוא http://www.llbean.com/ אני חושב שהם מציעים משלוח חינם לקנדה ואם אני לא טועה גם לאתר קנדה פוסט יש דילים שלהם. עידו.

drz400e

New member
אדי באור היא חנות מאוד דומה

שלה יש סניפים קנדים.

idohatam

New member
אכן, שכחתי ממנה לגמרי.

אחלה חנות, אחת החביבות עלי למרות שהם יותר יקרים מllbean (וגם קצת יותר מסוגננים).

TamarToronto

New member
שאלה על קנדה גוס

בדיוק מדדתי את דגם המיסטיק שלהם...700$ ראבק... ואז עשיתי קצת גוגל וראיתי שאנשים טוענים שפוך צריך להוציא ולחדש , כמו השמיכות...ושמעילי הגוס לא מאפשרים את התהליך. ואז נזכרתי שאת מעילי האחים פריד (קדימה ירושלמים...) אכן היו שולחים למילוי שהוא גם ניקוי . מה תגיד ?

idohatam

New member
אין לי מושג לגבי זה

אני משוכנע שמעילים ככ איכותיים לא מאבדים מהאיכותם ככ מהר. לזוגתי יש מעיל לל בין מפוך כבר כ 10 שנים עדיין לא איבד מהבידוד שלו. אגב לגבי המיסטיק, זו פרקה פשוט מעולה קנינו לה כזו שנה שעברה בשביל הימים הממש קרים היות וה לל בין שלה הוא מעיל ולא פארקה.

dannyk27

New member
מהנסיון שלי

ויש לי נסיון
אתה לא צריך את היקר של canada goose זה של north face יספיק אפילו יותר מדי לטורונטו. הבעיה שם היא בעיקר הלחות שמצטרפת לקור ועל כן רצוי לבחור במעיל המגן יותר מפני הרוח מאשר הקור.

למעלה