מעיל בלבד

anonymous669

New member
מעיל בלבד

לטורונטו, יש מעיל שהוא מספיק טוב שאפשר ללכת מתחתיו רק עם חולצה קצרה בחורף (וכמובן שלא יהיה קר)?

idohatam

New member
אני הולך כך עם מעיל קנדה גוס בחורף באדמונטון

גם כשיורד הרבה מתחת למינוס שלושים, החסרון היחידי של המעיל הזה הוא המחיר.

anonymous669

New member
איך קוראים לו, איפה קונים וכמה עולה?

תודה

anonymous669

New member
WOW זה *באמת* יקר...

כמה, לצורך ההשוואה, עולה מעיל רגיל וסביר מחנות רגילה (וולמארט?) ?

drz400e

New member
$100-200

יקנו לך מעיל טוב מאוד. (לא בוולמארט , שם זה זול ולא איכותי). אגב , קנדה גוס הם פוך ופרווה אמיתיים , אז גם השמירה וגם הטיפול המעיל לא פשוטים.

anonymous669

New member
אוקי, אז SEAR זה פחות זול ויותר איכותי?

על איזה חנות אתה ממליץ?

anonymous669

New member
אז התבלבלתי

רשמת ש: 100-200$ יקנו לי מעיל טוב מאוד (לא בוולמארק, שם זה זול ולא איכותי). אז חשבתי שהתכוונת לא בוולמארט, אלא בסירס. אז 100-200$ איפה אם כך? (כי northface עולה יותר, לא?)

backtotoronto

New member
BAY VS WALMART ויכוח כמעט נצחי

סוג של ויכוח (כמעט) נצחי- מי טובה/זולה יותר SEARS או WALMART. כל אדם והעדפותיו ו/או ניסיונו ברשתות הגדולות. לכל אחת מהרשתות הללו היתרונות והחסרונות שלה. מה שבטוח - מדיניות ההחלפה שלהן והחזרת הכסף בשתיהן עדיפה על פני כל מיני חאפרים. שתי הרשתות מחזיקות מותגים מוכרים יותר ופחות. לשתי הרשתות "מותגי הבית" שמרביתם טובים ובמחירים סבירים בהשוואה לBRAND NAMES אם אתה הולך על מותגים ומוכן לשלם עבור התענוג ללבוש מותג - תפנה לחנויות המותגים עצמן. אם אתה מחפש טוב ויחסית (למותג) זול כנס לרשתות הללו. בשתיהן תמצא מבצעים טובים ובשתיהן תוכל להתרשם ממידע אמין. באתר של SEARS תוכל לקרוא את המידע על מוצר שתבחר ובהתאם תמשיך לבדוק מוצרים מקבילים. כמו בכל דבר - בעיקר בקניות הגדולות ולאורך זמן - שווה לעשות סקר שוק. הניסיון שלי עם SEARS היה מעולה - כשלזה אני מוסיף את הנגישות ושפע המוצרים וכמובן מבחן התוצאה. המוצרים שאני מצאתי בWALMART היו נחותים (ביגוד, הנעלה, כלי מטבח ושאר). אקטרוניקה לא הייתי קונה בשתי הרשתות. מגבות ומצעים הייתי קונה דווקא ב BAY למרות שלרוב היא יקרה משתי הרשות האחרות.

drz400e

New member
זה אני שהתבלבלתי

אתה צודק. סירס יותר איכותי מוולמארט, אבל עדיין מדובר באיכות לא הכי גבוהה.

drz400e

New member
עשית לי חשק

עכשיו אני גם רוצה מעיל חדש.... הסתכלתי בוינרז , כבר אין שם כלום
. לא יכולת להדליק אותי שבועיים קודם...?

drz400e

New member
בגדי אביב

לא צוחק , בפברואר וינרז עוברים למכור בגדי אביב.

drz400e

New member
כן , אבל המבחר יהיה קטן

וינרס הם חנות של חיסולים , אבל הם מוכרים שונה מחנויות אחרות שמוכרות סוף עונה. הם קונים מהחנויות האחרות ומאכסנים, ומוכרים בעונה , פשוט בעונה הבאה. אני חושב שזה אולי לטובתך , כי המחירים של דברים שתמצא יהיו של סוף עונה. לדעתי בסירס , ספורטינג לייף , מרקס , ואולי אפילו ואלמארט עוד תוכל למצוא מעילים.מרקומות כמו mce שמוכרים ציוד למטיילים ימכרו את המעילים כל השנה. אם לא , לסירס יש חנויות אאוטלט ף ושם בטוח יהיה. לא רוצה להפחיד , אבל לפני שנתיים ניסינו למצוא לילדה מכנסי שלג בפברואר , וכבר לא היה בשום מקום.

drz400e

New member
אתה בא לביקור או עובר?

לא הבנתי את זה מההודעה. בכל אופן , אם אתה בעיר , עוד פליז או סוודר מתחת לכל מעיל יספקו את התשובה. אם אתה לא כל היום על ההר , או עובד , או לא יודע מה , אתה תהיה בסדר. גם עם המעיל הכי קר בד"כ מי שפעם ראשונה נחשף למזג האויר הזה לא מבלה כל היום בחוץ. אתה בעיר - תכנס לחנות , קניון או תחנת רכבת תחתית ומיד תתחמם. כובע , כפפות וצעיף יתנו גם הם תמורה מאוד גבוהה יחסית למחיר. אטימות הבגד למים גם ממש לא משנה , כי הקור , והשלג יבשים. אין גשם עד האביב , ואז מעיל גשם דק ואטום , או פטריה פשוטה יעשו את העבודה
אין מה להתרגש. הכל יהיה בסדר
(וגם אנחנו פה , אם יש פאניקה
)

למעלה