מעילים רבותי מעילים

Shy Guy

New member
לאחד החברים שלי יש מעיל ממש דומה למעיל שמופיע

בקישור השני שצרפת. :) בתקווה שייצא לי לדבר איתו בימים הקרובים, אברר איפה הוא קנה את המעיל (בתקווה בשבילך שלא בחו"ל).
לגבי הקישור הראשון, אומנם הג'קט מאוד לטעמי, אבל הוא נראה כמו בלייזר בגזרה צרה שאפשר למצוא במספר רשתות בודדות בארץ, אלא אם כן אהבת ספציפית את הכפתורים שמופיעים בכל צד והכותפות (ו/או את הצבע שלו). :) ו..יצא דאבל פוסט, אבל ההודעה השניה נמחקה, לבקשתך.

Deeper Boy

New member
זה יהיה קצת מלח על הפצעים

אבל יש לי אחד מפוקס, מלפני שלוש או ארבע שנים. עשוי מקורדרוי חום, אבל מכל בחינה אחרת נראה בול כמו המעילים האלו. אני מניח שתצטרך לנסות לאתר אחד, או לחכות שמישהו בפוקס יחזור להיות קריאייטיבי... בינתיים לא ראיתי כאלו כאן. מציע שתנסה חנויות יד שנייה בתל אביב. אם גם להם אין, אתה תמיד יכול לקנות באיביי :)

IndigoChild1

New member
בכמה קנית?

ולדעתך המחירים שבאיביי נחשבים לזולים ? (המעיל בלינק הראשון עולה 255 שקל , השני 190 והשלישי 304ש"ח המחיר של המשלוח כלול בכולם)

באיביי בד"כ המחירים נחשבים זולים - אבל

הדבר מאוד מאוד מאוד תלוי במוכר. אם אתה קונה בחנות באיביי המחירים לא רעים. אם אתה קונה ממוכר פרטי (משהו משומש או pre owned), לא תמיד המחיר כזה אטרקטיבי. אני לא מתייחסת למעילים שהעלית אלא למחירי איביי באופן כללי.

אני לא קונה מעילי גברים ולא מתמצאת במחיריהם

על פניו זה נשמע לי סביר ולא זול בצורה היסטרית (ומחשידה), אבל אני לא מתמצאת מספיק.

Deeper Boy

New member
המחירים סבבה, אבל...

בדוק טוב טוב את תיאור הבגד, את המידות ובייחוד את מחיר המשלוח! לפעמים המחיר שמצויין הוא משלוח בתוך ארצות הברית, ולפעמים הם שוחטים במחיר על משלוחים הנה.... אז הכל לבדוק טוב. אם הכל עדיין סבבה, אין שום מניעה לקנות :)

IndigoChild1

New member
כמו שכתבתי

המחיר כולל משלוח לארץ אבל לא מצאתי שום פיידבק על המעיל השלישי ואותו הכי אהבתי ככה שזה די סיכון :\

מה ז"א לא מצאת פידבק על המעיל השלישי?

מדובר במוכר מקוריאה, המעיל הוא SLIM (צריך לקחת בחשבון שהמידות במזרח קטנות גם ככה), הוא עלה 90$ (70$ למעיל + 20$ תעריף משלוח אחיד לכל העולם), עשוי מצמר ואקריליק, ובחודש החולף מתוך 267 עסקאות שהחנות הזו עשתה, 3 נגמרו בפידבק ניטרלי ואחת בפידבק שלילי. איזה עוד פידבקים חיפשת? כי כדי למצוא מידע על המעיל עצמו צריך לקרוא היטב את הפידבקים השליליים והניטרליים שהמוכר קיבל.

IndigoChild1

New member
וואלה?!

אני שעה וחצי מחפש פיידבקים אולי אני לא עושה את זה כמו שצריך? כאילו אני לוחץ על המספר שרשום בסוגריים ליד שם המוכר ואז עושה חיפוש CTRL+F עם השם של המוצר לא מצאתי כלום בכל העמודים

הפידבקים ניתנים על המוכר, לא על המוצר

ולכן קרא אותם בזהירות וחפש דברים שידליקו לך נורות אזהרה. למשל, אם מישהו אומר על מוצר כלשהו שהוא לא היה באיכות טובה, קטן, פגמים, קרעים וכו'. ואם יש לך שאלות, אל תתבייש ושלח למוכר שאלה. הוא מתפרנס מהדברים האלה והוא יענה לך יפה תמורת הפידבק החיובי.

IndigoChild1

New member
אני אשל שוב פעם

איפה ראית שמישהו כתב משהו רע על המוצר ? אני חיפשתי בכל הפיידבקים אף אחד לא קנה את המוצר הנ"ל ולכן אף אחד לא נתן פיידבק עליו לא אכפת לי מה אמרו על מוצרים אחרים כי על כל פידבק רע אחד יש 1000 טובים

IndigoChild1

New member
אה הנה מצאתי

הבנתי למה לא מצאתי מקודם כי חיפשתי לפי השם המדוייק אבל חלק קנו את הג'קט בשחור בכל מקרה כל התגובות חיוביות אני אשקול ברצינות לקנות

טוב, אגיד בפעם האחרונה: הפידבקים הם למוכרים

הפידבק הוא על חוויית הקנייה בכללותה. חלק קטן מהקונים כן יתייחסו לאיכות המוצר, בד"כ אם הוא הפתיע אותם לטובה או לרעה, אבל הרוב יתייחסו למוכר עצמו: מהירות משלוח, זמינות במיילים וכו'. ההתעקשות שלך לחפש פידבק על המוצר הספציפי והגישה של "על כל פידבק רע יש אלף טובים" בעיניי לא נכונה. סתם דוגמה: אם הוא מכר 15 מעילים כאלה ובמקרה אחד היה פגום, ורק עליו נכתב פידבק שלילי, מה זה אומר? בכל מקרה, אם אתה מזמין אז בהצלחה.

IndigoChild1

New member
בכללי כן את צודקת אבל תכלס

אם מישהו קונה מוצר שהוא כביכול פגום אז ברורר שהוא יציין את זה בפיידבק שלו מעבר לזה שהוא יבקר את המוכר עצמו ואותו דבר גם להפך (במידה והמוצר הצליח להרשים מאוד) אבל אין מצב בעולם שמישהו קנה מוצר שהוא פגום ייתן פידבק שלילי ולא יציין את הפגם במוצר אלה יתייחס רק לזמן המישלוח או לקשר בינו לבין המוכר וכד' אין מצב כל מי שיצא לא מרוצה מהמוצר ציין זאות בפיידבק שלו לכן לדעתי אין מצב שאם 15 מעילים נמכרו ונגיד 5 יצאו דפוקים אז רק אחד כתב על זה פיידבק וכל ה 5 אחרים יכתבו פיידבק חיובי כי המשלוח היה מהיר והיה אחלה תקשורת בינם לבין המוכר אבל זה שהמוצר דפוק הם לא מזכירים כי זה פיידבק למוכר <_< אם זה היה קורה באמת אז כל ה 5 היו כותבים פיידבק שלילי ומפרטים לגבי המוצר ולא רק אחד

האמת שדווקא יש מצב

נניח שקיבלו מוצר פגום וכתבו פידבק שלילי, והמוכר פנה לשירותי הגישור של איביי - כחלק מהסכם הגישור הקונה עשוי לערוך מחדש את הפידבק שלו לפידבק ניטרלי, נניח, ולא לציין את הפגם. ראיתי את זה קורה. דבר שני, אתה כנראה לא הבנת אותי. בד"כ איכות המוצרים היא בסדר. זו נקודת המוצא. אתה לא נכנס לחנות ומצפה לסוג ב', וגם באיביי הסחורה בד"כ לא גרועה. כך שבאמת אם המוצר לא היה דפוק בצורה היסטרית אלא סתם, נניח, תפור עקום - הקונה לא יכתוב על זה בד"כ. עוד משהו: אתה חווה איכות של מעיל בד"כ אחרי פרק זמן כלשהו של שימוש, אבל את הפידבק אתה נותן קרוב למועד שבו קיבלת את המוצר, ולפני שבעצם יצא לך לבדוק אם הוא באמת באיכות טובה או ככה-ככה. הצעה: אני הייתי מתעמקת בפידבקים שמתייחסים גם לאיכות המוצרים האחרים של אותו מוכר, כי אם הוא מוכר חולצות דפוקות, נניח, יש סיכוי שמאותו מפעל הוא קיבל גם את המעילים שהוא מוכר. אבל שוב, פידבקים שהם ספציפיים למוצר הם די נדירים (ולפעמים גוררים תגובות קשות מהמוכרים. כבר קראתי מוכר שענה ב-Screw You!!!!! לקונה שהתלונן שהמוצר שהוא הזמין - פריט מותגים כלשהו - הוא לא אותנטי). טוב, לדעתי אנחנו יכולים לפתוח פה מדריך לרכישת מעילי גברים באיביי

למעלה