מעט חשבון

Harrington

Well-known member
מנהל
כמה זה 50 מיליון לחלק ל 24 חודשים?

אבל לא נתניהו… אז שקט!
האמת? לא מבין על מה תוקפים כאן. האיש הוא לא כוס התה שלי. אבל הוא לא עשה שום דבר רע בהקשר הזה. המקסימום שאפשר לטעון כלפיו נוגע לשכנים וטענות אלו נכונות, אלא שזה לא אומר שיש כרגע פתרון אחר כמובן.

האמת? לא מבין על מה תוקפים כאן. האיש הוא לא כוס התה שלי. אבל הוא לא עשה שום דבר רע בהקשר הזה. המקסימום שאפשר לטעון כלפיו נוגע לשכנים וטענות אלו נכונות, אלא שזה לא אומר שיש כרגע פתרון אחר כמובן.
הוא יכל לגור בבלפור כפי שקודמיו עשו, זה היה חוסך את האי נעימות של השכנים וחוסך לנו כספי ציבור רבים בגובה אסטרונומי של 50 מיליון ש"ח, בהנחה שהסכום הזה נכון.

Harrington

Well-known member
מנהל
הוא יכל לגור בבלפור כפי שקודמיו עשו
לא, הוא לא. בלפור נמצא במסלול שיפוצים ארוך. זה נמנע בתקופת נתניהו שלא התחשק לו להיות מותקף גם על השטות הזאת, על אף שלא היה חולק שהיה בזה צורך כבר לפני שנים, וזה התחיל לאחר עזיבת משפחת נתניהו את המקום.
זה היה חוסך את האי נעימות של השכנים וחוסך לנו כספי ציבור רבים בגובה אסטרונומי של 50 מיליון ש"ח, בהנחה שהסכום הזה נכון.
לגבי השכנים כאמור מעלה, אני לגמרי מסכים עם הטענות. לגבי הסכום צריך לחלק את הנושא ל2. ראשית כמה היה עולה אם בנט אכן היה נכנס לבלפור (הרי ברור שבכל מקרה היו מבצעים שיפורים גם במתחם הפרטי שלו). על החלק הזה בסכום (ובהחלט יתכן שזה כל הסכום) בוודאי שלא רלוונטי לתקוף. לגבי ההשלמה ככל שיש כאמור, לא בטוח שיש אלטרנטיבה במקרה הזה.

כמה זה 50 מיליון לחלק ל 24 חודשים?

אבל לא נתניהו… אז שקט!
הלוואי שזה היה פשעו היחיד, תכפילי את הסכום הזה פי 30 ותראי איך התנהלות לוקלת שלו גרמה לנו לשלם סכום אסטרונומי זה שהשיפוץ בטל ב-60 לעומת בזבוז כספי הציבור שקרו היום:

למעלה