מעורב..

שiקiלDית

New member
מעורב..

היתם פעם בים או בריכה מעורבים?היום אח שלי הציע לי ללכת איתו לחוף המעורב..זה שייך לדעתכם?

mister xy

New member
לא כדאי לך

בתקופה הזו המים קרררים, מאדדד... 18 מעלות זה לא ממש נעים.. אבל אם בא לך סתם לשכב ולהשתזף זה יכול להיות לא רע.

למה לא?

הצפיפות והגועל בנפרד עדיפים על חוף נורמאלי? בקיץ שעבר לקחתי כמעט כל שישי את הבן שלי לים והיה כיף, ממליצה לך, בכפוף להזהרה של מיסטר XY.

רקפת81

New member
גם אנחנו

יצאנו קיץ שעבר כל שישי עם הילדים.. מה יותר טבעי מלצאת כל המשפחה יחד ולהנות, למה החרדים תמיד הורסים כל מה שהם יכולים עם ההפרדה המטופשת הזו? כשגרתי באזור חרדי, כל פעם שהיה איזה תוכנית לילדים או איזה לונה פארק, היינו משתגעים, מגיל שנתיים עושים הפרדה, אני צריכה לקחת את הבת ובעלי את הבן, אף פעם אי אפשר להנות ביחד.

רקפת81

New member
ממליצה

אחרי שתהיי פעם אחת בחוף מעורב לא תוכלי ללכת יותר לנפרד..

Namespace

New member
/tapuzforum/images/Emo45.gif

ובעזרת 100 מגה סימטרי תוכל לשטוף עוד כמה דברים

sec op

New member
יש דברים שצריך לראות לאור השמש,

כמו כתמי נידה למשל...

לא יוצא לי ללכת לים

כשאני הולך אז זה למעורב . הייתי בקיץ באחד החופים באילת והיה ממש עמוס וצפוף . הכיף זה שיוצאים לחוף בבגדי ים בלי צורך למצוא מקום להניח את הבגדים

מתבי6

New member
ואת הכובע והחליפה...

לפני שנה הגעתי עם אבא שלי לים (אל תדאגו, לחוף הנפרד) והוא ראה שאיני לובש ציצית כי עשיתי חשבון שזה רק לים. הוא לא הצליח להבין את זה. איך זה ללכת בלי ציצית

mik504

New member
מעורב זה ספרדים ואשכנזים יחד?נורמות של חרדים.

סוג ב

New member
אני כל שישי בים, בקיץ

פעם עם הילדים, פעם בלי. אין על החוף המעורב...

סוג ב

New member
לפני שנתיים

הייתי בים עם דודים שלי מחו"ל (בקיסריה) עשינו על האש קצת יותר רחוק מקו המים ושני דוסים עם זקן, פיאות ארוכות, מכנס רטוב ארוך, חולצה לבנה רטובה וגרביים!! יצאו מהמים לכיוון המלתחות. יש לדוד שלי את התמונות עד היום. מהצד? זה היה נירא הזוי ומשעשע..

למעלה