אכן אני בעצמי נמנע מלעשות דברים שיראו מגוחכים, בעקבות המראה החרדי... בים מעורב הייתי, (אם היו לי זקן ופיאות ארוכים כנראה שלא הייתי הולך), בטוח שיותר יפה שם, ובבין הזמנים גם פחות צפוף...
קנה כובע טמבל, סנדלים, מכנסי חאקי קצרות, חולצה משובצת מוזרה קח איתך קילשון ולך לחוף הים בחיפה. עדיף בעצם נהריה (יש שם חוף בכלל?) יחשבו שאתה איזה חקלאי. רק הפאות, תצטרך להסתדר איתם. חקלאים מגדלים דברים מאוד משונים, פאות זה לא חלק מאותם גידולים..
מבחינת גישה זה הכי נוח וגם מבחינת השעות. בדרך כלל בשעות הערב והלילה, ואז בלי היסוס אני חוצה את הגדר ונהנה כמו שצריך. אגב, זה יכול גם להיות תירוץ טוב להעלם מהבית בשעות הלילה ולבלות בחוצות תל אביב בלי חשש.
ראשית - יותר נקי שם (זו אינה אמירה גזענית אלא צל"ש לעיריית ת"א שמטפחת שם יותר....) שנית, - בשבילך במיוחד - תחושת החילוניות... מאחר ואני נטול זקן אין לי קושי לצאת לים מעורב ואני עושה זאת כאשר אני יוצא ללא הילדים.
ללכת לים עם אשתי. איזה פרוייקט זה להשתכשך בים עם אשתך כשאתם דוסים. רק אם תשכור בריכה פרטית. מה שהצלחנו לעשות פעם כשהיינו בצימר בצפון עם בריכה פרטית. היה נחמד מאוד. חבל שאי אפשר ללכת יחד לים