מעורב..

sec op

New member
בעיות של אנוסים

אכן אני בעצמי נמנע מלעשות דברים שיראו מגוחכים, בעקבות המראה החרדי... בים מעורב הייתי, (אם היו לי זקן ופיאות ארוכים כנראה שלא הייתי הולך), בטוח שיותר יפה שם, ובבין הזמנים גם פחות צפוף...

זה עניין של הרגל.

אני הולך לחוף עם אשתי שתחי' לאיו"ט, את זה היא עוד מוכנה לעשות בשבילי, ונראה לי שכך זה נראה הרבה יותר טבעי.

לחוד

New member
שאני אבין

מה יש בהליכה לחוף מעורב, לכל הרוחות? (בהנחה שאשתך לא באה אתך)

Namespace

New member
פתרון :)

קנה כובע טמבל, סנדלים, מכנסי חאקי קצרות, חולצה משובצת מוזרה קח איתך קילשון ולך לחוף הים בחיפה. עדיף בעצם נהריה (יש שם חוף בכלל?) יחשבו שאתה איזה חקלאי. רק הפאות, תצטרך להסתדר איתם. חקלאים מגדלים דברים מאוד משונים, פאות זה לא חלק מאותם גידולים..

עץ שתול

New member
אני רגיל ללכת לשרתון

מבחינת גישה זה הכי נוח וגם מבחינת השעות. בדרך כלל בשעות הערב והלילה, ואז בלי היסוס אני חוצה את הגדר ונהנה כמו שצריך. אגב, זה יכול גם להיות תירוץ טוב להעלם מהבית בשעות הלילה ולבלות בחוצות תל אביב בלי חשש.

מומלץ מאוד

ראשית - יותר נקי שם (זו אינה אמירה גזענית אלא צל"ש לעיריית ת"א שמטפחת שם יותר....) שנית, - בשבילך במיוחד - תחושת החילוניות... מאחר ואני נטול זקן אין לי קושי לצאת לים מעורב ואני עושה זאת כאשר אני יוצא ללא הילדים.

Namespace

New member
לא הייתי רוצה ללכת בשביל ה"ריגוש" אלא בשביל

ללכת לים עם אשתי. איזה פרוייקט זה להשתכשך בים עם אשתך כשאתם דוסים. רק אם תשכור בריכה פרטית. מה שהצלחנו לעשות פעם כשהיינו בצימר בצפון עם בריכה פרטית. היה נחמד מאוד. חבל שאי אפשר ללכת יחד לים

יש לי פיתרון בשבילך....../images/Emo3.gif

סע לאילת.....שם במילא אף אחד לא יבדוק לך בציציות...

במקומות

שאני הייתי, לא ראיתי חרדים... האמת אני גם לא מחפש אותם כל הזמן... וחרדים יש בכל מקום, גם באבולעפיה בפסח...

Namespace

New member
ציציהן או ציציותיהן?

אני לא מתרגש מאף אחד, אלא אשתי המקסימה לא תבוא לחוף מעורב

למעלה