מעוניית לשכור דירה

מעוניית לשכור דירה

הנני סטודנטית הלומדת במכללת נתניה ומתגוררת במושב באזור הדרום, נמאס לי לנסוע מהמושב בו אני מתגוררת ועד למכללה, וגם לא תמיד אני ממונעת לכן אני מחפשת באופן בהול דירה לשכירות האם מישהו יכול לרשום לי באיזה אזור הכי כדאי לי להשכיר דירה וגם שהמחיר לא יהיה יקר. תודה עמית

עצתי היא

באם את סטודנטית והנך מעוניינת לשכור דירה
בעיר, הצעתי היא אליך לפנות למתווך שמתמחה בהשכרות ומכירות דירות, תעלי בפניו את דרישותייך ואני תקוה שהוא יוכל להענות לבקשתך ותמצאי את מבוקשך. ושיהיה

אלמרה

New member
עין התכלת היא אולי מלאה בדירות אבל.

כל כך רחוקה מהמכללה (לפחות שני אוטובוסים).. שכון ותיקים - אם כבר...

../images/Emo45.gif

שכון ותיקים.......ופעם......לפני שגרתי בשכונה היא נקראה:עמליה. והיום נאות גנים אומנם יש בה הרבה גני ילדים
כן ירבו.אבל.... לא יזיק להוסיף עוד גנים פורחים.

אלמרה

New member
אני נולדתי שם בשיכון ותיקים....

לפני 55 שנה. גרנו מול ה"צרכניה השניה" היא כבר לא צרכניה ונכחתי בגיל צעיר ביותר בחנוכת בית הקולנוע "מקהל" שגם הוא כבר לא בית קולנוע ונמצא מול ה"צרכניה הראשונה" .... היום משנים את דרך הגישה לשכונה ולא מזמן כשנסעתי לבית העלמין כמעט התבלבלתי...

לרגע החזרת אותי

לתקופה שסיפרו לי על הצרכניות ובית הקולנוע. "הצרכניה הראשונה" נהפכה אז למבנה עזוב ומוזנח עד .........ששופץ יפה והיום משמש למועדון לקשישים מטופח ופעיל מאוד. את מבנה הקולנוע הרסו כבר אז ועד היום זה רק אדמה ו....לצערי לפעמים מקום לאשפה שאנשים מרשים לעצמם לזרוק שם. לבית העלמין כבר מזמן נוסעים בדרך עקיפה ולא דרך השכונה.השינוי הזה גרם לי ולדיירים הגרים בבתים לצידי הכביש הראשי הקלה גדולה.

אלמרה

New member
סליחה אך נדמה לי כי הבנין בו היה

בית הקולנוע "מקהל" - עודו עומד על תילו שם עם הגג המשופע בצורה מוזרה... ואני, לא יעזור כלום, תמיד נוסע בדרך ההיא הישנה, ולו רק כדי לחלוף שוב על פני הבית בו גרתי (הוא עזוב מוזנח ולא מאוכלס).

הגג המשופע בצורה מוזרה

הוא גגו של מבנה ציבורי הסתדרותי שנקרא "בית דוידזון". נערכים בו חוגים שונים,הרצאות וכנסים והוא ממוקם ליד בית הקולנוע הישן שנהרס. ואגב...אני שמחה כשבית עזוב ומוזנח נמכר.כי דייר חדש בדרך כלל משקיע ובונה משהו חדש ומודרני.

../images/Emo9.gif אתה צודק ו.........

אני בטוחה
משתי סיבות: כשנישאתי... בעלי המנוח עשה לי הכרה עם הסביבה החדשה לי ואמר:"את רואה...כאן היה קולנוע שהייתי רואה סרטים .חבל שהרסו אותו". ודבר נוסף....אני גרה ממש ליד. טוב...בסך הכל נעים להיזכר בתקופות אחרות שלנו.

אלמרה

New member
אפרופו נוסטאלגיה מאותה תקופה....

לפני חודש יצרתי קשר עם בת השכנים משיכון ותיקים שהיתה לי חברה בגיל 4 (כלומר לפני למעלה מ-50 שנה) באמצעות קשר אקראי לחלוטין - שוחחתי איתה והיא זכרה אותי ואת משפחתי... היה מרגש מאוד!!!

נוסטלגיה נוסטלגיה נוסטלגיה../images/Emo3.gif

אפרופו נווסטלגיה. כשהוריי הגיעו לארץ בתחילת שנות ה50 הם התגוררו בקרית נורדאו. אז המקום נקרא "דיור לעולה". הורי שהתלהבו מהמקום צילמו אלפי תמונות מגן השעשועים, בית הכנסת של אז ועוד.. לא להאמין איך שהמקום התפתח.

נכון..תראי איך שינוי שם

נקלט היטב.כבר שכחתי את "דיור לעולה". מה עם שכונת "דורה"-שנקראת יגאל ידין? שכון ותיקים-נאות גנים את צודקת ......איך שהמקום התפתח.את יכולה להיווכח בקריית השרון עד לפני כמה שנים והיום. יום טוב ונעים לכם

ואם עסקינן בקרית השרון

הוריי סיפרו לי שבשנות ה50 בשכונה בה אני מתגוררת קרית השרון היו פרדסים ונותרו עדיין ספיחים.

פריצי123

New member
אכן העיר שינתה את פניה

כדור שלישי שמתגורר בעיר, ולאור סיפורים ששמעתי על תולדות והווי העיר מסבי וסבתי ומהורי אכן העיר שינתה את פנייה.

אלפי תודות לכל מי שניסה לסייע

אכן התחלתי לאור הנסיבות לתור אחר מציאת דירה. מקווה מאד שאמצא דירה במחיר סביר באחד השכונות הקרובות למכללה.

למעלה