מעוניין להוציא ספר

• פותח הנושא dkt
  • פורסם בתאריך

dkt

New member
מעוניין להוציא ספר

אוקיי אז ככה יש לי חומר במחשב כ-200 עמודים ואני רוצה להוציא אותו לספר רציתי לשאול איפה אני יכול לעשות את זה? וכמה יעלה לי הספר וכל העמודים שבו? תודה מראש!

הכל תלוי

איזה ספר: מקצועי/פרוזה/שירה איך אתה רוצה להוציא: לא משנה/בהוצאה מוכרת בלי השאלות האלה - הכל באויר באופן הכי כללי שיש שלח העתק של "כתב היד" לכמה הוצאות שאתה חפץ ביקרן ותקווה שהן תחפוצנה ביקרך...

dkt

New member
תשובות

המממ אני לא כ"כ מבין אני רק יכול לומר לך שאני מכין ספר לזכרו של בנאדם שנהרג בפיגוע זה ספר פרטי...שכולל בתוכו תמונות וקטעי טקסט אתה יכול להפנות אותי אולי לאנשהו?

xtdevil

New member
בית דפוס וכריכיה

רוב הסיכויים שהמחיר יהיה עצום לספר אחד, ויכול להיות שעדיף לך למצוא מדפסת טובה עם הרבה דיו, לקנות ניר A4 קצת יותר עבה ולהדפיס את העמודים משני צידי הניר, ולבסוף ללכת לכריכיה ולכרוך את העמודים המודפסים. כמו כן תנסה לשקול הדפסה (או בבית או בבית דפוס) בשחור לבן, והכריכה החיצונית צבעונית, זה יעלה הרבה פחות בצורה זו. אולי גם כמה דפים צבעוניים באמצע, אם חשוב לך לתת למשפחה את התמונות המקוריות. כל זאת בהנחה שאתה רוצה להכין רק עותק אחד, כפי שהבנתי. אתה יכול גם לערוך ספר על תקליטור צרוב, אם בבית בו תמסור את הספר יש מחשב אישי. אם תרצה לעשות משהו כזה תוכל להתייעץ איתי לגבי תוכנה, זה יכול להיות מעט מסובך להוציא מסמך אחד ארוך ללא חלוקה לעמודים, קשה ומייגע לקריאה. מקוה שעזרתי צביקה

מה המטרה?

ספר שיהיה בחנויות - נגיש לכל קונה ספרים? או ספר שיהיה למישהו בבית? גם אם מדובר בכמה עותקים (בודדים), יהיה הרבה יותר זול "להפיק" בעצמך - להדפיס במדפסת טובה (או את כל העותקים או פעם אחת ולצלם) ולכרוך בחנות צילום.

למעלה