מעונות

Infected87

New member
מעונות

שלום, ניסתי ליצור מספר פעמים קשר עם האונברסיטה בקשר למעונות- והבנתי בסופו של דבר שהם בחופשה. ראיתי גם באתר שההרשמה למעונות כבר נסגרה מזמן. מה זה אומר?!?! שלא אוכל לקבל מעונות בשנה הקרבוה. נרשמתי לפני שובעיםם לחוג מסוים לתואר ראשון. סמכתי על מתן מעונות- אבל עכשיו הכל מסתבך- מה עושים? ולמי פונים בנידון?

Princess Lotta

New member
ההרשמה למעונות נסגרה אמנם

היא תמיד נפתחת ונסגרת מוקדם כי הרבה מבקשים ויש מקדמה לשלם כדי להבטיח מקום. את הטפסים רוכשים כבר במאי יוני. אם יש לך אותם כדאי למלא ולשלח בצירוף מכתב בקשה להכנס לרשימת המתנה. תמיד יש ביטולים של הרגע האחרון מסטודנטים שלא ילמדו בסוף באוניברסיטה או מצאו דירה או משהו.

Infected87

New member
יש לך מושג

מהי המידניות של האונברסיטה למתן מעונות (כלומר עפ"י מרחק מגורים, או מצב סוציאו אקונמי- או כל בעיה אחרת?). דרךאגב- אין לי את הטפסים שאמרת. איך אני משיג אותם?וכמה הם עולים?

Princess Lotta

New member
לא חושבת שעוד מוכרים אותם

כי ההרשמה נסגרה די מזמן ושלחו תשובות ומקדמות לשלם כבר לפני חודש! הטפסים עלו רק 5 שח ברשת אקדמון, ניתן היה להזמין אותם בדואר למקום מגוריך.. זה אבסורד, אני יודעת,אבל מעונות צריך לבקש ולהבטיח את מקומך לפני ההרשמה לאוניברסיטה..תמיד יש דירות זולות באזור נווה שאנן, או אפילו עוספיה.. ברור שהאידאל שלך זה מעונות אבל החמצת את ההרשמה הסדירה אז אין מנוס מלהתקשר אליהם ולקוות לביטולים.

stkachov

New member
נדמה לי שהטפסים עלו משהו כמו 20 ומשהו ש"ח

אבל אולי אני טועה וזה טפסים אחרים שעלו מחיר כזה

Princess Lotta

New member
מדיניות האוניברסיטה לגבי מעונות

משקללים את הגורמים שציינת ואחרים. מרחק, מצב כלכלי, מצב משפחתי, הורים (גרושים,פנסיונרים),מצב רפואי,שירות צבאי, עיסוק, הכנסה,ציון פסיכומטרי, רכב ועוד. אם למישהו יש שאלה ספציפית לגבי מקרה שלו אשמח לעזור גם במסרים. לילה טוב |חוזרת מבילוי לחדרי שבמעונות:)|

Princess Lotta

New member
דבר נוסף!

יש רק עוד יום אחד לפגרה. אחר כך אפשר יהיה לתקשר טוב יותר עם אנשי המעונות שאגב, אמורים לעבוד כרגיל עד שתיים וכשאני ניסיתי כן תפסתי אותם..

stkachov

New member
אנשי המעונות

עבדו גם במהלך הפגרה(הייתי במשרד הבוקר), לפחות החלק שאחראי על הטיפול בהרשמה

למעלה