מעונות

omer87

New member
מעונות

שלום, יכול להיות שאתחיל ללמוד בשנה הבאה באוניברסיטת חיפה(תלוי בציון הפסיכו' שטרם הגיע). אני גר באזור המרכז, מישהו מכם יודע מהי העלות החודשים למעונות הסטודנטים? בנוסף, כיצד אוכל לבדוק סיכויי קבלה מעודכנים? תודה

stkachov

New member
עלות

תלוי בסוג המעונות שתגור בהם. לכל מעון מחיר אחר. באתר המעונות יש פירוט לגבי כל סוגי המעונות, המחירים ומידע נוסף. אתה מוזמן לעיין. העלות המקסימלית היא בערך 1000 שקל לחודש(אם תגור במעונות טליה, שזה אומר אחד בחדר,פלוס שירותים ומקלחון אישיים בכל חדר).

omer87

New member
הבנתי, תודה ,

יש לך מושג כללי לגבי עלות המגורים ה"פשוטים" יותר? חג עצמאות שמח..

stkachov

New member
כתבתי

כל המידע נמצא באתר המעונות. תכנס ללשונית אודות המעונות ושם הכל מפורט. חג עצמאות שמח !

Josette

New member
מעונות פדרמן

דירות של 3 חדרים, 2 בחדר סביבות ה 650 ש"ח לחודש כולל חשמל+גז+מים, אבל א.זה יכול לעלות שנה הבאה ב.זה משתנה טיפה בכל חודש כי זה צמוד לאיזה מדד ודרך אגב, השכ"ד במעונות טליה לא כולל את החשמל.

stkachov

New member
נדיה יא שובבה

ראיתי תמונות שלך בפייסבוק מהמסיבה של דוויד

נצל"ש - מהם תנאי הזכאות?

אני מתחיל ללמוד ב"ה שנה הבאה ורציתי לדעת מהם תנאי הזכאות. אני גר באזור הקריות בבית הוריי כרגע. איזה "אישורים" צריך להמציא לאוניברסיטה שיצאתי מבית ההורים? האם יש תנאים אחרים שצריך לעמוד בהם? והאם יש תנאים מיוחדים שצריך לעמוד בהם בשביל להיות זכאי להיות בחדר ללא שותפים? תודה.

stkachov

New member
אין קשר

בין זה שיצאת מבית ההורים לסוג החדר שתקבל במעונות. על מנת לקבל מגורים בטליה צריכים בד"כ להיות מצטייני פסיכו'(מעל 700)/נכים/מצטיינים בלימודים/בעלי ותק לימודים(לפחות שנה ב', אבל אולי גם זה לא מספיק)/בעלי מזל וכושר שכנוע רב
באשר לזכאות למעונות בכלל, בערכת ההרשמה מפורט בדיוק איזה טספים ואישורים צריך להביא. בגדול מדובר במשכורות של ההורים, ואולי עוד אישורים אם יש לך אחים/סיבות אחרות. הכל כתוב בערכה, אל תדאג.

סבבה תודה.

אז אני מבין שעל מעונות טילה אין בכלל מה לדבר? לא היה שום תקדים? כמה עולה הערכת הרשמה?

stkachov

New member
תשמע...לנסות אף פעם לא מזיק

אבל צריך להיות ראליים. הערכה עולה משהו כמו 70 שקל.

למעלה