מעונות ללילה

claire12

New member
מעונות ללילה

הי, אני מתחילה תואר שני בשנה הקרובה. אלמד יומיים רצופים מ-8 ועד 18,ואני חושבת שאולי במקום לנסוע הלוך ושוב אשאר לישון בחיפה. האם יש אפשרות לשכור מיטה או חדר לפי לילות? אם כן, יש למישהו מושג באילו מעונות וכמה זה עולה? תודה רבה!

deathcaster

New member
לא... אבל....

תבקשי ממנהל הפורום שיאתר עבורך את ההודעה ששלחתי לו עם פרטים בנוגע לאכסניות קרובות לאוניברסיטה - חלופה זולה ונוחה (ואם יש לך רכב פרטי - אז על אחת כמה וכמה)

deathcaster

New member
אני מניח שהכלבה בתמונה שלך זו לא את

למרות שהיא נראית גם מאוד חמודה

stkachov

New member
באתי לעזרה

הנה אני מדביק את ההודעה כפי שנשלחה אלי: יש ברחוב גנים בחיפה (קרית אליעזר) : http://www.d.co.il/38190670/5710/ יש באיזור קניון חיפה (כפר סמיר): ייש ממש שקט בלילה כי זה צמוד לבית קברות 04-8531944 - זו האכסניה שכתבתי עליה בפורום ועוד כמה : א. אכסניית בית רוטנברג שד' הנשיא 77, חיפה 04-8387958 ב.מרכז הצלינים סטלה מאריס דרך סטלה מאריס 04-8331591 ג. בית הארחה גרמני דרך יפו 105, חיפה 04-8553705 ד. פונדק הנמל (Port Inn) רחוב יפו 34, חיפה 04-852-4401 בהצלחה ולינה נעימה

stkachov

New member
עוד אופציה מלבד מעונות

להכיר מישהו שגר במעונות ולהשאר לישון אצלו לילה אחד בשבוע.

berta84

New member
מה הבעייה? הרי ידוע שגברים הם קלי דעת וניתנים

לפיתוי בקלות

stkachov

New member
בוודאי

תראי, גברים אוהבים לעזור... אבל כמו שביבי אמר היום, אנחנו לא אוהבים "לצאת פראיירים" !

אפשר בקלות לפתות אותם

במיוחד אם את נשארת אצלם ללילה...
אבל לגרום להם להיות יותר אכפתיים כלפייך ולשים אותך בסדר היום, זה כבר עניין אחר.

צודקת, אבל אפשרי להפוך אותם לצד שלנו

ולגרום להם להבין, אחרת הם יקבלו את "להתראות ואל תופיע לי אפילו בחלום"
שמחה שהתעוררת לחיים! מה נשמע?

מֵירַב

New member
האמת, שאם כבר נכנסו למיני-דיונצ'יק לגבי גברים

אז עליי להצהיר ולציין, שאם אני לא מוכנה שינסו לשנות ולהתאים אותי מבחינות שונות בקשר.. אז אני גם לא אנסה לשנות את הגבר העתידי. בינינו, מתי לאחרונה הצלחת לגרום לגבר להתהפך ב180 מעלות ולשדג את עצמו לצד שלך? ואני בסדר, קצת עסוקה
אגב, אני קוראת אתכם כל יום, רק לא מגיבה.. ואם כבר, אז כבר - תחזיקו אצבעות שיתקשרו אליי לראיון למשרה מסויימת ונחשקת בטכניון
<שלחתי מייל וכזה>. המשך יומטוב, מירב.

למעלה