מעונות וגנים

א י ו ש י

New member
גם אני המלצתי על כנרת ויגאל../images/Emo45.gif

נהדרים וראית זאת בעצמך... חבל שמיכל מאלאדין שהיא גם מדהימה וגננת בחסד לא פותחת קב' לקטנים

bananacream

New member
אנחנו בנעמת ברעות מאד מרוצים!!!

וכן יש פקקים בבוקר אבל זה שווה את הפקקים

swhite

New member
המשפחתון של שירה וויט

שלום צ'ילי, נפלה טעות בידייך, ההרשמה אל המשפחתון שלי נפתחה. המשפחתון מיועד לגילאים שנה וחודשיים - שנתיים וחצי. את מוזמנת ליצור עמי קשר לפרטים נוספים בברכה שירה

הוביטית

New member
מה מספר הטלפון של גן מיץ פטל ?

אני צריכה בשביל חברה . לגבי גן מונסטורי ברעות הגן מאד יפה ומושקע. אומרים שגם הצוות טוב מאד. גם הוא גן לא זול. ישנם הגנים הדמוקרטים יצירתים בשמשוני - מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליהם? תודה

niralayfer

New member
מנסה לעזור קצת

השכנים שלי מרוצים מהגן של אביטל (לא זוכרת את שם הגן) בנחל שורק 63 או 65 אם אני לא טועה - מבנה אחד ליד "יה בה יה" של שירלי. אם את הולכת לשירלי - שווה לבדוק גם שם ליד. אני לא יודעת מה המחיר אצל יגאל וכנרת, אבל קחי בחשבון שבגנים המבוקשים המחיר בקלות מגיע ל- 2000 ש"ח ואף יותר עד השעה 17:00. אפשר לבדוק גם את ליסיטה ורבקה (בנץ החלב אם אני לא טועה) - אם נשאר מקום ומה הגילאים לשנה הבאה - גם נחשב מאוד מבוקש. הגן של דפי - גם שמעתי המלצות חמות ממספר אנשים. בהצלחה!

ב כ י ף

New member
יש המלצות על משחתון לגיל חצי שנה ??

מחפשת משפחתון לגיל חצי שנה מעוד חודש וחצי, מי יודע על מקום פנוי / מתפנה בחודשים הקרובים ??

א י ו ש י

New member
יש גני עיריה לגיל 3 בבוכמן??../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

יתכן שנסגור בבוכמן....

ב נ ה

New member
גנים לגילאי 3 בוכמן נכון להיום.

אמיר ארגמן ארבל,כולם גנים מעורבים טרום חובה וקדם חובה, יש גם את ביצחק רבין במבנים היבילים.

מתפנה מקום במשפחתון לגיל שנה וחצי

במשפחתון של הבן שלי מתפנה מקום אחד בתחילת-אמצע פברואר. מדובר במקום שאנו כהורים מרוצים ממנו עם מטפלת שהכי טוב לפגוש וכל מילה מיותרת. אם מישהו מחפש משהו כזה מוזמן לשלוח מסר.

למעלה