מעונות וגנים

Angel972

New member
לרעות ../images/Emo35.gif אני לא בטוח שאת

קולטת על מה מדובר ... מספיק שתסעי יום אחד בפקקים ואולי תדברי אחרת ... מצטער - אני ממש לא מסכים איתך הפעם.

א י ו ש י

New member
כן גם לרעות היינו מוכנים לנסוע!!!

אם המקום היה טוב בעיננו אבל מכיון שמצאנו מקום פה זה לא רלוונטי. ושוב כל אחד ושיקוליו הוא אין פה ענין של מסכים איתי או לא אני לא אבחר מקום לבני בגלל שיקול של מיקום. נ ק ו ד ה אלא אם הגן טוב, מומלץ ונותן את מה שאני חושבת שהילד צריך ובעלי נוסע בפקקים, הוא יודע מזה לכן הוא יוצא מאוד מוקדם כמוך וגם הוא מסכים איתי

Angel972

New member
אם הוא היה צריך לקחת את הילד

לגן רחוק, הוא לא יכל לצאת מוקדם כלל וכלל ... וכמו שהמפוזרת רשמה לך - כשיש יותר מילד אחד (לא רלוונטי במקרה שלי chili3) אז זה בכלל הופך להיות סיפור רציני. אפשר למצוא גן קרוב, ומה לעשות ... צריך להתפשר קצת (לא כל כך הרבה) אגב - אולי תפתחי בגן שלך גם תינוקיה

dana015

New member
בתור מי שמפזרת את הילדים בבוקר

ואז נתקעת בפקקים אני מסכימה לגמרי עם אנג'ל...כל דקה היא קריטית ממש, בייחוד כאשר יש יותר מילד אחד
. גם אני הייתי פעם בראש של "למקום מצויין אני אסע גם אם זה בקצה העולם"...היום שיניתי את זה ל"למקום למצויין אני אסע גם אם זה בקצה השמשוני"

cr

New member
נכון.. גם אנחנו מרגישים את הלחץ

בבוקר.. לפזר 2 זו כבר ממש אופרה אחרת.. עד רעות זה באמת קצת רחוק.. וזה לא שחסר יותר קרוב, אם ממש ממש אין ברירה.. אבל אני לא מאמינה שיש שם דבר שלא קיים קצת יותר קרוב.. וזה לא רק הסיפור בפיזור.. אחה"צ זה גם לאסוף.. וכל יום יש סיבה להתעכבות בגן.. לראות דברים שלא הספקנו בבוקר.. לשמוע.. וב2 בשני גנים מרוחקים זה כבר סיפור...

אילנית03

New member
אני מפזרת שני ילדים כל בוקר

ולפעמים זה יותר קשה גשם מפחיד את האנשים אז הכל פקוק ולפעמים זה פחות מ 10 דקות אבל זה עניין של השקפה והשעה שצריך להיות בעבודה בכל מקרה אני ממליצה רק על מקומות שאני מכירה שיהיה לכם בהצלחה במציאת גן אני הולכת לראות מחר את החט"צ ברעות מקווה לטוב

אילנית03

New member
אני גרה בגבעה C

והאפשרויות הם או ניצנים או רעים ואני לא מוכנה לשלוח אותו לניצנים , עשינו טעות עם הבן הגדול ולא חוזרים על טעויות , אז אני צריכה לבדוק איך ברעים

d a l i a l

New member
לרעות בבוקר - פקקים???

רואים שאתה לא נוסע בכיוון... זה המקום היחיד שאליו אין פקקים בבוקר. מנסיון.

Angel972

New member
נכון ../images/Emo70.gif אליו אין ... אבל ממנו חזרה

זה כבר משהו אחר לגמרי

אילנית03

New member
שולחת לך ולכל המעוניין קישור

לאתר במודיעין של המון גני ילדים. מקווה שזה יעזור

BenjiMan

New member
אני ממליץ...

יגאל וכנרת...מומלץ מאוד ... מכיר מקרוב... תגידי שבני שלח אותך...
ב.

d a l i a l

New member
הצעה אופרטיבית

צ'ילי אמרה שהגן שלהם הוא אחלה אך קצת יקר. בתור מי שמכיר אותם מקרוב - אולי תסדר לה איזו הנחה משמעותית?

chili3

New member
../images/Emo13.gifתודה. אבל אני רוצה ללכת למקום

עם המלצות

3ונמיי

New member
על תסמכי על ההמלצות

אני כל כך הייתי עיוורת... שמעתי את ההמלצות ןלא סמכתי על האינטואיציה שלי
אני יותר לא אשמע להמלצות, אני אלך לראות כמה פעמים בשעות שונות ואתרשם לבד.

מיקלול

New member
מסכימה, כל אחד מחפש משהו אחר

רק אינטואיציה, שגם יכולה לבגוד לפעמים, אבל מה שטוב לאמא אחת לא בהכרח טוב גם לך.

למעלה