מעונות וגנים

תולי30

New member
המלצות על גן חופית יש לכן???

אני צריכה להכניס את בני שנה הבאה לגן, שמעתי על גן חופית כל מיני דברים, עוד מישהיא מכירה?, איך הוא?, איך הגננת?,אשמח לשמוע... תודה.

usi1

New member
חוזרת על שאלה-צהרון "דע את" יש-

משהוא שמכיר, נמצא, יכול להביע דיעה בעניין? זה רוב הגנים/בתי ספר שבאזור בוכמן/רעות/מכבים/גבעה C . תודה.

niralayfer

New member
אנחנו בצהרון גן חובה של "דע-את"

מבחינתנו סה"כ סביר, אבל זה מאוד אינדיבידואלי. אני יודעת שיש אנשים שלא היו מרוצים. זה גם מאוד תלוי בצוות, הבת שלי מסתדרת טוב עם האחראיות, אצלנו לא היתה תחלופה בצוות מתחילת השנה. נראה שהם משתדלים בסה"כ להעביר תכנים מגוונים - השנה הנושא הוא ארצות בעולם - כל פעם לומדים קצת על כל מיני מקומות בעולם. יש הורים שהתלוננו על משמעת קפדנית, עומס חוגים ועל כך שמכריחים ילדים להשתתף בחוגים גם אם בא להם לנוח באותו הזמן (בעיקר בכיתות א'-ב'). אין ספק שיש הבדל מצהרון פרטי (לא התנסינו) בכך ששם המסגרת יותר אינטימית וחמה, מצד שני לא כל כך רצינו להתפשר על נושא ההסעות - מעדיפים שהילדה תישאר באותו מבנה ולא לדאוג מהבחינה הזאת.

שאלה לגבי היום הפתוח ביום שישי

איך מתבצע? באיזה שעות צריך להגיע לגנים?

g a v i

New member
הייתי אתמול במשרד הפנים ושאלתי על

היום פתוח ונאמר לי משהו נורא מוזר - אני יכולה ללכת לבדוק כל גן בגבעה C (ולא רק את אלו שברחוב שלי כמו שנאמר לי בטלפון), אבל לקחת בחשבון שאין להם מושג איזה גן יהיה טרום-טרום, איזה יהיה חובה וכו'. אז כששאלתי איך לדעת לאיזה ללכת, היא אמרה שללכת לאיזה שבא לי (תשובה מוזרה בעיניי - לפי מה?) ולבדוק את הגננת - *אבל* לקחת בחשבון שלא בהכרח אותה אישה תהיה הגננת שנה הבאה!
אז לשאלתי - מה בעצם הולכים לבדוק?? איך בוחרים איזה גן ללכת לראות? הרי יש רק שעתיים ויש מלא גנים. אולי מישהו יכול לעזור/להמליץ/להסביר?

ממליצה לך להתרכז בגנים שהכי

קרובים לביתך ולגבי שנה הבאה את יכולה לשאול את הגננת עצמה אם היא ממשיכה שם או לא נראה לי שזה המקסימום שאפשר לעשות

g a v i

New member
גם לי נראה ../images/Emo4.gif הסיבה היחידה שחשבתי

לראות עוד כמה זה פשוט בגלל שאנחנו גרים בשכירות - ואם נעבור דירה שנה הבאה? ועד אז אני כבר מקווה להיות עם רכב - כלומר אולי יש משהו יותר טוב טיפה'לה יותר רחוק... בכל אופן, אני כבר מבולבלת מכל הנושא.

chili3

New member
../images/Emo53.gif אני על סף יאוש! צריכה המלצות

למסגרת לשנה הבאה לגוזלית, היא תיהיה בספטמבר בת שנה שלושה חודשים. ואל תגידו לי: שירה הרפז - כבר סגרה הרשמה המשפחות של שירה - פותחת הרשמה רק במרץ גן אלדין - לא פותחת קבוצה לקטנים גן חמניה - היא עוד קטנה הגן של ענבל - כנראה אין מקום יגאל וכנרת - ראיתי ונראה אחלה מקום, אבל קצת יקר מיץ פטל - הולכת לראות מחר גן יה בה יה - עוד לא תפסתי אותם
בקיצור תפתחו את הלב ותיתנו המלצות
תודה

אילנית03

New member
תנסי בגן של דפי או בגן המונטוסורי

ברעות , או במעון תאנה מקומות נחמדים מאוד.

Angel972

New member
את לא מתכוונת ברצינות נכון ../images/Emo35.gif

היא לא תיסע כל בוקר מאיזור השמשוני/קייזר לרעות ... נראה לי ממש מיותר.

אילנית03

New member
לא ידעתי שהיא מהשימשוני

אבל הצעתי גנים שאני ביקרתי בהם ומוכנה להמליץ אני יודעת בוודאות על אנשים שעושים את זה כל יום מהשימשוני לגבעה C או לרעות לכן המלצתי על מקום טוב

Angel972

New member
את חכמה גדולה ...

את לא צריכה לצאת בבוקר בשעות הפקקים ממודיעין

א י ו ש י

New member
יש לי חדשות בשבילך גם בעלי היה

מוכן לנסוע לגן טוב (והוא עובד בת"א) אם היינו מוצאים לא באיזורנו. כל אחד והשיקול שלו איזור לא פונקציה עבורינו לבחירת גן אלא הצוות והמקום עצמו!

למעלה