"מעולם לא"

Fun Fair

New member
"מעולם לא"

מכירות את המשחק "מעולם לא"? בד"כ משחק למסיבות רווקות וכו'- כל אחת אומרת מה "מעולם לא" עשתה, וכל מי שכן עשתה, מורידה צ'ייסר אלכוהולי (אני גיליתי כמה הפתעות ככה....
) אז אצלנו בפורום אין אלכוהול, אבל יש בגדים ורווקות, ונשואות ואמהות ומה לא... אז ספרו- מה לעולם לא עשיתם בארון הבגדים? או- מה לא תעשו? האמיצות, מוזמנות כמובן לעלות צ'ייסר וירטואלי

Fun Fair

New member
מעולם לא קניתי או לבשתי צהוב ../images/Emo68.gif

מה לעשות, ונולדתי לאם פולניה ואב רומני, שהורישו לי גנים בהירים עד כדי כאב (גוון עור שביום טוב נראה חיוור
). כדי להכות חטא על פשע, את רוב שנותי ביליתי כבלונדינית (ברמות אלו או אחרות של אותנטיות
). השילוב של שני הגורמים הנ"ל גרם לי להתייחס לצהוב כאל מוקצה- הצבע האיום והנורא שאי אפשר להתקרב אליו, אחרת אראה כולי כמו פלקט צהבהב... ולא, לא עזרו השכנועים ש"שיש כמה גוונים של צהוב" ו"אלה רק נעליים! לא רואים שזה משפיע לך על הפנים!"- אני פשוט לא מסוגלת ללבוש צהוב. כן, כן... מה איתכן?

JennaJ

New member
../images/Emo45.gif גם אני לא

פשוט כי זה צבע כל כך מכוער בעיני... וגם לי עם עורי הבהיר הוא מאוד לא מחמיא.

JulieR

New member
מעולם לא...

-לבשתי טוניקה וטייץ -שמלה לבנה -קניתי פריט לבוש צהוב -קניתי בשוק או בחנות יד שניה

JennaJ

New member
הממ...

האמת שאם הייתי עונה על זה לפני כמה שבועות היו לי הרבה יותר "מעולם לא" להוסיף, כי רק מאוד לאחרונה התחלתי ללכת עם גופיות, חצאיות ושמלות. עד אז זה היה סטריקלי מכנסיים מחויטות או ג'ינס וחולצה. אבל בכל אופן... מעולם לא הלכתי עם חגורה, למרות שזה הולך להשתנות תוך כמה ימים. מעולם לא הלכתי עם מגפיים (חוץ ממתי שהייתי ילדה קטנה. לא נחשב, נכון?). מעולם לא קניתי לעצמי שרשרת, איכשהו יוצא שאני קונה רק עגילים (אבל יש לי כמה שרשראות שקיבלתי במתנה...).

אוהבת צהוב../images/Emo68.gif - איפה האלכוהול פה?../images/Emo48.gif

- מעולם לא לבשתי טייץ, אפילו לא כילדה, בשום אורך ובשום צבע - מעולם לא נעלתי מגפיים - מעולם לא ויתרתי על המשקפיים מיום שהרכבתי אותם לראשונה
- מעולם לא נעלתי נעליים סגורות בקיץ - מעולם לא היה לי תיק מעור - מעולם לא לבשתי מכנסיים שקצרים יותר מהאורך הכי ארוך שאני יכולה ללבוש בלי לדרוך עליו - מעולם לא צבעתי את הציפורניים באדום, ורוד או לבן, ולא פרנץ' - מעולם לא קניתי בגד מתוך אמונה ש"זה יתרחב עליי"
טוב, נראה לי שכולם התעייפו

Fun Fair

New member
../images/Emo6.gif

לבשתי טייץ
נעלתי מגפיים
היה לי תיק מעור
לבשתי מכנסי 7.8
והציפורניים שלי קבוע בורוד, אדום או פרנץ'. אלוהים יודעת איך אני הולכת ישר עכשיו..

אני אשתה איתך../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

השיהוקים עליי

מעולם לא לבשתי סקיניגינס

אני לא בעד בגדים לא נוחים בעליל, ובכלל לא נשאר מקום לדמיון לא חבל?

MyTaoWay

New member
לעולם לא אתלבש לפי האופנה...

אני יעצב אופנה משלי, ואתן למישה לתפור לי אותה ... (שונאת לתפור) וגם נראה לי לעולם אלבש אוורול ...

מעולם לא

לבשתי מכנסיים משובצים לבשתי חולצת בטן לבשתי מכנסיים קצרים עם חולצה ארוכת שרוולים

Naama P

New member
מכנסיים קצרים

זה הדבר היחיד שלא אראה איתו בציבור, שאר הדברים בשמחה וזה כולל טרנינג מוכתם באקונומיקה.

למעלה