מעודד או מדכא

מצב
הנושא נעול.
נס מדהים

אכן נס...
נס שהצלחתי לסחוב את האוצרית המופלאה הזה שמנסה לעזור לי להקליד ברגעים אלו ממש עד לשבוע ומשקל שאיפשרו לה לשרוד. נס שהיא עברה את הפגיה בלי נזקים. נס שאבא שלה הבין שהיא מפסיקה לנשום והחזיר אותה אלינו. כשהמרחק בין "אין ילדה" ל"יש ילדה" הוא כל כך זניח, בחיי שאין חשיבות לדרך שהיא הגיעה. היינו קרובים כמה פעמים ל"אין ילדה". אני לא רוצה לדכא, אני יודעת שהמקום שלי הוא די נדיר ומאוד מאוד שמחה על כך ועל כל תינוק שמנמן שנולד עמוק לתוך התשיעי, אבל תאמינו לי אם אגיד לכן שהייתי מוכנה גם לחמש עשרה שנה של טיפולים ללא אף הרדמה אם זה היה מבטיח לי לידה בריאה של ילדה בריאה? ולחשוב שאמרתי לחברה כשהייתי בשבוע 17 "לא הגיוני, אני כבר בחודש רביעי ונדקרתי רק פעם אחת" (זה היה שבוע לפני הסכרת).
נס מדהים
זוכרת איך ספרת לי שאת בהריון. זה היה הדבר הכי מדהים ששמעתי. וכמה פחדתי כשסיפרו לי שילדת. ואיזה נס שהיא היום כמו שהיא, מדהימה ומתוקה כל כך.

../images/Emo23.gif העיקר שהיום ../images/Emo57.gif

אכן נס...
נס שהצלחתי לסחוב את האוצרית המופלאה הזה שמנסה לעזור לי להקליד ברגעים אלו ממש עד לשבוע ומשקל שאיפשרו לה לשרוד. נס שהיא עברה את הפגיה בלי נזקים. נס שאבא שלה הבין שהיא מפסיקה לנשום והחזיר אותה אלינו. כשהמרחק בין "אין ילדה" ל"יש ילדה" הוא כל כך זניח, בחיי שאין חשיבות לדרך שהיא הגיעה. היינו קרובים כמה פעמים ל"אין ילדה". אני לא רוצה לדכא, אני יודעת שהמקום שלי הוא די נדיר ומאוד מאוד שמחה על כך ועל כל תינוק שמנמן שנולד עמוק לתוך התשיעי, אבל תאמינו לי אם אגיד לכן שהייתי מוכנה גם לחמש עשרה שנה של טיפולים ללא אף הרדמה אם זה היה מבטיח לי לידה בריאה של ילדה בריאה? ולחשוב שאמרתי לחברה כשהייתי בשבוע 17 "לא הגיוני, אני כבר בחודש רביעי ונדקרתי רק פעם אחת" (זה היה שבוע לפני הסכרת).
העיקר שהיום

איזה מתוקות הבנות שלך. אני חייבת לכתוב כאן משהו לא פופולרי: לפני שנכנסתי להריון רציתי ילד בכל מחיר. חשבתי אפילו על אמהות שכולות, ואמרתי לעצמי שבכל זאת 20 שנה היה להם ילד, ולי אולי בכלל לא יהיה. והיום אני יודעת שזה טמטום נוראי. פשוט טמטום. אני מעדיפה פי כמה וכמה לא לדעת את הכאב הזה, שמשהו רע קורה לילד שלי. אני יותר ממאמינה לך שבלי קשר לדרך שבה קיבלתם את ההריון הזה, מה שעברתם אחריו הוא פשוט נורא וזה גם איזה נס קטן/גדול שהגעתם עד כאן. מה שבטוח, היה שווה, הן מקסימות, שתי הבנות שלך.

עמית@

New member
אותי זה מדכא, ואת יודעת למה?

מעודד או מדכא

המשפטים האלה שאמורים לעודד אותנו: "על תתיאשי יש לי שכנה שאחרי 13 שנים של טיפולים ילדה תאומים מדהימים" "אני מכירה משהי שאחרי 28 הפריות ילדה בת מקסימה" מעודד? אותי ממש לא! להיפך, נותן לי את ההרגשה שאולי גם אני אצטרך לחכות 13 שנים או לעבור 28 הפריות. מה דעתכם? איזה עוד משפטים כאלו שמעתם?
אותי זה מדכא, ואת יודעת למה?
כי אלו נקודות הקיצון, ה"סי]ורים" ה"אגדות" אני רוצה לשמוע: 1:5 מהטיפולים מצליחים. אחוזי ההצלחה הם כאלו וכאלו, וכו'.. שמעתי כבר כ"כ הרב משפטים מפגרים ןאני לא אומרת אף פעם "הכרתי מישהי ש".. אלא אם כן מבקשים במיוחד דוגמאות, וברור לי שיש כאלו שזה מעודד אותם.

רוני471

New member
בכלל לא מעודד מזכיר לי שאני עשיתי..

מעודד או מדכא

המשפטים האלה שאמורים לעודד אותנו: "על תתיאשי יש לי שכנה שאחרי 13 שנים של טיפולים ילדה תאומים מדהימים" "אני מכירה משהי שאחרי 28 הפריות ילדה בת מקסימה" מעודד? אותי ממש לא! להיפך, נותן לי את ההרגשה שאולי גם אני אצטרך לחכות 13 שנים או לעבור 28 הפריות. מה דעתכם? איזה עוד משפטים כאלו שמעתם?
בכלל לא מעודד מזכיר לי שאני עשיתי..
טיפולים לילדה הראשונה אמרו לי תקחי בחשבון שזה יכול לקחת זמן זה לא מצליח ישר מי צריך מעודדים כאלה קישתה הביתה מהר......

העין ה 3

New member
לי יש המון משפטים מעצבנים

מעודד או מדכא

את המשפט הכי מעצבן הייתי שומעת מחמותי לפני ההריון של עידן: אבל איך הרופאים מסבירים את זה? הרי כבר יש לך ילד אחד... כאילו, דא??? אולי הבעיה אצל הבן שלך? ועוד אחד מוצלח ששמעתי פעמים אין ספור כשעידן היה תינוק: עכשיו, אחרי שהיית בהריון, את תיכנסי להריון ספונטני בקלות. זה קורה המון! והכי יפה, זה אלה ששומעים שאני בטיפולים ומתפלאים. למה? כי אם כבר יש לי 2 ילדים, אז איך עכשיו "פתאום" זה הולך. הרי לא יכול להיות שגם עידן נולד כתוצאה מטיפולים - אין לו שאריות של זכוכית (מהמבחנה
) על השערות...

ורק הבוקר שמעתי עוד אחד

את המשפט הכי מעצבן הייתי שומעת מחמותי לפני ההריון של עידן: אבל איך הרופאים מסבירים את זה? הרי כבר יש לך ילד אחד... כאילו, דא??? אולי הבעיה אצל הבן שלך? ועוד אחד מוצלח ששמעתי פעמים אין ספור כשעידן היה תינוק: עכשיו, אחרי שהיית בהריון, את תיכנסי להריון ספונטני בקלות. זה קורה המון! והכי יפה, זה אלה ששומעים שאני בטיפולים ומתפלאים. למה? כי אם כבר יש לי 2 ילדים, אז איך עכשיו "פתאום" זה הולך. הרי לא יכול להיות שגם עידן נולד כתוצאה מטיפולים - אין לו שאריות של זכוכית (מהמבחנה
) על השערות...
ורק הבוקר שמעתי עוד אחד
"אל תדאגי את עוד צעירה" "אני כבר עוד מעט בת שלושים ושש" "אה, אז את כבר לא כל כך צעירה" כייף, לא?

העין ה 3

New member
ולי, בגיל 42, אמרו שאני כן צעירה...

ורק הבוקר שמעתי עוד אחד
"אל תדאגי את עוד צעירה" "אני כבר עוד מעט בת שלושים ושש" "אה, אז את כבר לא כל כך צעירה" כייף, לא?
ולי, בגיל 42, אמרו שאני כן צעירה...
הבוס הקודם שלי, כששמע שאני רוצה עוד ילד, אמר שבגיל 42 זה לא בעיה בכלל כי יש הרבה נשים שנכנסות להריון בגיל כזה. הוא גם פיטר אותי... הוא כנראה האמין שאם אני רוצה עוד ילד, זה אומר ש-9 חודשים אחרי כן אני אצא לחופשת לידה! מה שנכון, נכון...

salpter

New member
../images/Emo35.gifמה אומרים לשיפוטיכם../images/Emo35.gif

מעודד או מדכא

מה אומרים לשיפוטיכם

השבוע נתקלתי בשני מטופלות, (לא חברות כמובן ) בנות שנות הארבעים , שבטיפולים, אני לתומי אמרתי לא להתייאש ואפילו להחליף בתי חולים ואז הן זרקו את הפצצה, החלפנו 3 בתי חולים כבר, עשנו את כל השיטות, אני הייתי המומה, איך מנחמים במצב כזה ? מה אומרים?

יש לי הרבה מה להגיד בנושא

מה אומרים לשיפוטיכם

השבוע נתקלתי בשני מטופלות, (לא חברות כמובן ) בנות שנות הארבעים , שבטיפולים, אני לתומי אמרתי לא להתייאש ואפילו להחליף בתי חולים ואז הן זרקו את הפצצה, החלפנו 3 בתי חולים כבר, עשנו את כל השיטות, אני הייתי המומה, איך מנחמים במצב כזה ? מה אומרים?
יש לי הרבה מה להגיד בנושא
נתנאל הוא ספונטני אחרי כמעט 7 שנות נישואים אין ספור טיפולים ו3 הריונות שנפלו אחריו כולם היו בטוחים כי זהו גמרנו אני נקלטת טבעי ולא הבינו למה אני חוזרת לטיפולים אולי כי לא הולך
ועכשיו שמישהו שומע כי אני רוצה עוד ילד מסתכלים עלי כאילו נפלתי עליהם מהשמיים יש לך שני ילדים בריאים מדוע את רוצה עוד אחד?בגילך זה כבר מסוכן יש סיכוי גדול לילד פגועוכהנה וכהנה אולי תצאו לי מהוריד? לצערי אחרי איחור של 5 ימים השתנתי על מקל ויצא פס אחד

מצב
הנושא נעול.
למעלה