מעוגה לאוטו -

ענתבר

New member
מעוגה לאוטו -

הכנתי עוגה בגודל של 22 שיצא גבוהה. רצוי להכינה כיומיים לפני העבודה כדי שתהיה פחות לחה. והתחלתי לפסל צורת אוטו.

ענתבר

New member
אותה צורה מפוסלת בקלקר -

ניתן להכין את האוטו מהעוגה עצמה או לפסל בקלקר, להרטיבו מעט ולאטוף אותו בבצק סוכר ולהעמידו מעל עוגה רגילה מכוסה בבצק סוכר. ככה המכונית לא שוקלת הרבה ולא תיפול לתוך העוגה.

ענתבר

New member
ההמשך זהה -

הן את הקלקר והן את העוגה המפוסלת מצפים בבצק סוכר.

ענתבר

New member
אחרון ודי -

את העוגה האמיתית ייקח הבן הקטן שלי מחר לגן ואילו את הקלקר אשמור לי לדגם ואולי אשתמש בה לשים מעל עוגה מכוסה ומקושטת - אולי ככביש... פשוט ויפה...נכון?

TALI 1231

New member
WOW; WOW ועוד פעם WOW

מ ה מ ם !!! איזו כישרון. א-ה-ב-ת-י !!! אם הבן שלי היה רואה את המכונית הזו היית גורמת לי לבעיה . הוא חולה הגה (תרתי משמע) חסר רק סמל של מכונית וזהו. מושלם.

1נרקיס

New member
אמא'לה, לא פשוט בכלל

מדהים מדהים מדהים אני יושבת כאן נפעמת

tsoff

New member
ענת העוגה נהדרת

הצבעים מקסימים, האביזרים מאוד מוסיפים, ההתעסקות בפיצ'פסקס ניראת לי הכי כפיית ומאוד מוסיפה. תגידי את שומרת את כל ההסברים שלך באיזה מקום מסודר? אולי כדאי לרכז את ההודעות של ענת למשבו מסודרף זה ניראה לי ממש קורס אוןליין לכולנו.

דבורה3

New member
איזה יופי!!! חבל שלא פרסמת לפני

כמה ימים... בדיוק רציתי לעשות את האוטו של נאדי ולא ידעתי איך... אבל בכל מקרה, לא היה יוצא לי מדהים כמו שיצא לך! מקסים!

lala g

New member
ענת מהממם חבל"ז איזה רעיון מטריף

ולא נראה כל כך פשוט לפעמים אני אומרת על דברים שאני מסוגלת ואיזה קל נראה אבל שאני מתחילה אני נכנסת לדיכאון מהתוצאה

למעלה