מעוגה לאוטו -

dafdaf

New member
פשוט מושלם../images/Emo47.gif

ותודה על השיתוף

Y o v e l i

New member
אוח, את חורגת אותי ../images/Emo8.gif

פשוט תענוג לצפות בשרשור הזה ובאופן ההכנה. לגבי פיסול הרכב עם בסיס הקלקר - הוא נועד לעמוד תוספת על עוגה עם בסיס יותר רחב?

anat15

New member
מ ק ס י ם ! ! !

האם כל הקישוטים נעשו עם בצק סוכר רגיל או עם סוגים נוספים של בצק? מצטרפת לשאלה, האם יש ריכוז של כל ההוראות המקסימות שאת שולחת?

ענתבר

New member
תודה - ../images/Emo24.gif

האמת שלאחר שאני מעלה את החומר לפורום אני מוחקת את כל התמונות חוץ מאשר את התוצאה הסופית. כך שמה שיש לי יש לכן. אבל - אשמח תמיד לשחזר ולעזור למי שלא תזכור. אולי באמת יהיה נחמד לרכז הכל ולשמור באתר לטובת כולם. האוטו המצולם לדעתי הוא מהקלקר (לא זוכרת מה צילמתי בסוף, שניהם זהים). מטרת האוטו מהקלקר היא - הנחתו על העוגה. הוא יכל היה להיות מפוסל מבצק סוכר אבל ככה משקלו היה כבד מאוד ויכל היה ליפול לתוך העוגה. הקלקר הוא פשוט פתרון למשקל ולחיסכון בכמות של בצק (תחשבו שהאוטו היה מלא בבצק - זה המון חומר). זהו - אשמח לענות על שאלות ועוד שמחה שהחומר מעניין ותורם לכולן. ולגבי ה ש א ל ה - יוני הגיע!!! מה שאומר שהחודש אני בארץ!!!!!

ענתבר

New member
אגב - כל הקישוטים נעשו מבצק סוכר

תוצרת בית. בהמשך יהיה יום בו נריץ (המורה ואני) את כל מתכוני הבצקים על כל סוגיו. נכין דוגמית מכל סוג ואז אשתף את כולן במתכונים המדוייקים ובהכנה. כך שיש עוד המשך. יש עוד 4 שעורים.

shtuzit

New member
כבר לא נותר מה לומר.אז פשוט תודה

על השיתוף ו...יש למה לחכות את מפתיעה מחדש בכל שיעור.נהדר!!!

למעלה