מעדכנת

טרסי

New member
כל כך עצוב לי בשבילך../images/Emo7.gif

מחבקת ומחזקת אותך. הלוואי וזו הפעם האחרונה שתתאכזבי

כ"כ מצערת לשמוע../images/Emo24.gif

כ"כ הרבה תקוות נתלות בIVF ראשון וכואב לשמוע שזה ככה. מאחלת לך מכל הלב הרבה הרבה הצלחה בפעם הבאה.
שוגה.

eti22

New member
בלסי מתוקה שלי../images/Emo24.gif

איך שאני מצטערת
שולחת לך חיבוק ענקי - חשבתי עלייך המון בלסי - זה טיפול ראשון, מקווה בשבילך שעוד אחד וזהו... נשיקות אתי

blessed

New member
תודה ../images/Emo24.gif

המון תודה על כל המילים המעודדות והחיבוקים פה ובמסרים. אין לכם מושג כמה זה מעודד ומחמם את הלב. לא רציתי להקפיץ אבל אם כבר ממילא זה חזר לעמוד הראשון אז אי אפשר שלא להודות לכם.

Otisco 12

New member
../images/Emo7.gif

בטח עוד לא מאוחר לשלוח לך המון
י עידוד וחיזוק.

בוליקי

New member
בלסי יקירתי ../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אוווווווווווווווףףףףףףףףףף! כבר עברו יומיים, אז אני מקווה שהצלחת לפרוק את רגשות התסכול, הצער והכאב. הלוואי שהטיפול הבא יהפוך אותך סופסוף לאמא

kugi

New member
blessed יקרה../images/Emo140.gif

מקווה שהזמן אכן התחיל לעשות את שלו ואת מרגישה יותר טוב. מאחלת לך שהטיפול הבא יהיה הטיפול המנצח!

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gif מבורכת שלי ../images/Emo14.gif

אני מקוה שכבר נכנסת מתחת לשמיכות וצרחת קצת בלי להעיר את השכנים. איזו אכזבה מכאיבה זאת, אני מכירה אותה מגוף ראשון. בIVF ראשון לפעמים נופלים על הפנים, אבל אחר כך צריך לעשות בדיקה מדוקדקת של מי נגד מי. האם ההפריה היתה רגילה או איקסי? (אם רגילה, השלב הבא הוא איקסי) האם ההפריות האחרות במעבדה באותו יום היו מוצלחות? (אולי משהו השתבש שם). אם השאלות הנ"ל לא עוזרות, אז יש מקום לברר איך לשנות את הפרוטוקול כדי לקבל ביציות טובות יותר. ועד אז, קבלי חיבוק ענק שימעך ויוציא עוד כמה דמעות. ואל תשכחי יקירתי, למרות שעכשיו חושך, את המבורכת שלנו וי שלנו הרבה אור בשבילך
.
נועם

למעלה