מעדכנת

blessed

New member
מעדכנת../images/Emo7.gif

מעדכנת אתכן כי לא יכולה יותר לשמור בלב, חייבת להוציא את זה בכל דרך אפשרית, בא לי לצרוח אבל לא נעים פה במשרד... בעצם לא לצרוח אלא סתם ללכת הביתה ולהיכנס מתחת לשמיכה בחושך ולצאת רק בעוד חודש וחצי כשאפשר יהיה להתחיל טיפול חדש. אז... היה טיפול IVF ראשון, היתה שאיבה שעברה ממש בקלות (למרות שעדיין לא מבינה ממה אתן כ"כ נהנות בהרדמה), ביציות בכמות סבירה וזרעים שהבאנו בחרדת קודש למעבדה, והפריה אחת. שהתחלקה לשני תאים. ונתקעה. וזהו, לא היתה החזרה. לא יכולה אפילו להתחיל לתאר מה אני מרגישה, ההרגשה פשוט כ"כ ריקה וחלולה וכל כך חסרת תקוה שאין לי אוצר מילים מספיק בשביל לתאר אותה. באתי לעבודה היום כי להשתגע בבית היה נראה לי רעיון גרוע, אבל מרגישה כמו בלון נפוח של דמעות שכל רגע יתפוצץ. רק חסר שמישהו ידבר איתי והכל יתפרץ. זהו.

ל א ו

New member
אוי מתוקה שלי../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

עצובה איתך ומחבקת אותך חזק חזק

אני כ"כ מצטערת בשבילך

מה אפשר להגיד? איזו אכזבה גדולה. כואב לי מאוד בשבילך. יש לי דמעות בעניים. אני מאוד מבינה אותך. אני מקווה שתצליחי לעשות משהו שיגרום לך להרגיש טוב.

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני לא יודעת אם זה יקרה בעבודה, אבל יקירתי, אל תחסמי את הדמועת - תני לכאב ולאכזבה להישתף החוצה - חייבים להוציא הכל החוצה! אני מצטערת שהיית צריכה לעבור חוויה כזו טראומטית ב- IVF הראשון
. עם זאת, מדובר בטיפול ראשון וככזה הוא היה למעשה ניסיון ראשון. הפעם לא הצלחתם, אבל זה ממש לא מעיד על מה יקרה בפעם הבאה. הפרוטוקול שקבלת לא היה נכון עבורך ועכשיו, עם המידע שיש לרופא/ים שלך, יהיה קל יותר להגיע בפעם הבאה לפרוטוקול מתאים יותר. אני יודעת שכרגע הכל נראה חסר תקווה וכל מה שנאמר לך לא ישנה כ"כ את ההרגשה שלך, אבל אני באמת מאמינה שהפעם הבאה תהיה מוצלחת יותר!!! תוציאי הכל החוצה, תכעסי, תבכי, אבל אל תתיאשי

3קטנה

New member
בלסוש מתוקה ../images/Emo24.gif

אני שולחת לך חיבוקים ונשיקות. כמה פעמים מחקתי וכתבתי ומחקתי וכתבתי את התגובה הזאת, באמת שאין לי מילים נכונות. אני חושבת שלהיות בעבודה כשאת מרגישה כ"כ נורא זה לא עוזר, אני מעדיפה להשתגע בבית מאשר להשתגע בעבודה. הפוך, השקט, כולם סביב יותר רכה לאכזבה והקושי מאשר המחשב,הטלפון, הפקס והבוס. אולי תחשבי על האפשרות של להשאר מחר בבית, יותר נכון, לא להגיע מחר לעבודה, לנוח קצת, אולי לעשות משהו שיעשה לך טוב, לשבת קצת בבית קפה עם עצמך, לחשוב, לכתוב, לחלום? אולי תפרגני לך איזה טיפול אלטרנטיבי? משהו שיטפל לך קצת בגופנפש? אני מוצאת שלי האפיק הזה מאוד עוזר. המון חיבוקים בלסוש. גם השבר הזה יעבור.
.

סנונית 1

New member
מבורכת שלי ../images/Emo23.gif

כל כך כואב לי לשמוע את הכאב שלך וטוב שהוא יוצא כי אחרי כל הדמעות תבוא הרגיעה, מאתמול אני עצובה איתך היום בוכה איתך. ואוהבת אוהבת בלי סוף כי אין כמוך.
איתך סנונית.

שישון

New member
יקרה! הרבה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif|חי

כואב, כואב מאוד. תבכי ותבכי שוב, תהיי עם הכאב הכל כך צורב, שורף...אין כמו האכזבה אחרי הטיפול הראשון. מחבקת אותך כל כך חזק ושולחת עוד אהבה לחיזוק.

שינובו

New member
../images/Emo24.gif

ממש מבינה אותך - ביום חמישי בשאיבה (גם כן ראשונה) לא היו לי ביציות בכלל - זו באמת היתה מכה מאוד קשה ומפתיעה שהפילה אותי על הקרשים. תלכי הביתה, מגיע לך! את צריכה לעשות כל מה שיקל עליך. גם אני סופרת את הימים עד הפגישה עם הרופא לקבלת תוכנית, עד תחילת הטיפול הבא. זה כואב מ א ו ד, אבל לאט לאט השיגרה תחזיר אותך למסלול, האופטימיות תחזור, ותסתערי על הטיפול הבא (האחרון והמוצלח) בכוחות מחודשים.

miky4

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מאוד עצוב לשמוע, תבכי כמה שאת צריכה ומקווה שתצברי כוחות לטיפול הבא. הרבה פעמים הרופאים אומרים שבהפרייה ראשונה הם רק לומדים על הגוף, אז נקווה שיוכלו לשנות משהו להפרייה הבאה!

d a l i l a

New member
מבינה לליבך ../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

לפני ימים ספורים עברתי תסריט די דומה בכיתי וכאב לי ובכיתי בלי סוף
אבל בא יום חדש, הכאב מרפה וחייבים להמשיך קדימה
בטוחה שהכל יסתדר גם אצלך, תהי חזקה ואנחנו איתך
הרי זו רק פעם ראשונה - פעם ראשונה לא נחשב
דברי הרופא - זה יעזור

פוּ

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מקווה שהכל יפרוץ החוצה ויגרום לך להקלה

chompi XL

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif../images/Emo14.gif../images/Emo7.gif בלסוש יקירתי

אופפפפפפפפפפפפפפפפפ, אין מילים בכלל לתאר את העצב..........
. כל כך חיכיתי והתפללתי לתוצאה אחרת. שולח לך מליון
ים, ויודע שתמצאי את הכוחות לקום ולהמשיך הלאה
.

בלסי שלייייי../images/Emo14.gif נשבר ליבי../images/Emo7.gif

מתוקה שלי, כלכך קשה לי לשמוע את זה
אין לי מילים. כלכך קיוויתי ורציתי. מחבקת אותך חזק חזק
ושולחת לך המון אהבה

../images/Emo24.gif

מקווה שאת כבר בבית במיטה, וכבר בכית את המנה החודשית. מצטערת שזה לא הלך, ואת איתנו כאן עוד חודש. הלוואי שזה יהיה החודש האחרון.

כ"כ מצטערת../images/Emo7.gif

בלסד יקירתי, תוציאי הכל החוצה, תני לכאב לשטוף אותך טוב טוב ועוד חודש תעלי שוב על הסירה ותחתרי ותחתרי עד שתגיעי לחוף המבטחים שכולנו כאן כ"כ רוצות להגיע! הטיפול הראשון הוא מה שנקרא ניסוי וטעייה... מבטיחה לך שהטיפול הבא יהיה הרבה יותר מוצלח.. בטוח שיחליפו לך פרוטוקול ואני מאמינה שבחודש הבא ההודעה שלך תהיה הרבה יותר משמחת! בינתיים יכולה להציע לך
וגם
...

נשנש2

New member
עצוב לי לשמוע זאת ../images/Emo7.gif

חיזקי ואימצי כי את חייבת להמשיך! אף אחד לא אמר שהדרך ב- ivf תהיה קלה כי אף אחד לא יכול לדעת ולהבטיח זאת... לצערנו הרב! אבל, ידוע שהפריה ראשונה היא יותר בגדר בדיקה/אבחנה... כך שיש תקוה וצריכה להיות תקוה שהפעם הבאה תצליח ובגדול!!! אז שיהיה המון המון בהצלחה בהמשך...!

anguly

New member
בלסד מתוקה ../images/Emo24.gif

שברת לי את הלב כמה נורא שהטיפול הראשון לא הצליח שולחת לך מלון חיבוקים ומחזיקה אצבעות שהטיפול הבא יצליח <עשו לכם הפריות באיקסי?>

למעלה