מעגל שלא מפסיק

carmela14487

New member
מעגל שלא מפסיק../images/Emo7.gif

יוצא לי הרבה פעמים שאני מתאהב באנשים ואז הם לא רוצים אותי אני חשובת שזה מאין מעגל שכל הזמן נמשך איך אפשר לצאת ממנו?

אבישיבא

New member
ואללה. , אני חושב שחברה שלי

תוכל לעזור לך יותר ממני... אני אשאל אותה אם אני יכול לתת לך את האימייל שלה

carmela14487

New member
תודה רבה../images/Emo8.gif

וואי תודה תודה רבה ממש אני מזה ישמח:) כאילו זה מעין דבר שממש מעיק עלי כל הזמן

אבישיבא

New member
אין בעיה , מחר אני פוגש אותה

ואשאל , זה אף פעם לא מזיק לשאול נכון?
אבישי

אבישיבא

New member
../images/Emo9.gifקבלי תשובה שלילית

מצטער , אבל בסוף יוצא שאני לוקח אותה לצפון מחר...

Weirdi

New member
פסיכלוגיה בגרוש

תפסיקי להתאהב באנשים שאת יודעת מראש שלא ייאהבו אותך- ואת מתאהבת בהם רק כדי שהם יתאימו לתבנית שישברו לך את הלב. למה? כי את מכירה רק כאב, ואת מפחדת ממערכת יחסית אמיתית ולא רק שברון לב. טוב, יכול להיות שפספסתי לגמרי. אבל לא משנה מה- השינוי מתחיל אצלך. רק אצלך. רוצה לצאת מהמעגל? תתחילי לשנות דפוסי התנהגות. את לא יכולה להמשיך לעשות את אותן פעולות ולצפות לתוצאות שונות כל פעם. זה ממשיך? לכי לפסיכולוג, לעזרה אמיתית.

carmela14487

New member
לפסיכלוגית בגרוש תשובה

דווקא יצא שהם אוהבים אותי ובאיזה שהו שלב אני אף פעם לא מבינה מה קורה יוצא מצב שהם פשוט כבר לא רוצים אותי, יענו אותה משיכה שהתחילה הסתימה לה ככה פתאום

ToryMaster

New member
יו! זה אף פעם לא קרה לי!

get real darling! זה כואב כשזה נגמר, אבל זה קורה לכולם, לטובים ביותר. זה לא קשור לכישוף, זה קשור אלייך. אולי לפתע פתאום, באיזשהו שלב, את מתחילה לפחד שזה יגמר ובאופן לא מודע, מתחילה לעשות דברים שגורמים לזה להסתיים, אולי... אולי... כמו שווירדי אמרה, אני מציעה לך לנסות לשבור את המעגל, לנסות לחשוב עמוק עם עצמך איפה הטעות, ואולי בכלל אין כזו? אול יזה נגמר כי זה נגמר? כי זה לא נועד להיות?

למעלה