מעב"ר

ווינגז

New member
+../images/Emo71.gif../images/Emo115.gif

כי דאמט, זה משגע אותי

רקפת

New member
אני...

יום ראשון: רכבתי על לופו והיה ממש מצחיק.. כל שנייה הוא עשה קאנטרים בלי שביקשתי והייתי צריכה להאט אותו. עבדנו על קוואלטים והכנה לתחרות
~מאושרת
~.

Vintage Queen

New member
=]

~אתמול~ הייתי בחווה של יניבי עם הבננותתת
באתי ויניב בידיוק עשה לונג' לקרוז החתיךךך פפ רצתי לתוך המגרש ודפקתי לו חיבוקק
אחרי זה סתם הסתכלנו עליו רוכב
ואז יעל עלתה על לוליטה ושיר(אם אני זוכרת נכון) עלתה על כנרת.. וסתם הן רכבו
ואז התחיל גשםםם
אז החלפתי את יעל ועליתי על לוליטהה
היא כזאת חמודה ועקשניתתת
~מעריצנה את יעל על זה שהיא מסתדרת איתה~ חח בהתחלה היא לא הייתה נחמדה אלי אבל בסוף הסתדרנוו.. ויש לה טרוט נוחח
אחרי זה עליתי על כנרתת והייתי אמורה לקרר אותה אבל היא עשתה כמה צעדי טרוט והיא הייתה מושלמתתת
אז רכבתי עוד קצת איזה סוסה מדהימההה גאדדד איתאהבתייי... היא הכי נוחה והכי רכה בפההה... שזה אי אפשר לתארר גם רחצתי את קרוז והוא היה מבריקי וחתיך אפילו עוד יותררר =] ואז עזרתי ליניבי להאכיל חציר.. ומצאנו ביצה בתוך החציר אז שמתי אותה בכיס
ואז כשהרמתי כלי חציר והצמדתי אותו אלי היא נשברה לי בכיס
יניב גם הרים אותי עם המלגזה ממש גבוההה זה היה כזה מגניבבב P= עמדתי בתוך הארגז של הטרקטור והוא הרים תזרוע חיחיחי היה לי ממש כיףףף
חווה מושלמת ועוד אחר הצהריים הוצאתי את מוסקיי... פפ אוכפי אינגליש הרבה יותר נוחים מווסטרןן
היה לי פתאום ממש נוחח אחרי הבוקר חיחי היום הייתה לי רכיבה ממ שטובה על מוסקיבל שלי... היא עבדה באמת טובבב =]

Vintage Queen

New member
חח באמת?! אז דימיינתי ששיר רכבה

עליה?! פפ מוזר P= ביי דה ווי לאן יעל נעלמה?! היא כזה לא מחוברת אפפעם

יום מושלםםםםם../images/Emo9.gif../images/Emo107.gif

הגעתי לחווה באיזה 7:30 בבוקר והייתי שם כל היום-היה כל כך כיף!
(וזה אחרי שלא רכבתי כמעט 3 שבועות
). בבוקר ניקיתי קצת רחבות ואיכפתי סוסים ובקיצור עבדתי קשה.
ואח"כ הדליקו מדורה ועשינו פיתות בטאבון-יצא מעולה! ופתאום אומרים לי שיש לי שיעור עכשיו עם בר (מישהי שמחזיקה אצלינו סוס ועשתה בחופש הגדול קורס הדרכה בכנות) ואמרו לי להכין איזה סוס שאני רוצה! אז כמובן שבחרתי באלפרד
והיה שיעור כזה מושלםםםםםםם! בר מדריכה מ-ד-ה-י-ם-! ובסוף השיעור אפילו קפצתי קצת איקסים-בהתחלה בטרוט ואז בקאנטר ואלפרד היה כל-כך מדהיםםםםם!!! הוא קפץ כל כך יפהההההה!
מושלמי!
אח"כ כמובן פירקתי ושטפתי אותו-היה ממש חם היום, אני לא מבינה למה אמרו בתחזית שיהיה קר וירד גשם....לא ירדה אפילו טיפה אחת.... בהמשך היום ניקיתי 2 תאים יסודיייי יסודיייי ולפני שהספקתי לנוח היה שיעור אחד שמישהי נפלה וכאב לה מדי להמשיך לרכב (לא לדאוג-היא בסדר גמור!) אז אמרו לי לרכב במקומה
אז רכבתי על עדנה וחוץ מכמה באקים קטנים בהתחלה *סוסה מופרעת* היא הייתה בסדר גמור והלך לי איתה ממש טוב! ובסוף היום היה לי שיעור קפיצות עם ליאן!
קפצתי עם מנשה והיה מושלם! לא קפצנו גבוה, בעיקר איקסים אבל התמקדנו הרבה על הישיבה ועל לפנות נכון בין המכשולים, הלך ממש ממש טוב!

שכחתי להוסיף../images/Emo107.gif

אלפרד הוא הסוס הכייי קורע בחווה! הוא קרע אותי מצחוק היום! הוא כזה התחיל לפהק ואז הוא התמתח כמו כלב-עם הרגליים קדימה והכל! חבל שלא צילמתי... חחחח

למעלה