מעבר נתיב ברמזור

spikes1

New member
חחחחחחחחחח טוב

אז תמשיך לעקוף בצמתים ולממן את משטרת ישראל עם תוצאות אין מה להתווכח.. אנשים פה נכשלו בטסט עך מעבר נתיב בצומת ואבא שלי קיבל קנס על דבר כזה בדיוק אבל מכיוון שיש לי חיים ואני לא אחפש צילום של קנסות רק בשביל להגיב 7פעמים אני לא אראה אותם מי שלא רוצה להיות ב500 שקל עני יותר אני ממליץ לו לא לעבור נתיב בצומת כי אף שוטר לא יקבל טענה שבספר תאוריה כתוב שמותר

Superdror

New member
טוב.

בוא נתחיל מזה שהוא צודק - יש מקרים שמותר לעקוף בצומת והוא ציין אותם |כן". נמשיך לזה, שאם אבא שלך לא יודע מה החוק ושילם בלי לנסות לערער - הוא פראייר. ואני שמח שיש לך חיים, זה חשוב חיים. תחייה אותם.

Superdror

New member
סעיף 47 לפקודת התעבורה.

(ה) נוהג רכב לא יעקוף. לא ינסה לעקוף ולא יסיט את רכבו שמאלה או ימינה כדי לעקוף רכב או בעל-חיים באחד מאלה: (1) הראות לקויה או שדה הראיה חסום או מוגבל; (2) הוא נמצא אחרי התמרור א-30 לפני מפגש מסילת ברזל, ועד אחרי מפגש מסילת הברזל; (3) הוא מתקרב אל מעבר חציה להולכי רגל המסומן על פני הכביש. או על ידי תמרור המציין מקום מעבר חציה להולכי רגל, ועד שעבר את מקום מעבר החצייה; (4) הוא עובר בתוך צומת, או אינו משלים את העקיפה לפני הגיעו לצומת; (5) הוא חוצה קו הפרדה רצוף, אלא אם כן בסמוך לו בצדו הימני נמצא קו קטעים. (ו) הוראות פסקה (4) בתקנת משנה (ה) לא יחולו על - (1) עקיפה בכביש שיש בו שני נתיבים או יותר באותו כיוון נסיעה. (2) עקיפת בעלי-חיים, רכב בעל שני גלגלים או רכב הנגרר על ידי בהמה, ובלבד שהעקיפה ממלאה אחר ההוראות האחרות של תקנות אלה.

abcdcba

New member
אתה נואש, אה?

אני מקווה שעכשיו המנהל פירסם את הסעיף בפקודת התעבורה אתה תפסיק את הוויכוח הזה ותתנצל. להבא תדע לא להתווכח לפני שאתה בודק דברים. כמה כיף להיות צודק

lsd600

New member
עוד פעם להגיד?

יכול להיות שאבא שלך עקף בצורה שנראתה לשוטר כמסוכנת, לאמשנה שמותר לעקוף. יכול להיות שאבא שלך עקף כשזה היה צומת דו סטרית... קיצור מותר לעקוף ולעבור נתיב...

למעלה