מעבר נתיב ברמזור

lsd600

New member
כן,

כל עוד אתה עובר אל נתיב שמיועד לאותו כיוון הנסיעה, למשל: שני נתיבים שממשיכים ישר, מותר לך לעבור מהימני לשמאלי במהלך הנסיעה בצומת. אסור לעבור מנתיב לפנייה שמאלה, אל נתיב שממשיך ישר, בתוך הצומת.

Gal isr

New member
עד כמה שאני זוכר אסור לעבור

נתיבים בטווח 12 מטר מהצומת (לפני ואחרי).

יש לך ציטוט מהחוק שמעיד על כך?

גמאותי זה מעניין..., אני לא זוכר אם מותר או אסור בדיוק לפני כמה ימים עברתי ככה באמצע צומת וידידה אמרה לי שאסור חח

lsd600

New member
לא נכשלת על זה...

נכשלת על זה שהמעבר היה גרוע!!! זה לא אומר שאסור...

spikes1

New member
אסור לעבור נתיבים בתוך צומת

אבא שלי פעם קיבל קנס על זה

תומע79

New member
זה נכון אסור לעבור נתיב באמצע

הצומת..תוך כדי שאת\ה חוצה את הצומת מותר לפני ואחרי.

abcdcba

New member
אלוהים יעזור לי!

מאיפה אתם מקריצים את השטויות האלה? אני לא מבין בחוקים ולא מעורב בזה בכלל- אבל אני לא מקריץ שטויות מהתחת שלי. בלי לדעת הרבה חוקים ותקנות תעבורה, מהספר תיאוריה הבסיסי אפשר לקרוא שבצומת מותר לעקוף כל עוד יש יותר מנתיב אחד באותו כיוון הנסיעה. רק רכב שמשקלו הכולל מעל 4 טון או 10 (אני לא בדיוק זוכר) חייב להיות בצומת בשני הנתיבים הימניים ביותר (אאל"ט) אלוהים יעזור

spikes1

New member
כמו שאמרת..אתה לא מבין בחוקים

אסור לעבור נתיב בתוך צומת לא משנה כמה נתיבים יש זאת עובדה.. אבא שלי קיבל לפני שנתיים קנס על זה וכמה פעמים שהוא העיר לי כשאני עשיתי את זה ואמר לי שזאת עבירה אז בבקשה אל תטעה את האנשים פה ותגרום למשטרה להתעשר על חשבוננו

abcdcba

New member
סליחה?!

אני מקווה שאחד ממומחי הפורום יתערב כאן ומהר, כי השטויות רצות כאן לכל כיוון. ציטוט מספר תיאוריה: "אסור לעקוף (או לנסות לעקוף) בתוך צומת. אולם, במקרים הבאים מותר לעקוף בצומת: 1. אם ישנם בצומת שני נתיבים או יותר בכיוון הנסיעה. 2. בעל חיים, עגלה רתומה לבהמה ורכב דו-גלגלי (אופניים או אופנוע). אז אני לא יודע אם אתה יודע עברית- אבל כמו שאמרתי- אם יש בצומת שני נתיבים או יותר באותו כיוון נסיעה אז מותר לעקוף בצומת. תפסיק להטעות ולומר דברים שאין לך מושג בהם. אהה, וגם תתנצל.

spikes1

New member
תתנצל אתה

על זה שאתה מחרטט וממציא חוקים מספר תאוריה דימיוני אין שום סיכוי שמה שהזכרת כתוב בספר תאוריה אמיתי משתי סיבות: 1.אסור לעקוף (או לנסות לעקוף) בתוך צומת. אולם, במקרים הבאים מותר לעקוף בצומת - ככה לא מתנסחים בספר תאוריה.. 2. בעל חיים, עגלה רתומה לבהמה ורכב דו-גלגלי (אופניים או אופנוע). - נראה לך הגיוני שאם יש נתיב אחד בכיוון הנסיעה יהיה מותר לעקוף אופנוע בצומת? אם זה היה נכון אז היו נהרגים לנו פי 2 אנשים בתאונות דרכים השנה.. בקיצור אני ממש לא מבין אותך למה להמציא חוקים מספר תאוריה רק בשביל לקטול את כולם ולהגיד שכולם טועים והוא צודק

abcdcba

New member
צילום ספר התיאוריה +צילום העמוד

מצ"ב צילום הכריכה של ספר התיאוריה "הנהיגה" שנת 2006 בהוצאת "הצבי" (הרבה מאד לומדים איתו לתיאוריה) "הדמיוני" שממנו אני "מחרטט" את דברי. כמו כן מצ"ב עמוד 20 פיסקה תחתונה- העמוד שבו המשפט "שככה לא מתנסחים בספר תיאוריה" נכתב. בקיצר יש כאן את הספר הדימיוני שממנו המצאתי חוקים כדי לקטול את כולם ולהגיד שכולם טועים ואני צודק. אני אשמח אם אנשים שיש להם ספר זה יאשרו את הדבר, כדי שתפסיק עם השטויות שלך. ואני מקווה שאחד המומחים בפורום סוף סוף יטרח לאשש את דברי.

abcdcba

New member
התמונה של העמוד הדמיוני מתוך הספר

תיאוריה הדימיוני שבו כתוב את המשפט הדימיוני.

abcdcba

New member
וכמובן שאתה גם לא יודע עברית

אני לא יודע למה ציפיתי שמישהו כמוך ידע. לגבי 2- קרא שוב כיצד מנוסח החוק- ותנסה ממש ממש קשה להתאמץ ולחשוב- ואם לא תצליח תגיד לי

abcdcba

New member
כמו כן

באתר זה יש שאלון כדוגמת השאלון של משרד הרישוי. אם תרד לשאלון ב'- פגישה ועקיפה, לשאלה 7- תראה את אותה התשובה הנכונה שאני אמרתי לך.

למעלה