מעבר ממכללה לאונ'

IMAN14

New member
מעבר ממכללה לאונ'

אוף, פסיכומטרי זה לא בשבילי, עשתיתי כבר פעמיים ואני רחוק מהדרישות. מה עושים? אני רוצה משפטים ותקשורת. אני נמצא בשירות לאומי עכשיו כך שלא יהיה לי את כל היום ללמוד למועד מרץ, ובאמת לא רואה את עצמי משפר 90 נקודות לבד. תודה אהה- אין מצב שאני דוחה את הלימודים בשנה

deathcaster

New member
תגובה

אתה יכול ללמוד משפטים במכללת הכרמל בעיר התחתית (וגם לעבוד במקביל)

IMAN14

New member
חוץ מזה

אם אני ארצה מכללה אז זה יהיה פה ליד הבית במכללת נתניה שדי מפורסמים בלימודי המשפטים שלהם. אבל שוב, זה רק מכללה וצריך לשלם כ30 אלף בשנה.

ICanDoScienceMe

New member
אז למה לא?

באמת מכללת נתניה מפורסמים בלימודי המשפטים- ואתה יכול לבדוק אופציות למלגות- והבנתי שיש שם לא מעט....

deathcaster

New member
בכל מקרה אחר.... אתה היית צודק

כי אני ציניקן גדול... במקרה של השאלה שלך... כלל וכלל לא... כי את התואר הראשון שלי עשיתי במכללה (לא משפטים אמנם.... אבל עדיין) הצעתי לך את מכללת הכרמל כי הנחתי שאתה חיפאי, לא ציינת היכן אתה גר.

MsUnderstood

New member
אני מכירה מישהו

שעשה שנה ראשונה משפטים במכללה וקיבל ציונים ממממממש טובים וקיבלו אותו לשנה שניה באוני...אבל שוב,צריך ממש להצטיין..

stkachov

New member
את בטוחה שקיבלו אותו רק על סמך ציונים?

אני לא מכיר אף אוניברסיטה שמוותרת על דרישת הפסיכומטרי, במיוחד לא לתואר מבוקש כמו משפטים. יכול להיות שהיה לו בנוסף ציון פסיכומטרי סביר, וכך הוא התקבל וקיבל פטורים אקדמאיים.

MsUnderstood

New member
יכול להיות שהפסיכו שלו סביר

לא מספיק למשפטים מן הסתם אבל בטח לא 500... אני דיברתי איתו בשלב שהוא קיבל את התשובה שהוא התקבל...וזה מה שהוא אמר לי...ואם אני לא טועה הפסיכו שלו 600+ לא זוכרת כמה בדיוק

meida

New member
אפשר לעבור ממשפטים במכללה לאוניברסיטת חיפה

בתור סטודנט לשעבר במשפטים באוניברסיטת חיפה - צריך להביא אחרי השנה הראשונה אישור על המצאות ב- 3% העליונים של השנתון שאתה לומד בו מבחינת ממוצע הציונים. דבר עם החוג למשפטים באוניברסיטת חיפה כדי לבדוק איזה קורסים מכירים ואיזה לא כי התוכנית לימודים לא זהה מן הסתם לחלוטין ויכול להיות שיהיו קורסים בשנה א' בחיפה שאין בנתניה ואתה תצטרך להשלים (ויש גם קורסים גדולים בשנה א' במשפטים - של 8 נ"ז אז רצוי לבדוק את כל הפרטים בדיוק מול החוג - תוודא שאתה באמת מתקבל אחרי זה לשנה ב' ולא שנה א' כשמכירים לך באיזה קורס אחד אומלל או שניים). יש לך את היום הפתוח ב16.2 באתר של אוניברסיטת חיפה כדי לבדוק את זה מול החוג על כוס קפה בבית - http://yomcom.haifa.ac.il/default.asp?ToolID=KTFMIO לתקשורת לעומת זאת אין אפיק מעבר מוסדר וצריך לבדוק עם החוג אם יהיו מוכנים לקבל אותך על סמך ציונים ללא פסיכומטרי, ואיזה קורסים יכירו לך בהם אם בכלל.

למעלה