מעבר לתמ"ל

adistr

New member
מעבר לתמ"ל

יובל בן 5.5 שבועות, יונק בלבד מאז הלידה. אני שוקלת להפסיק להניק ולהעבירו לתמ"ל. האם מומלץ על בסיס סויה בשנה הראשונה? איך אדע אם הוא אלרגי למוצרי חלב? וכמויות?

Soy is no longer recommended

It contains phytoestrogens , 22,000 times the normal amount that is recommended for human consumption. Would you want your son getting huge amounts of a female hormone in his first year of life. I will include some sites on the dangers of soy milk for babies. "New studies have raised questions over whether the natural ingredients in soy might increase the risk of breast cancer in some women, affect brain function in men and lead to hidden developmental abnormalities in infants. " About 3 to 4 percent of babies must ingest soy formula because they are allergic or can’t digest regular milk formula. (ABCNEWS.com) “We are doing a large uncontrolled and unmonitored experiment on human infants,” Sheehan says. “We’re exposing infants to the chemicals in soy infant formula that are known to have adverse effects in experimental animals, and we have never looked in the human population to see if they have adverse effects.” As always, babies who are fed artificial milk are experimental subjects. Every few years, there are new doscoveries of mistakes in the make-up or artificial milk. I would rethink your decision to stop breastfeeding, but if you do, give the simplest milk-based product, or if there are allergies in your family, they you should give a special milk which is neither cow´s milk or soy, but costs about 100 shekels a box.​

justmom

New member
תרגום: סויה כבר אינה מומלצת

היא מכילה אסטרוגנים צמחיים, פי 22,000 מהכמות הנורמלית המומלצת לצריכה לבני-אדם. האם תרצי שבנך יקבל כמויות עצומות של הורמון נשי בשנה הראשונה לחייו? אכלול כמה אתרים על הסכנות של חלב סויה לתינוקות. "מחקרים חדשים עוררו שאלות באם המרכיבים הטבעיים בסויה מעלים את הסיכון לסרטן השד בנשים מסוימות, משפיעים על תפקוד המוח בגברים ומביאים לתופעות התפתחותיות אבנורמלית בפעוטות." 3-4 אחוזים מהתינוקות נאלצים לאכול תמ"ל צמחי מסויה מפני שהם אלרגיים או שאינם יכולים לעכל תמ"ל רגיל המבוסס על חלב. (ABCNEWS.com) "אנו עורכים ניסוי גדול, בלא פיקוח או בקרה, בתינוקות אנושיים," אומר שיהאן. "אנו חושפים תינוקות לחומרים הכימיים שבתמ"ל סויה, שידוע כי נודעו להם השפעות שליליות בניסויים בבעלי-חיים, ומעולם לא בדקנו את האוכלוסייה האנושית לראות אם יש להם השפעות שליליות עליה." כתמיד, תינוקות הניזונים מתמ"ל מהווים שפני ניסוי. מדי כמה שנים נחשפות תגליות חדשות על טעויות בהרכבו של התמ"ל. במקומך הייתי שוקלת מחדש את ההחלטה להפסיק להניק, אבל אם בכל זאת תחליטי כך, תני לו את המוצר הפשוט ביותר על בסיס חלב, או אם יש במשפחה שלך מקרי אלרגיה תצטרכי לתת לתינוקך חלב מיוחד שאינו מיוצר מחלב או מסויה, ועולה כ-100 שקל לקופסה.

assy

New member
אולי שאלה טפשית אבל

האים גם שהאם אוכלת הרבה חלב סויה זה משפיע בצורה כזו? אני אוהבת חלב סויה ושותה די הרבה ומניקה מלא. האים אני משפיע על התינוק שלי ועלי. או שמדובר רק על תמ´ל?

assy

New member
אולי שאלה טפשית אבל

האים גם שהאם אוכלת הרבה חלב סויה זה משפיע בצורה כזו? אני אוהבת חלב סויה ושותה די הרבה ומניקה מלא. האים אני משפיע על התינוק שלי ועלי. או שמדובר רק על תמ´ל?

שליז

New member
../images/Emo124.gif אסתר??? אני מצטרפת לשאלה:

מה קורה לגבי שתיית חלב סויה על ידי מניקה? האם הדבר משפיע על האם והיונק באיזו צורה? האם היית ממליצה על הגבלת כמות שתיית חלב הסויה על ידי האם המניקה? אם כן - מהי הכמות היומית המומלצת?

Answer to both of your questions

This should not be a problem. I am talking about a baby who is getting only soy formula 6-8 times a day and is consuming this huge amount of estrogens. Since estrogen has been added to the list of carcinogens ( things that cause cancer) I would be careful not to drink more than a glass a day of soy milk. The estrogen will not pass thru your milk, so your baby will be ok, but I am worried about YOU!!​

דיאנה1

New member
תרגום: תשובה לשתי השאלות:

זו לא צריכה להיות בעיה. אני מדברת על תינוק שמקבל אך ורק תמ"ל סויה 6-8 פעמים ביום וצורך כמות כל כך עצומה של אסטרוגן. מאחר ואסטרוגן התווסף לרשימת החומרים המסרטנים הייתי נזהרת לא לשתות יותר מכוס אחת ליום של חלב סויה. האסטרוגן לא עובר דרך החלב שלך, אז התינוק יהיה בסדר, אבל אני מודאגת בקשר אליך!!

למעלה