מעבר לפסגות

שמים1

New member
מעבר לפסגות ../images/Emo79.gif

שפתיי לגמו נקטר מתוק משפתותיך כטעמו הקסום של פרי עץ הדעת נפערו עיניי לחוש להבות בליבך. יקוד תשוקות כלבה מתפרצת מסמנת שבילים רוטטים אל גופי. רציתי להשליך כסותי אל הרוח בעירום קסום לעטוף את גופך, בין מילים מצטנעות לזעוק אהבתיך ללטף ברכות ערגתך. אם יש בליבך שירים אנא נגן לי מנגינות , בלחש אוהבים גלה לי רזים שאני אל מעבר לפסגות.

טאKילה

New member
נוסקים באוויר../images/Emo79.gif

חבק אותי בזרועות אהבתך על גופי תחלוף רוח קלילה לוטפת. , נגיעת ידך מסעירה נשיקות פיך מלהיטות שפתיי תחושת עינוגים. , ארחף קלועה בך אתה ואני עטופים נוסקים באוויר בין ים ושמים כחולים.

לגעת בפסגות

כפרפר אל האור אליך הופנטתי כדבורה אל הצוף לריחך נמשכתי אל האור התחושה המגע אל שבילים ארוכים הרים גאיות ומעברים סודיים הולכת שבי אחריך בכל פעם שאתה נוגע ליבי בים התשוקה טובע אתה משיל ממני עקבות רק איתך רוצה להיות לשאוף אוויר לקבל ממך לתת לך אל מקומות גבוהיים לנסוק יחד למרומים לגעת בפסגות ההרים שמיים מקסים

ס ת י ו 1

New member
מעבר לפסגה.......

מעבר לפסגה שם מסתתרת לה התקווה שם ממתין קן, בן זוגה של בילבי לאהובת ליבו, שתגיע במרכבה של דלעת כתומה........ עם נעלי עקב גבוהות שיער בלונד ארוך עיניים כחולות היא כבר לא צעירה אך גם לא זקנה בלה עם יופי מיוחד שרק לך, נועד.

למעלה