מעבר לחלומות הלילה

מעבר לחלומות הלילה

מעבר לחלומות הלילה, נפצעו האורות במזרח כזיקוקין מזומנים ליום מועד. והיית בי כלואה מלילה, חומקת בחמודות גופך מבעד לערגת תנומותי. ובהיותך שוזרת לגופי מחרוזת אהבה ניצת יומי על הדרכים כאות מסתורין פוצחת בצלילי עינוגים, ואני בהביטי אל המראות הנשקפים, היגדתי חשק.

שמים1

New member
ליל חושק ../images/Emo79.gif

מבעד לאורות פוצעי אופק ראיתי בך אהבה חפצתי להתלהט אל מול תחושות סערה הכלואים בחלומות חמקניים. מעבד לערגת תנומות הושטתי ידי לגעת להתפרקד אל מול שלהבת מסתוריך הפוצחת אל מול חדוותי בזמר ושיר. הבט אלי , גופי פוצח בצליל עינוגים נשזר מתפתל אל גופך כפרח חן המלבלב במסתרים. זורה שביבי תשוקה אל ליל חושק.

מועדים לשמחה, שמים.

בואי איתי אל ארץ שוקטת, אל נופים צבועים במכחולים, המושחים רגיעה על יריעות חושקות. בואי ונהלך כבימי ראשית, אישה ואיש ולחט. ובהיותנו נעטפים במעטה חלומות את כל שיש בך ואת כל שיש בי נפרוש כקרעי עננים במסילות השחקים.

שמים1

New member
שחר סמוק ../images/Emo79.gif

בוא אלי אל ארץ סוערת בה קרני הצחוק יפציעו אל שחר סמוק הנוהר אלי מתלתלי ערפילים רוטטים בהבזקי טיפות יורה. תפרוש לרגליי יריעה חושקת כבימי בראשית נתכסה עירום בהיותנו נעטפים בנופים צבועים בלהט אדע גן עדן בזרועותיך. מועדים לשמחה אביאורי

שמים יקרה

בהגיע הגעגועים אל קו הסיום של היום, אני מרכין ראש ומהרהר שאילו הייתי מסיר מעלי את הדממה ומביאך אל משכנות תאוותי, היתה סופה מכה על השלווה הרותעת במקום בו לכדנו יחד מבטים. ביקשתי להגיד לך: בואי, אך יד אלמונית עצרה אותי מלכת, ונותרתי חובק מילים מעורפלות בחלל הרוווח. אולי אין בי עוז להגיד לך כי מבקש אני אי שם לילה בלא תנומות בו להט מבקש להרגיע להט ומגע חושק מרעיד עינוגים.

למעלה