מעבר לחו"ל
קודם כל,שלום לכולם... אני כבר כותב שבאמת אני לא יודע לאיזה פורום לפנות,כי יש לי כמה מדינות בכוונת...אני פשוט לא סגור עדיין ב100 אחוז במי כדאי לי לבחור ומי תרצה אותי בכלל
אני עומד לסיים תואר של מדעי המחשב כרגע באוניברסיטת בן גוריון. אני רוצה לעבוד בתחום וכמובן שמעדיף לעבוד בחו"ל עם תואר כזה... אני לא אוהב את המדינה מאלפי סיבות שבטח גם כן גרמו לכם להגר לאיפשהו. בכוונת יש לי את מערב אירופה (הולנד\גרמניה), סקנדינביה,אנגליה,אוסטרליה,ארה"ב וקנדה... אני באמת לא יודע לאיפה הכי כדאי לעבור וגם אני לא יודע מה ההטבות שכל מדינה מביאה... אין לי דרכון זר...רק דרכון ישראלי,לצערי. האם אני יכול לחפש ממש עבודה בחו"ל בתחום שלי או שאני אהיה חייב לעשות את זה דרך חברה פה בארץ (נניח לעבוד בHP בארה"ב מטעם HP ישראל...מין רילוקיישן כזה)? באיזו מדינה לדעתכם הכי כדאי לנצל את התואר שלי?ז"א...איפה אני אקבל את השכר הכי טוב וגם ההוצאות לא יהיו מטורפות? באמת שאין לי מושג יותר מידי בנושאים האלה,פשוט יצא לי לעבוד בארה"ב לתקופה מסויימת פעם וגם לבקר בהולנד ופשוט נדהמתי מהמקומות האלה מבחינת הרבה דברים (ויכול להיות שזה קרה רק כי הייתי מין תייר כזה שם). אשמח לכל תשובה כלשהי , עמישי.
קודם כל,שלום לכולם... אני כבר כותב שבאמת אני לא יודע לאיזה פורום לפנות,כי יש לי כמה מדינות בכוונת...אני פשוט לא סגור עדיין ב100 אחוז במי כדאי לי לבחור ומי תרצה אותי בכלל