מעבר לוונקובר

מעבר לוונקובר

שוקלים לעבור לוונקובר מעיר אחרת בקנדה. רציתי לשאול, מה העלות הממוצאת של טאון האוז בשכונות סבירות בוונקובר.הכוונה בשכונות סבירות,שהאסיתיים לא יהוו את הרוב. היכן שכונות כאלו ממוקמות?תודה.

לי באופן אישי אף מיעוט לא מפריע

אבל לא הייתי רוצה שהילד שלי יהיה בכיתה יחיד שהוא לא אסיאתי וירגיש את עצמו חריג.זו שאלה אינפורמטיבית בלבד, בשביל זה קיים הפורום שישראלים בקנדה יוכלו לחלוק ידע ביניהם. אז אין לי בעיה שמי שלא רוצה שלא יענה.

40% מתושבי האיזור העירוני של וונקובר הם מלוכסנים.

מה שאתה קורא אסיאתים.
אם תגור פה, כדאי שתדע שהם לא כולם מעור אחד ואם רואים את כולם רק כצהובים מפספסים הרבה. יש בהם סינים (שגם הם לא כולם אותו דבר), קוריאנים, ויטנאמים ועוד. באיזורים מסויימים של העיר ובנותיה (ודווקא במקומות היותר טובים), הם הרבה יותר מ-40%. לטעמי האסיאתים הם תעודת השפיות של העיר הזו.
&nbsp
אתה חושב שבכיתה שהילד שלך יהיה הישראלי היחיד וכולם יהיו לבנים ממוצא אירופי יהיה לו יותר טוב? למה, כי אתה אשכנזי לבן והוא ישתלב ככה?? מה אתה חושב שקורה בכיתות של אסיאתים? מדברים שם סינית?
&nbsp
אגב, תקווה בכלל שתוכל לקנות משהו באיזורים של רוב מלוכסן. לא מדובר באיזורים זולים כלל.

היי

קודם כל תודה על תגובתך. כל הדאגות שלי, קשורות רק לאיך זה ישפיע על דימוי העצ י של הילד שלי. לי אישית זה בכלל לא מפריע.כבר שמעתי סיפורים על ריצ׳מונד שבו כמעט מאה אחוז סינים, שהם צוחקים על הילדים שהם לא סיניים. ממש לא הייתי רוצה את זה בשביל הילד שלי. עם הארופאים, חש סיכוי שבעוד כמה שנים הוא לא ירגיש כחריג. עם סינים, אף פעם לא יראו בילד שלי מישהו משלהם.לכן, חשוב לי לדעת האם יש שכונות שהם לא הרוב...דרך אגב, 40% זה בסדר מבחינתי....אני חשבתי על יותר מ-50%. דרך אגב, בבורנבי, ניתן למצוא שכונות עם אוכלוסיה שהיא לא אסיאתית ברובה?

ניתן

&nbsp
אבל אולי באמת תתן רשימה של כל המיעוטים שלא עושים לך את זה.
איך אתה עם פיליפינים?
&nbsp
על הילד שלך יצחקו בכל מקרה.
או שהוא לא מלוכסן, או שהוא כהה מדי, או בהיר מדי, או עם אזניים בולטות, או שהוא לא טוב במתמטיקה, או טוב מדי במתמטיקה.

פורטי40

New member
נסיתי להסביר לקוריאנים בקוריאה שגם אני אסייתי

כשעבדתי בדרום קוריאה כמה חודשים. אמרתי להם שאני מישראל, שנמצאת באסיה, ולכן גם אני ASIAN
לא היה קל להם לעכל את העובדה הזאת.

shoren78

New member
גם אני אמרתי בעבודה שאני אסיאתי

הסתכלו עלי עקום. מבחינתם המשמעות של אסיאתי זה מלוכסן. מי שמהחלק שלנו של אסיה נקרא מזרח תיכוני. הם אפילו לא ראו באמירה שלי הומור, אלא סתם טעות שמקורה בבורות.

tomergg

New member

summer in TO

New member
תשאר בארץ מובטח שכולם יהודים או ערבים

אין צורך להתחכך עם "גזעים" אחרים

פשוט ונקובר לא מתאימה לנו כנראה

יש הבדל ענק בין לקבל את השונה ולחיות עם מיעוטים רבים בהרמוניה לבין כשאתה הוא המיעוט החי לצדו של עם אחר. כנראה שטורונטו הרבה יותר מתאימה לנו. דרך אגב זו הייתה הסיבה שהיגרנו לקנדה ולא למדינה אחרת המזוהה עם עם מסוים כגון גרמניה,אנגליה כו'....רציתי לחיות לצד האחרים ולהרגיש שווה להם.ברגע שיש מצב שכולם אסיאתיים למשל,האדם הופך למיעוט,זה בעצם כמו לחיות בסין. בטורונטו יש קצת מכל דבר, זה יותר תואם את מה שחיפשנו. תודה רבה לכולכם שעזרתם להבין!

למה שלא תעבור לוויניפג?

עיר עם קהילה יהודית חמה, לא תראה אפילו צהוב אחד.
&nbsp
אגב, מה היה לך כ"כ רע בישראל?

ויניפג לא מתאימה לנו

ואני כן מעוניין באנשים שונים סביבי. הדבר היחיד שאני לא מעוניין ולא מוכן שכולם יהיו מעדה מסוימת אחת ואני אהיה חריג ביניהם.לא בשביל זה עזבתי את הארץ.בארץ יש בעיות אחרות כגון בעיה בטחונית. על תקחו את זה באופן אישי.האנשים הם שונים ומה שמתאים לאחד לא מתאים לאחר. אבל טוב שלכל אחד יש אפשרות לבחור מה שמתאים בשבילו. קנדה זו מדינה גדולה בה כל אחד יכול למצוא את הממתאים עבורו.העיקר שכל אחד יהיה מאושר בבחירתו.

למעלה