מעבר להולנד

ayala26

New member
הסבר למתקשים

כתבתי שאני יכולה לחיות יותר זמן ללא מין מאשר הייתי יכולה ללא תקשורת עם העולם באמצעות האינטרנט. מכאן את הסקת שאני אומרת שאני חיה כבר הרבה שנים ללא מין וזה סותר שאני בזוגיות ושיש לי ילדים - זו כבר המסקנה השגויה שלך. דיברנו על מצב היפוטטי - זה מה שנשגב מבינתך. ואין שום רע בלהיות ילדותי - יש הרבה יופי בילדות. אבל משיכה בקוקיות זה ילדותי לא מכבד. לא לדעת מה להגיד אז להטפל לכינוי שלי בתפוז זה ילדותי לא מכבד. ואם גם הפעם לא הבנת - לא מכבד אותך. לי זה לא מפריע אם את לא מתביישת לכתוב שטויות.

ayala26

New member
ופתאום חשבתי על עוד משהו

אולי אינך בעניינים אבל כבר לפחות ב-40 השנים האחרונות ניתן להרות ללא יחסי מין - או בהזרעה או בהפרית מבחנה. בהזרעה רופא מזריק את הזרע לנרתיק וההפריה מתרחשת בתוך הגוף של האשה ובהפריית מבחנה מחזירים לרחם עוברים מביצית שהופרתה במעבדה. כך שחוץ מ"רוח הקודש" יש עוד דרכים להרות ואם זו הדרך שבה אני הריתי או לא - מאחר ואינך יודעת עלי ושתינו איננו יודעות על מצבן של נשים אחרות שכותבות בפורום אז ההערה שלך חסרת רגישות. ויש גם זוגיות שיש בה אהבה אך אין בה מין אולי באופן זמני ואולי באופן קבוע והיא לא פחות מוצלחת משלך. למשל כשאחד מבני הזוג נכה או חולה. לכן גם נתתי לך בשרשור ההוא את הדוגמה שפעם חשבתי שבלי רגליים אין טעם לחיים ואז נפצעתי בתאונת דרכים ולא יכולתי ללכת זמן מה ולא אבדתי טעם לחיים. אותו דבר עם מין וזוגיות. אם חס וחלילה אני או בן זוגי נהיה חולים מאוד לא נאבד את הטעם בזוגיות רק בגלל חסך במין וזה לא סותר את האהבה שלנו. אולי אפילו להפך... אז סוף מעשה (כתיבת הודעה בפורום) במחשבה תחילה - החיים אינם שחור ולבן. נקודה למחשבה. אני מקווה שאת קוראת את ההודעה שלי ברוגע שבו כתבתי אותה ולא תתחילי להתנפל עלי. תחשבי על הדברים עם עצמך אולי תגלי שיש משהו בדברים שכתבתי. אאם זה עוזר נסי לדמיין שמישהי אחרת כתבה אותם , נניח ayala34?

חנהר

New member
קיצר

אין לך נקודת מיקוח, כל פעם שאני מנסה להתייחס לנושא מסויים את בורחת. כגון סיפורים על כמה שנים את פה, מה את כן יכולה ולא יכולה, מי בכלל מעיז להגיד לך ומי לא, אבל אף פעם את לא מסתכלת על הנושא נקודתית אלא תמיד למה שמסביב. כדאי שתשקלי להפסיק לקחת הכל אישית ולהגיב בצורה פרגמטית. כך לפחות אני עושה.

ayala26

New member
אני חוששת שאת מתבלבלת שוב

זו את שכשמישהו לא מסכים איתך או מתקן אותך מתחילה לרדת לפסים אישיים או מסיתה את הדיון לנושאים אחרים. ערות על הכינוי שלי בתפוז,על הגיל שלי ועל חיי המין שלי (בזלזול "הרית מרוח הקודש?, "את|סדשג| מגעילה"ו "מזל שלא נפגשתי |הדשג|איתך הן אישיות. איך את רוצה ש"אקח" הערות כאלו? לא באופן אישי? ושוב, הסבר בגוף הסרט - אלו הערות אישיות ואני לוקחת אותן באופן אישי אינו אומר שאני נעלבת מהן. אני לא נעלבת מהן כי את דמות וירטואלית חסר משמעות עבורי וזו עובדה ולא עלבון. אז תקנו אותך שאהבת ההולנדים לישראלים לא קשורה לחוקי הגירה ותיקנתי אותך שפותחת השרשור לא כתבה שלבן זוגה יש משכורת קבועה ואין להם בעיות כלכליות כי היא דווקא שאלה על ההשלכות של חוסר משכורת קבועה כתבתי לך שלא מצאתי לנכון להגיב ל"כתבת אותו דבר פעמיים" ושתשימי לב לאילו הודעות אני משרשרת כי לאלו שאני לא משרשת סימן שלא הגבתי. וזה כבר מוציא אותך מדעתך ואז את מתחילה להשתולל ולהשתלח ולכתוב דברים שלא קשורים לשום דבר כמו הכינוי שלי בתפוז שפתאום מציק לך.. וזו תבנית פתולוגית אצלך. זה כל פעם בכל שרשור כך. נקודה למחשבה.

חנהר

New member
Luister en huiver

אני לא ירדתי לפסים אישים, את כל הזמן מספרת על עצמך, אז אני מגיבה למה שאת מספרת, ציפית אחרת, בכל זאת קוראים למקום הזה פורום. וזה שכתבתי משהו על הכינוי שלך, זה היה סתם להקניט אותך. זה טוב שאת אוהבת לחשוב שאת הכי חכמה ומבינה ושאת מדגישה את זה, זה מאוד חשוב לחברי הפורום וגם לי. כל הכבוד איילה! הנה לך
.

ayala26

New member
../images/Emo201.gif

טוב אני מבינה שהחלטת במקום לחשוב על הנקודות שהצעתי לך לעשות לי "הכל עובר עליך"
הערתי שאם את יודעת דברים אחרים שלא כתובים בשרשור שימי לב לא לעשות לאף אחד אאוטינג. זה לא מקובל בפורומים . לא מבינה למה אסור להעיר לחנהר שמיד נעלבת ומתחילה להקניט כמו ילדה בגן.. (והסימפטום הראשון הוא שאת מתחילה לכנות את מי שאת משוחחת איתו "גברת" עשית את זה גם ליעלי בשרשור אחר) וגם ה"את ממש מגעילה" לא כתבת לי באופן אישי ? וה"מזל שלא פגשתי אותך!" זה היה כמובן לגופו של הדיון ולא באופן אישי ? לזה אני מתכוונת שאני אומרת שאת יורדת לפסים אישיים,אין הכוונה לדברים האישיים שאני מספרת ואת מתייחסת אליהם אלא לעלבונות וההקנטות שלא קשורות לא לפורום ולא לדיון אלא לדעתך האישית עלי. אין לי בעיה שאת משתעשעת "על חשבוני" זה באמת לא מפריע לי מהכוון שלי אבל אני חושבת שחבל. את מעוררת רחמים כשאת מתעקשת להמשיך. כבדי את עצמך!

חנהר

New member
עלבון זו מילה גדולה.

אבל מניין טיפחת את נימת הדיבור שלך, ועוד ממשפט קטן שכתבתי ובכלל בצחוק שאת חוזרת על עצמך??? למה לקחת את זה לצד השלילי, ובתמורה את מגיבה אליי: "אני הגרתי בדרכים המקובלות ובשביל אדם אחד שאוהב אותי אבל האהבה שלו לא קיצרה לנו דרכים או עשתה לנו הנחות. מה את עשית בשביל אישור השהיה שלך, זה כבר העניין שלך.. (לזה התכוונת בשרשור על הולנדיות וסקס שכתבת לי שאני סותרת את הסיבה שבגללה הגעתי להולנד?)" זה לא רק מגעיל זה מכוער מאוד מצידך!!! את חושבת שאת כ"כ מיוחדת? היגרת בשביל אהבה בדרכים המקובלות... רוב חברי הפורום אם לא כולם היגרו להולנד בגלל אהבה ועשו את זה באותה צורה כי אין אחרת!

ayala26

New member
חסרים לך כמה סימני שאלה לדעתי

אבל יכול להיות שאני טועה,אני לא טובה בחשבון כמוך
"ועוד ממשפט קטן שכתבתי ובכלל בצחוק שאת חוזרת על עצמך??? ובתמורה את מגיבה אליי: ..." תאפסי על עצמך גברת חנהר - על ההודעה הזו בכלל לא הגבתי! תסתכלי שוב בשרשור,תראי שההודעה הזו אין לה בכלל תגובות. את מאבדת את העשתונות חנהר,הזהרתי אותך שזה קורה ושזה לא מכבד אותך אבל את ממשיכה. לא חבל? לא ,אז לא. לא כתבתי שאני מיוחדת- להפך גוטה,להפך. הבנת הנקרא,תעבדי על זה, אה? כבר אמרתי את זה? כתבתי שאני הגרתי בדרך של "האנשים הרגילים",הדרך שבה יצטרכו להגר כנראה אלו ששואלים בפורום ולכן אני עונה להם מנסיוני ואולי את זו שהגרת באופן מיוחד כי את זו שכתבת שההולנדים נורא אוהבים את הישראלים ותלושי משכורת זה לא הכרחי... והשאר היה קונטרה על מה שכתבת לי בשרשור הקודם שדעתי על הסקר סותרת את הסיבה שאני בהולנד.. (להלן : "את לא יכולה לומר דבר שכזה, זה סותר את כל אורך חייך ואת הסיבה למה את בהולנד. " אורח חיי? מה את יודעת על אורח חיי?) טוב זה כבר מעבר לחזרה פעמיים על הודעה, זה כבר לופ ואם לא קלטת בהתחלה את כנראה כבר מקרה אבוד. ובכל זאת כן נראה לי ששכחת כמה סימני שאלה.

ayala26

New member
מי זו?

יש לי רק כינוי אחד בתפוז 8 שנים מהיום שנרשמתי בתפוז. אם אני נשמעת כמו מישהי אחרת שאת מכירה אז זה במקרה.

חנהר

New member
עזבי איילה

חבל שנכנסנו ללופ הזה בכלל, אין לי שום דבר נגדך, אני לא מכירה אותך ואני בטוחה שגם אם הייתי מכירה אותך לא הייתי בכלל נגדך כי אני לא נגד אף אחד. נתראה בהודעות הבאות.

ayala26

New member
עברתי שוב על כל השרשור

לראות איפה פספסת את ה"הוא מקבל משכורת קבועה ומסודרת כך שאין להם בעיה מבחינה כלכלית" זה לא כתוב בשרשור בשום מקום. אם ידוע לך מידע שניתן לך באופן אישי במסרים אולי זה לא כל כך הוגן לשתף אותנו בדברים שהיא בחרה לא לשתף אותנו בהם. אני מכירה כמה זוגות שאחד מבן הזוג היה ישראלי והשני הולנדי שלא עמדו בתנאים ולא ויתרו להם בגלל אהבתם הרבה של ההולנדים לישראלים. זה יפה להיות אופטימי בכל מחיר אבל למה להטעות ולטעת תקוות שווא? יש חוקים וכדאי להיות בקיא בהם, גם בתהליכים שמיודעים למקרים המיוחדים ולא להסתמך על כוח עליון והעיניים היפות שלה..

חנהר

New member
התכוונתי ל..

בהודעה הראשונה כתבת: "בכל מקרה,את כל התהליך בשביל שנה זה פשוט לא שווה,לא את זמן ההמתנה ולא את הכסף שזה עולה. פשוט תתחילו עם 3 חודשים שמקנה לך ויזת תייר ואם טוב אז תשקלו את ההמשך". ובהודעה השנייה חזרת על עצמך: "זה לא שווה לעבור את התהליך בשביל "שנה נסיון" כי גם ב-3 חודשים אפשר לעלות על בעיות פוטנציאליות ולחסוך זמן וכסף. ואם זה זה - אז בכל מקרה אחרי 3 חודשים או אחרי שנה צריך יהיה לחשוב מה עושים הלאה".

ayala26

New member
שימי לב לאיזו תגובה עניתי ושרשרי בהתאם../images/Emo51.gif

הגבתי ל "הוא מקבל משכורת קבועה ומסודרת כך שאין להם בעיה מבחינה כלכלית" את זה פותחת השרשור לא כתבה אז אם את יודעת את זה ממסר פרטי שקיבלת ממנה זה לא ראוי לספר לנו בלי רשותה דברים שהיא בעצמה לא פרסמה. לגבי הודעתך "כבר כתבת את זה" שימי לב שלא הגבתי בכלל להודעה הזו שלך כי אני לא חושבת שזה שווה תגובה
בידידות, אני לא חושבת שאסור לי לחדד דברים שכתבתי או לחזור עליהם אז לא הגבתי בכלל להערה הזו שלך.

חנהר

New member
איילה איילה

את חושבת יותר מידי, זה לא בריא בשבילך, את סוטה לכל מיני כיוונים שלא קשורים למציאות. קחי נשימה והירגעי.

numkimhi

New member
ואל תשכחו חוזה עבודה לשנה לפחות !!

זה מאוד חשוב בקרטיונים של ה IND

ayala26

New member
בדיוק רציתי לשאול אותך

אם בא לך לתערוכת טלאים שבה יש גם דוכנים ומוכרים מלא דברים טובים ליצירה! זה ב veldhoven ביום חמישי או שישי הבא אני מתכוונת ללכת. אם בא לך לבוא איתי אשאיר את הגברים בבית ואגיע ברכבת. תראי קישור: http://www.oeqc.eu/indexnl.php?i=1

למעלה