מעבר להולנד

חנהר

New member
השוואה

למה אנחנו לא משלמים עבור ויזת הכניסה וגם סאן מרינו בעוד ששאר ארצות העולם כן. למה לנו ממירים רישיון נהיגה ולשאר אירופה וסינגפור ויפן ולשאר מדינות העולם לא ממירים. למה בת זוגתו הפקיסטנית של חבר שלנו צריכה עדיין לחכות לויזת הכניסה שלה כשעברו כבר 4 חודשים אולי יותר בעוד שהישראלים מחכים 3 חודשים. ולמה המון הולנדים היו בחופשה בישראל? ולמה עיירה כמו אורק בפלייבולנד אוהבים ישראלים וכל תושב אורק ממוצע היה בישראל לפחות 5 פעמים???? הרשימה מתמשכת.

ayala26

New member
ועדיין הם צריכים לעמוד בתנאי ההגירה כמו כולם

ואם אין לו משכורת קבועה זה לא משנה אם בת זוגתו מישראל או מפקיסטן... אגב, אכן הרבה הולנדים ביקרו פעם בישראל אבל פעם ישראל היתה יעד תיירותי אז מלא הולנדים היו בישראל. היום אלו ספרד ויוון אז ההולנדים אוהבים את הספרדים והיוונים פתאום?
גם אם נכון שיש להולנדים סימפטיה לישראל (אהבה זו מילה קצת גדולה מדי בשביל הולנדים בכלל) מה זה אומר? שההולנדים מחכים למורות לכיתה א' בזרועות פתוחות עם הצעות עבודה? שהאהבה של ההולנדים לישראלים קשורה איכשהו לזוגיות שלה? לא. את הזוגיות שלה היא צריכה לבחון בלי קשר להולנדים אחרים וזה לא שווה לעבור את התהליך בשביל "שנה נסיון" כי גם ב-3 חודשים אפשר לעלות על בעיות פוטנציאליות ולחסוך זמן וכסף. ואם זה זה - אז בכל מקרה אחרי 3 חודשים או אחרי שנה צריך יהיה לחשוב מה עושים הלאה (מי מבני הזוג מהגר לצמיתות למשל()

חנהר

New member
משכורת

הוא מקבל משכורת קבועה ומסודרת כך שאין להם בעיה מבחינה כלכלית. הולנד ופקיסטן לא חברים טובים. לגבי משכורת קבועה יש גם פרוצדורה לכך ב-IND. הם מסתכלים על ההשתכרות של בן/בת הזוג ההולנדים ב-12 החודשים האחרונים.

ayala26

New member
זה לא מה שהיא שאלה...

השאלה היתה "אם לבן זוגי אין משכורת קבועה, האם זה יהיה מכשול?" והתשובה שלך היתה שהולנדים אוהבים ישראלים. זו תשובה לא רצינית לשאלה הזו.

ayala26

New member
טוב תשמעי

אני הגרתי בדרכים המקובלות ובשביל אדם אחד שאוהב אותי אבל האהבה שלו לא קיצרה לנו דרכים או עשתה לנו הנחות. מה את עשית בשביל אישור השהיה שלך, זה כבר העניין שלך.. (לזה התכוונת בשרשור על הולנדיות וסקס שכתבת לי שאני סותרת את הסיבה שבגללה הגעתי להולנד?
)

חנהר

New member
איילה איילה

רציתי לומר לך שאני חוזרת על עצמי במשפט הבא: את חושבת יותר מידי, זה לא בריא בשבילך, את סוטה לכל מיני כיוונים שלא קשורים למציאות. קחי נשימה והירגעי.

חנהר

New member
ועוד דבר

את ממש מגעילה שכתבת את זה. אני מאוד שמחה שלא יצא לנו לעשות מפגש פורום ביחד.

ayala26

New member
חנהר חנהר

את חושבת יותר מידי, זה לא בריא בשבילך, את סוטה לכל מיני כיוונים שלא קשורים למציאות. קחי נשימה והירגעי.

ayala26

New member
והאמת היא

שאני כבר מזמן הגעתי למסקנה שמפגש הוא מיותר כי כל מה שמשותף לנו הוא שאנחנו גרות בהולנד ותו לא. אז סתם להפגש בשביל לסמן וי? בשביל מה? הרי גם אם היינו נפגשות פעם אחת יותר מפעם אחת לא היינו נפגשות. את נורא ילדותית וחסרת חוש הומור (כלומר בדיוק עד שזה מגיע אליך... להגיד לי שמה שאני חושבת על היחס סקס-תקשורת סותר את הסיבה שבגללה אני בהולנד זה מצחיק אותך נורא אבל חס וחלילה לכתוב לך קונטרה) אז אני שמחה שאת שמחה שלא נפגשנו, כך אינני צריכה להרגיש לא נעים להיות זו שלא מתאים לה להפגש.

חנהר

New member
על מה את בכלל מדברת??

בכלל לא צחקתי להיפך הייתי סופר רצינית. איך את יכולה לומר שאת יכולה לחיות ללא סקס, כאשר הבאת לעולם 2 ילדים? הנכנסת להריון מרוח הקודש? והסיבה בגללה את בהולנד היא אהבה את אומרת, נראה לי שאהבה מביעים גם דרך סקס, אני חושבת כך לפחות, תקני אותי אם אני טועה. לגבי ילדותיות, אני חושבת שרואים לפי סגנון התגובות שלך שאת צריכה קצת נונונו. כי ככה זה לא יפה לדבר.

ayala26

New member
כשתגדלי קצת

אולי תביני שהחיים הם לא שחור ולבן. ועד אז צאי לי בבקשה מהבית, מהמיטה, מהואגינה ומהרחם במטוטה ממך.. והצחקת אותי אם ה"את כבר לא בת 26 " - למה זה קשור? אני לא מסתירה את הגיל שלי, הוא כתוב בכרטיס שלי בתפוז. את בטח לא מתכוונת לכינוי שלי ayala26?! או שכן? מי אמר שהכוונה לגיל שלי בכלל אולי הכוונה לתאריך ה -2 ביוני? או אולי ל-26 בחודש כלשהו או אולי זה בכלל משהו בגימטריה? ואולי אני לא חייבת להגיד כי זה אישי, כמו באיזו שעה ובאיזו תנוחה הבאתי את הילדים שלי לעולם... אבל כשאין מה להגיד.. ילדותית אמרתי לא? כל טוב, אין לי זמן לשטויות שלך.

חנהר

New member
את לא חייבת לי כלום

את מנדבת את כל המידע על עצמך מבלי שאבקש ממך, והאמת שמעולם לא ביקשתי. ולגבי הכינוי שלך, חשבון פשוט: 2011-2003 = 8, 34-8 = 26. דהההההההה.

ayala26

New member
יפה מאוד

אז עכשיו שהראית שחיבור וחיסור את יודעת לעשות תעבדי על הבנת הנקרא ואז תהיה ממש חכמה! לעצם העניין - נרשמתי פעם אחת עם כינוי אחד בתפוז. זה היה לפני 8 שנים. 8 שנים אני כותבת בתפוז ובבלוג עם אותו כינוי ואין לי שום כוונה כל שנה להרשם מחדש. יש לי היסטוריה בפורומים רציניים שאני לא רוצה לאבד וגם את הבלוג זה לא פשוט להעביר כל פעם. אם היית חושבת על זה קודם היית יכולה לחסוך מאיתנו את פנינת חוכמתך "אז תעבירי קידומת" 3 דקואחרי שכתבת "לגבי ילדותיות, אני חושבת שרואים לפי סגנון התגובות שלך שאת צריכה קצת נונונו"

ayala26

New member
ואת יודעת איפה הטעות שלך - בהבנת הנקרא בסיסית

אני מעתיקה לפה את מה שכתבת ומדגישה לך מילת מפתח שהתעלמת ממנה כשעיבדת את הנתונים שקראת: איך את יכולה לומר שאת יכולה לחיות ללא סקס, כאשר הבאת לעולם 2 ילדים? הנכנסת להריון מרוח הקודש? מקווה שהבנת עכשיו איפה הטעות שלך. אם תרצי עוד רמזים רק תבקשי ואם יהיה לי זמן אני אפרט. לילה טוב

חנהר

New member
מצטערת אבל...

לא הבנתי איפה את רואה כאן טעות. תסבירי לי בפעם אחרת אם את רוצה. לילה טוב גם לך.

למעלה