מגורים באיזור כפרי
היות שאני מתגוררת באיזור כזה אני רוצה לתת לך מספר תובנות ,אני אתן ממקום מגורי אבל נראה לי שזה יתאים להרבה מדינות, אפשר לקנות בית באיזור כפרי במעט כסף, הכי זול זה בית מבודד, אלו בדרך כלל חוות ישנות ולא מאד מוחזקות כך שתצטרך להשקיע בקניה הזולה סכום גדול, זה כולל החלפת חלונות, החלפת רעפים, החלפת אינסטלציה, יש מקומות עם באר פרטית (באירופה אין בעיית מים מן הסתם) אתה צריך לברר עם הרשות המקומית שזה מאושר, לפעמים יש נזילות בקירות וצריך שיפוץ לעומק , אתה צריך לברר שיש איזה עיירה או מרכז קניות באיזור לפחות ברדיוס של עשרה קילמטר ,אחרת לכל שטות צריך לנסוע ודלק עולה לא מעט ,לא הייתי סומכת על המחירים הנמוכים היום, בדרך כלל יש הסעות לבתי ספר אבל מה עם ביקורים אחרי הלימודים , הרבה ילדים באיזור שלי משתמשים בסקוטר אני לא יודעת את המלה בעברית ,זה מעין אופנוע עם מנוע של 30 מל ולא צריך רישיון אליו , יש כפרים נידחים שהבתים עולים בהם גרושים אבל החברה בהתאם ,או שאנשים מאד מבוגרים שאחרי שילכו לעולמם אף אחד לא יקנה את ביתם כי לא היה להם כסף להשקיע בשיפוץ, אין משפחות צעירות המקום נועד לייבוש טוטאלי ולאחר שכל הגריאטרים ימותו המקום ישוטח ויהפוך לאיזה שדה עם גידול טרנדי שהאיחוד מחליט עליו, יש כפרים שהם יותר נחשבים (כמו זה שאני גרה בו
) שיש בו כמה בתי ספר, פנימיה, כמה סופרים, בתי עסק קטנים, הרבה משפחות צעירות , שלושה קוי אוטובוסים ותחנת רכבת והרבה הרחבות של בנה ביתך, כלומר לא שיפוץ של בית ישן אלא חדש לגמרי עם גינה גדולה ואפילו גגות סולרים מרוב השמש שיש פה..אלו מקומות שיש לידם תעשיה גדולה ולכן המקום מתפתח , אפשר לגדל ירקות גם בעיר, באירופה נפוץ מאד הקטע של שכירת חלקת אדמה לגדול ירקות במקום שמיועד לכך וגשם לא חסר .