מעבר לאוני' בסוף שנה א'

shanishani10

New member
מעבר לאוני' בסוף שנה א'

בשנה הקרובה אני מתחיל ללמוד משפטים במכללה למנהל .
ברצוני לעבור בשנה ב' לאחת האוני' . ברור לי שזה משימה לא קלה , לכן אשמח לקבל טיפים בנושא.

מה הדרישות של כול אוני'? האם יש צורך בציון מינימלי בפסיכומטרי ,האם צריך להגיע לרמת פטור באנגלית ? ,

וכמובן כול מידע שיכול לעזור .

תודה

natilousky

New member
לגבי העברית

קבלה לשנה ב'
תלמידי משפטים במוסד מוכר להשכלה גבוהה בארץ יוכלו להגיש את מועמדותם לקבלה ללימודי שנה ב' למסלול הרגיל.
תנאי קבלה לשנה ב':
1. השלמת לימודי השנה הראשונה לקראת תואר בוגר במשפטים במוסד מוכר להשכלה גבוהה בישראל.
2. ציון פסיכומטרי רב תחומי בציון 600 לפחות. מועד הבחינה האחרון התקף לקבלה הוא יולי 2013
3. "פטור" באנגלית (פרטים בפרק רמת אנגלית).
4. "פטור" בעברית (לבעלי תעודת בגרות שאינה ישראלית).
5. שקלול הציון הפסיכומטרי הרב תחומי וציוני השנה הראשונה במשפטים.

השלמת לימודים תלמידים שהתקבלו לשנה ב' נדרשים להשלים את לימודיהם בהתאם לדרישות הפקולטה לקבלת תואר בוגר. ההכרה בלימודים קודמים ממוסד אחר כפופה לנהלי האוניברסיטה והפקולטה.

הגשת מועמדות
הגשת מועמדות לשנה ב' מחייבת רישום באמצעות האגף למינהל תלמידים בצירוף המסמכים הבאים לא יאוחר מתאריך 31 באוגוסט 2013:
1. גיליון ציונים רשמי מלא של שנה א' במשפטים.
2. מיקומו באחוזים של המועמד במדרג של כלל תלמידי שנה א' במוסד בו לומד/ת המועמד/ת.
3. ציון פסיכומטרי רב תחומי.

B L I M P

New member
בזמני, אלו שעברו מהמכללה למנהל לעברית

היו כולם עם ציונים מעל 90 במכללה. ככה שהייתי מציעה לשאוף לשם.

כמו כן, קחי בחשבון שהקבלה בשנה ב' היא (לפחות לפי מה שמספרים) על בסיס פנוי. ככה שתאורתית אם כל מי שהתחיל שנה א' ימשיך גם לשנה ב', אז לא תהיה קבלה של סטונדטים חדשים.

בקיצור, הייתי מציעה לשאוף לזה, אבל גם לקחת בחשבון שיש סכוי שלא תצליחי ותצטרכי לסיים את התואר במכללה.

למעלה