מעבר בין בלוגים

דפ נה

New member
מעבר בין בלוגים

תתחדשו על הפורמט החדש. יש לי בעיה שנגררת עוד מהפורמט הישן. שאלתי כבר פעמיים ואין תשובה. בבלוגים למבוגרים, אחרי שנכנסתי בפעם הראשונה ואישרתי שידוע לי שהתוכן למבוגרים בלבד, אני לא מצליחה לעבור חדר בלי להתנתק מהצאט. בכל מעבר בין חדר לחדר, עולה לי האזהרה הזו (שהתכנים למבוגרים ומיועדים לבי 18 ומעלה) ורק אז נטען הבלוג שעברתי אליו. מערכת הפעלה XP דפדפן אקספלורר. יש הצעות?

דפ נה

New member
איפסתי את ההגדרות

ומחקתי מה שצריך לפי המלצתכם הראשונה במעבר לפורמט החדש.

R I P P E R1

New member
מעבר בין חדרי הבלוג....

ברצוני לעזור לך לפתור את בעית מעבר החדרים ואני הייתי מציע להתחיל בשלב הבא : לסגור את כל חלונות האינטרנט האקספלורר> לחצן ימני על איקון אינטרנט האקספלורר > מאפיינים > מתקדם > ואז תלחצי על שיחזור ברירת מחדל > אישור> והפעלה מחדש של האינטרנט אשמח לשמוע באם הבעיה נפתרה בהצלחה !

דפ נה

New member
שיחזרתי ברירת מחדל בדפדפן, לא עזר

עדיין אותה בעיה. גם כיביתי פיירוול ואנטי וירוס, למקרה שזו העיצה הבאה. הבעיה עדיין קיימת. חלון האזהרה על התכנים עדיין עולה, ואני מתחברת מחדש לצאט. תופעה נוספת אבל פחות מעצבנת היא, כשאני נכנסת לבלוג מדף האינטרנט הראשי, חלון המצלמה גדול, אבל במעבר בין חדרים מתוך הצאט (חוץ מבעיית הניתוק) כשאני נכנסת לחדר חדש, חלון המצלמה קטן. זה בכל המעברים, בכניסה לכל החדרים. כלומר, לא תלוי במי שמשדר.

דפ נה

New member
שיחזרתי ברירת מחדל בדפדפן, לא עזר

עדיין אותה בעיה. גם כיביתי פיירוול ואנטי וירוס, למקרה שזו העיצה הבאה. הבעיה עדיין קיימת. חלון האזהרה על התכנים עדיין עולה, ואני מתחברת מחדש לצאט. תופעה נוספת אבל פחות מעצבנת היא, כשאני נכנסת לבלוג מדף האינטרנט הראשי, חלון המצלמה גדול, אבל במעבר בין חדרים מתוך הצאט (חוץ מבעיית הניתוק) כשאני נכנסת לחדר חדש, חלון המצלמה קטן. זה בכל המעברים, בכניסה לכל החדרים. כלומר, לא תלוי במי שמשדר.

דפ נה

New member
מחכה להתייחסות מאנשי התמיכה

שתי הבעיות שהעליתי כאן לא עונות על הקריטריונים לתשובות האוטומטיות שלכם. פיירוול איפוס ומחיקה, אז לא מגיעה לי התייחסות בגללן? אני שוב פונה ומבקשת התייחסות.

למעלה