מס שאלות

הפט

New member
מס שאלות

כל כמה זמן אני מתקדם ומגלה שאלות חדשות שעולות לי בהכנה ללמידה לפסיכומטרי חח
אני מתכוון ללמוד לבד

א. איך אתם ממליצים לקבל חוות דעת על חיבורים? שמעתי על איזה אתר שבודק לך, או מספיק חוות דעת של אבא שכותב מצוין לדוגמא?

ב. שאלתי בעבר ולא היתה התייחסות - סימולציות של מכונים - כן \ לא \ איזה וכו?

ג. סימולציות ישנות של המרכז הארצי - ענו לי איך משנים את זה למתכונת החדשה אבל איך אני בוחר את השאלות החלופיות? מאיפה? יש אולי איזה מאגר שאלות שמראש מומלץ שבו ספציפית אני לא אגע וממנו אני אקח שאלות?

תודה!

niruzu

New member
בוקר טוב

א. אני לא מכיר את האתר- תזמין מהם התייחסות לדוגמא, ותתייע עם אנשים כולל איתנו על התייחסותם. לא חושב שמספיקה חוות דעתו של אביך.
ב.הסימולציות של יואל גבע, ניב רווח והייקיו בסדר. גם של נאחרים ממה ששמעתי.
אבל-הכי חשוב לתרגל את הבחינות של המרכז הארצי, גם הישנות, במצב סימולצית אמת. זה מה שהכי משקף.
ג.למה שתבחר שאלות חלופיות? הכמותי בכלל לא השתנה- חוץ מזה שהורידו את שאלות ההשוואה הכמותית- אך הן שאלות טובות ומומלץ לפתור גם אותן, זה על חומר שאתה צריך לדעת. אז תפתור הכל
באנגלית תפתור הכל.
ובמילולי- תוריד את שאלות האוצר מילים ופטל.מדובר על 8 שאלות. כלומר נותר לך לפתור 22 שאלות. בבחינה האמיתית יש לך לפתור 23 שאלות במילולי בפרק תוך 20 דקות. אז בבחינות הישנות יש לך שאלה פחות לפתור- לכן, הורד לעצמך דקה. תפתור פרק ב -19 דקות.

הפט

New member
תודה ושאלה

קוראים לאתר i-say...
אם לא איך אתה ממליץ למי שלומד לבד לפסיכומטרי לתרגל חיבורים באופן כללי?

שאלה נוספת - באמת יש טעם לרכוש את שני האוגדנים? הדפסתי כבר את כל הבחינות מ2009 + יש לי סימולציות למיניהם של המכונים.

niruzu

New member
תשובות

1. אני לא מכיר את האתר. בקש מהם התייחסות לדוגמא והתייעץ איתנו כאן. אתה גם יכול לקחת מורה פרטי לבדיקת החיבורים.
2.התרגול של המרכז הארצי הרבה יותר חשוב מסימולציות של מכונים.

taksis

New member
המלצה שלי

גם אני חשבתי להשתמש באתר, ושמעתי עליו דברים טובים ממדריכים, אבל ויתרתי בגלל העלות הגבוה (שמוצדקת אגב, לדעתי, בגלל שבודקים לך את החיבור אקדמאיים עם תואר שני לפחות).
אם מבחינה כספית זו לא בעיה - לך על זה.

עם זאת, יש בפורום אנשים טובים שאני מכבד מאוד את דעתם, ביניהם זה שענה לך כאן לשאלות. אם לא האתר, ממליץ לך להשתמש בשירותי הפורום.

בהצלחה

למעלה