מס' כתבות מעניינות

מודטחדש

New member
נסיתי

מה? לא הייתי טיפש-עשרה ישראלי רגיל? ברור שנסיתי. אבל כעת אני לא מדבר על ה-"כיף" של הסוטול. שמתי "" כי מה שחוויתי במדיטציה שלי, שום סם לא יכול לתת וההשפעות-לוואי של המדיטציה הן רק חיוביות). אבל הנזק למוח הוא דבר שאי אפשר להכחיש. השימוש בקנאביס גורם (כמו אלכוהול, אלימות ודברים אחרים) לסגירת איזורים שלמים במוח למעבר דם. אתה נהנה מהסמים שלך - נפלא. אני יכול רק לומר לך שבתחום ההתפתחות הרוחנית, לא רק שאלה לא תורמים לך, הם מעכבים את ההתפתחות. אתה מספיק מבוגר להחליט לעצמך.

מודטחדש

New member
יכולים להיות הרבה דברים לא נכונים

אבל למה אתה מתייחס? איפה כתבתי על משהו נכון או לא נכון. יומיים בלי סמים, קרא שוב את מה שכתבתי ותראה שאין שם נכון ולא נכון. כתבתי רק ששימוש בקנאביס מפסיק זרימת דם לחלקים שונים במוח, בעיקר לקליפת המוח הקידמית שהיא החלק החשוב ביותר בפעילות של המוח. אתה רוצה לקלקל את כלי התודעה שלך, כמו שכתבתי קודם, שיהיה לך לבריאות.

lightflake

New member
אתה אפילו לא מודע למה שאתה כותב אה?

למה החלטת שהפסקת זרימת הדם לאותם חלקים באותם זמנים הנה משהו שלילי? כלומר כן החלטת שזה לא נכון, אבל איך יכול להיות במציאות משהו לא נכון? מי מחליט אם זה נכון או לא? ואם אתה מחליט שהמציאות לא נכונה אז אתה צריך להוכיח שאתה חכם יותר ממנה

מודטחדש

New member
הפסקת זרימת הדם לאמיגדלה, מרכז הפחד במוח

היא דבר חיובי. הפסקת זרימת הדם לקליפת המוח הקדמית, "מנטרלת" את המנכ"ל של המוח. אותו חלק במוח שאחראי לתכנון לטווח קצר וארוך. לקבלת החלטות. להתנהגות בוגרת. להתנהגות אוהבת... אני חושב שתסכים איתי שהתנהגות אלימה, בלי לחשוב הרבה, בצורה אימפולסיבית, ומלאת שנאה, לא תורמת לא להתפתחות הרוחנית שלנו ולא לחיים החומריים שלנו.
החלק העליון של המוח הוא החלק המוטורי. אי-אספקת דם לחלק הזה גורם לזמן תגובה מאוד איטי. לפעילות מוטורית מוגבלת. אולי בצפון הודו, לא תידרס על ידי ריקשה אם לא יהיה לך זמן תגובה טוב. בת"א איזה ילד בן 8 על אופניים חשמליים, על המדרכה, במהירות של 70 קמ"ש יוכל לכסח לך את הצורה.

lightflake

New member
התיאור ממש לא מתאים לצריכת קנביס

(אלימות/אימפולסיביות/שנאה)
כך שכל ה"אחד ועוד אחד שווה שתיים" שלך פשוט לא עובד
ואתה יכול לראות במה שכתבת את הפחד שנמצא מתחת לכל המסקנות האלו
פחד מאיבוד שליטה
פחד מנזק בריאותי
פחד שילד על אופניים חשדמליות ידרוס אותי כי זמן התגובה שלי נמוך...
זה לא משנה התוכן... הבסיס שעליו מושתתים חייך הם פחד
ואם אתה רוצה באמת להתקדם מבחינת ההתעוררות שלך אתה חייב לחקור את זה עד תום
אחרת המדיטציה שלך, נהדרת ככל שתהיה, היא רק כמו פסק זמן קצר לקפה ועוגה ואז חיי האגו חוזרים במלוא עוזם לשליטה מלאה על חייך, מבלי שיש לך בכלל אפשרות לשים לב לזה.
&nbsp

מודטחדש

New member
צר לי עליך בשני מובנים

בזה שאתה מקשרת תיפקוד תקין וטוב של המוח לפחד. ובזה שאתה כל-כך מגן על השימוש במשהו שהורס לך את המוח ומרחיק אותך מהדרך הרוחנית. זה הפחד האמתי. הפחד להיגמל מהדבר הנוראי הזה. התלות הבלתי מסוייגת בו.
"לחקור" לא יקדם אותך אפילו צעד אחד "
מבחינת ההתעוררות שלך​
". הוא יכול מקסימום לספק לך את הסקרנות לחפש מה שיקדם אותך באמת. אני לא יודע למה אתה מתכוון ב-"
חיי האגו​
". אני מבין את זה, ככל שאתה יותר מעוגן במוחלט, פחות ופחות דברים מעכבים אותך בעולם היחסי. "אגו" (כמו שאני מבין אותו) לא נכנס כאן בכלל לחשבון.

מודטחדש

New member
לוקח. לוקח ללב.

כל יצור שברא הבורא, חבל לי כשהוא (או מישהו אחר) הורס את החיים שלו.

lightflake

New member
הזהר... זה עלול להעלות לך את לחץ הדם....

אז סתם בזבזת 20 דקות היום

מודטחדש

New member
אין דבר בעולם שיכול להעלות לי

את לחץ הדם. אני (יש בטח אחרים כנראה שכן) לא מתרגל מדיטציה בשביל לחץ דם. אני מתרגל כדי להיות אדם טוב יותר. יותר ויותר בדרך הבטוחה שלי להארה.

lightflake

New member
האמת שאחרי שחתן פרס נובל שמצא את צורת מולקולת הDNA

הודה בפומבי שלולא לקח LSD הוא לעולם לא היה עולה על זה....
אז כל הטענות הקיצוניות האלו נשמעות קצת מיושנות וכנראה נובעות מכניעה לפחדים

מודטחדש

New member
מוכר, ואללה מוכר

וכל האמנים הגדולים היו יצירתיים משום שהם סבלו. אז כדי להיות יוצא דופן ביצירתיות שלך - אתה צריך לסבול. איזה בולשיט! הוא היה מגלה את המולקולה 15 שנה קודם בלי ה-LSD. הם היו יצירתיים שבעתיים אם לא היו סובלים...

lightflake

New member
אז זהו... שלא...

15 שנה קודם לכן הוא עדיין לא לקח לסד ועדיין לא גילה את זה, כך שאתה מאלה שלא נותנים לעובדות לבלבל להם את האמונות השגויות... ואם צריך גם ימציאו לעצמם שקרים שיתאימו לאותם אמונות... כך שתכלס ידידי, מיותר לגמרי להמשיך בדיון עמך

מודטחדש

New member
אתה שוב מתפלפל על המלים

אז לא 15 שנה קודם. בדיוק ביום שבו הוא גילה את ה-DNA, הוא היה מגלה אותו למרות ה-LSD. אולי בדיוק באותו רגע, השמיים היו רחומים עליו, מלאי חמלה עבורו, ונתנו לו את התגלית הזו. "גליתי את ה-DNA בגלל השימוש ב-LSD" הוא התירוץ העלוב של כל מכור.

מודטחדש

New member
כמו שכתבת

זהו ויכוח סרק. אתה תמשיך לעשן/לקחת/להזריק/להסניף... מה שבא לך. אני אמשיך להתרחק מזה כמו מאש.

למעלה