מסר 1#

מסר 1#

אנו המארחים לוקחים אחריות, שניי סוכנויות שולטות בעולמנו, סוכניי הרשע בדמות המשטרים והתאגידים וסוכניי השינה אותם אלו המתקראים מורים לרוח. אותם מורים הקוראים להתעוררות פועלים כך למען מטרת האגו שלהם. הם מרדימים את המתעוררים בתורותיהם הבדויות. ובכך משרתים גם את מטרות סוכניי החושך; שאנושות ישנה היא מטרתם הראשונה כי כך יפעלו מבלי להפריע. הצעד הראשון התבצע, המארחים יתקפו כל מתחזה, המוכן למכור את האנושות לשטן, וכל זאת למען מטרות האגו הקטן והדמיוני שלו. ברכת אחדות לכל מחפשי האמת

אינקה

New member
המארחים יתקפו כל מתחזה?

מה זה בדיוק? לגיטימציה להשתלח בכל מי שלא יסכים איתכם?

אינקה

New member
ברור: אתם אלו שבניגוד לאחרים.

לכן כל כך חשוב לכם לספר ישר על ההתחלה מי מוגדר כ"רע" שמצדיק את קיומכם/זהותכם.

קמהדנו

New member
מסע בין כוכבים?../images/Emo112.gif

beam me up scottie for god's sake, jim, i'm a doctor not a falon dafa master!

אינקה

New member
כדי שיהיה מה לשאול

ברוך הבא לתפוז. אני מקווה שפתחת חשבון לא רק כדי לשאול את השאלה הזו, ומאחל לך שתהנה כאן.

עופרשיי

New member
תודה, ברוכים הנמצאים ../images/Emo140.gif

הסמל הזכיר לי את השער ממסע בין כוכבים, וחשבתי, אם זה כך ויש ל"מארחים" קודים להפעיל אותו למעבר בין ממדים, אני שם לי כזה בבית. ויאאלה יוצא למסעות בלי ויזה.

אינקה

New member
לשער של סטארגייט יש שני צדדים

כמו שאתה יכול לצאת יש דברים אחרים שיכולים להכנס. בהמשך הסדרה הם נתקלים כבגזע משעבדים טראנס-גלקטי שמשתמש בשערים כדי שעבד ולהרוס תרבויות. מסתבר שהשער המקורי נגנז כדי למנוע מהם השתלטות על כדור הארץ. לכן אני אישית מעדיף לפתור בעיות קטנות יותר, כאלו שהמציאות מזמנת לי גם ללא איזוטריקה.

קמהדנו

New member
דו סטרי

מה ששמתי לב אליו בסדרות כמו מסע בין כוכבים וסטארגייט, הוא שהאנושות היא גזע קולוניאליסטי. בתירוץ של מחקר ופיתוח מקגייוור, פיקארד וחבריהם מגיעים לעולמות רחוקים, רק בשביל להתערב בנעשה בחברות המקומיות ולהציל אותם מידי עצמם, מבלי להתחשב יותר מדי בנזק הסביבתי. ארגון מרד פה, הפלת מלך שם, והכל בשם הצלת כדור הארץ או הגלקסיה. נוחתים בכוכב עלום שם ומתחילים לנפנף ברובים או בפייזרים שלהם... מזכיר במשהו את הדינמיקה הארצית

עופרשיי

New member
כן, יש סכנה שקופים ישתלטו עלינו

כמו בכוכב הקופים, נהיה עבדים לאיזה אורנג אוטנג. מצד שני, השער קיים בכל אחד מאיתנו, עכשיו נשאלת השאלה עד כמה לפתוח אותו ולאפשר לאחרים להכנס כשבעצם אני לא יודע אם זה קוף בתחפושת של איזה מאסטר. ואולי זה מאסטר שאני טועה לחשוב שהוא קוף, איך מבדילים לדעתך?

אינקה

New member
קוף המארחים?

רובנו במילא משועבדים לקוף שבנו. אבל מה שיפה בבורות זה שהיא עיוורת לחלוטין לעצמה ובשל כך היא עוסקת במה שהיא עוסקת מבלי להבין שכל ביטוי שלה הוא ביטוי של בורות, בלי קשר לשמות שהיא בוחרת לעצמה.

עופרשיי

New member
הבורות היא דבר יחסי

כולנו בורים ביחס למשהו וזה בסדר לא צריך לדעת הכל.

אינקה

New member
לא, הבורות היא דבר מוחלט מאוד

והיא מוחלטת מכיוון שהיא עיוורת לדבר היחיד שיש לדעת.

עופרשיי

New member
מהי הבורות ?

היא לא יכולה להיות מוחלטת, כיוון שאין לה קיום בפני עצמה היא בסך הכל מבטאת מצב התפתחותי, או אי התפתחותי באדם, עם התוצאות וההתנהגויות הנלוות לכך. היציאה מאותו מצב, היא הדרגתית ולא תמיד מודעת ובטח לא מוחלטת. למה אתה קורא בורות ?

למעלה