מסר 1#

אינקה יקר, המסר היחידי של האורחים

הוא ידיעה עצמית, ואם תקרא את מסר המארחים תראה שאנו יוצאים נגד אלו שגורמים לאותה בורות במסוה של שיחרור.

אינקה

New member
די די

המסר היחיד שאני קורא אצלך זה נסיון להקים איזו חזית ניו אייג'ית מעורבלת היטב, נסמכת על פסיכולוגיית המונים בגרוש. צא מזה ידידי ורד אל העם. רכוש ידיעה עצמית וחדל טחנות רוח. הנה, קח

khamala

New member
אפשר בבקשה קצת פרטים...

מי אלו הסוכנים? מי אתם המארחים? מי אלו מורי הרוח? נראה לי שהבאת נוסחא שכל אחד על פי תפיסת עולמו יכול למלאה כאוות נפשו....

אינקה

New member
מיינד השוואתי

הוא מיינד חולה. אתה חייב להבריא לפני שתפיץ מחלות רוחניות חדשות.

אם כך המינד שלך חולה מאוד

הבאתי בסך הכל תמונה שמתארת את הבורות, אי ידיעת העצמי. התגובה האסוציאטיבית שלך העידה על המינד שלך, לא על שלי.

אינקה

New member
עשה לך רשימת מצאי:

מרגע שהגעת לכאן הספקת - א. להכריז על קבוצות רעות ותומכות שטן. ב. להסביר שאתה משהו בניגוד למישהו אחר. ג. לספק משהו ששווה יותר ממשהו של מישהו אחר. ד. לא לשים לב שעשית זאת. ה. לרדת לפסים אישים. נסה בבקשה שלא להפיץ את הבורות הזו הלאה.

הכל רק בדמיון שלך, תקרא שוב.

בכל מקרה ההתנהגות שלך ילדותית (בסגנון הכל עובר עליך...), ולכן אי אפשר לנהל איתך דו-שיח. סיימתי להתיחס אליך.

khamala

New member
הייתי מוסיפה עוד קוף...

שעושה אצבע משולשת... ואז היה אפשר לומר - החיים יפים - כשלא רואים, לא שומעים, לא מדברים ולא שמים...

עופרשיי

New member
יכול להיות ?

שאתם מתקשרים עם האורחים, שהם בעצם שבט קופים חוצנים שמציגים את עצמם כיישויות מלאכיות חיוביות, שבאו להעיר את האנושות, פחחחח.

למעלה