מסר משם,התקבל היום

mga-abir

New member
מסר משם,התקבל היום

בעלות השחר יתקוממו אל נתיבם.מעשה ידיהם נידה.חושו ובחשו לעת ערב מקסם.התוו נהלו דרך ,בין ערביים מעבורת ניסים.חלל קרב אלי מפתן ומנעלים אין.זו היא לכם סוגייהעתיקת יומין לתיתה לחסד באוזניכם.קרבו הלום ואשתמוע דברתכם.על נהי,ועל נהר זב דם,זוב חוטמיכם אל קיר משען.התנחמו בדבירים.אל לנו לקוץ בכם,נשמתכם אתנה נגביהה,ומשוב לה ניתן.הסו בין ערביים,רכנו ראש מדבר ובהו.אנוכי אדבר לכם הסכיתה,עם לבדד שנה הרגליך,ונעל מחלצים תידור.אל הבנה ויען,דברי כדבריך.תידום,ובעוד שלושה ימים (תוספת אישית: שלושה ימים)תדעאחאב ויואב עלי שטן,גחמות נחירה בוז והדר כמיקשה אחת בלבבכם.ואני אדור לכם,נמגרה כל שחת,שחית ומשחית.בדלתי מסתורים אפרוצה לבבות ורוחות נכאים.הסו בני בלייעל הנצבו עלי מרום.המשחית כאן,תיתאנך ארץ נבדלת ערוץ. ובהקיץ היום אליכם נשמרה,מתת שפתיים ידום,כחגבים בארץ נשזורה רוב דעת עץ התפוח. זהו המסר בשלמותו,איני דתי ואין קשר לסגנון.

mga-abir

New member
עדיין

עדיין לא עשיתי זאת,בכל קריאה נוספת משמעות.התקבל לפני שעה,ועדיין מוקדם לי לעשות זאת,ואולי אין עלי לעשות זאת.בכל אופן נסה בדרכיך. בברכה אביר נ.ב. רק הוספתי זמן, כמין דחף שהורה זאת.

mga-abir

New member
התקבל מ...

לקחתי עת ונייר וידעתי שאם אשכב עם הראש לצד צפון אקבל מסר "טוב" ואם אשכב לצד דרום המסר יהיה קשה,וכך עשיתי שכבתי לצד דרום,והמילים נבעו מתןדעתי.ממש "שמעתי"וכתבתי.אנסה גם לצד צפון מאוחר יותר ואולי אקבל מסר חיובי יותר כפי שאני יודע. במסר זה יש המון דברים אזהרות נקמות והגנות.

mga-abir

New member
אכן עמוק

אכן עמוק המסר,אך תמצא בו נחמה הדרכה והבטחה. בברכה אביר

Tal_Ya_Tal

New member
מסר, ´תקשור´ ../images/Emo13.gif אפוקליפסה עכשיו?

היי אביר,
אני מביאה כאן את הסיפור הזה, שנכתב די מזמן, בשל הרלוונטיות שלו לעניין המסר שקבלת. אינני חולקת על המסר שלך. אולם זכור נא בבקשה, שמסרים הם תדרים והם מתחברים למי אשר מתדר באותו תדר שלהם. ´כמו תחנת ממסר. תחנת רדיו´ בתחילת ´דרכי הרוחנית´ יכולתי להביא לך טונות של ´תקשורים´ מסוג זה. והם לא בהכרח התאמתו כולם. אצל רובנו השתרשה השפה הכביכול ´מקראית´ דרך לימודי התורה והתנ"ך בבית הספר. אולם יש לי חברה, שהיא מומחית לשפות עתיקות ולשפת המקרא בפרט ואני מוכנה ´לחתום לך´, שהיא תמצא כל מיני אי דיוקים וחיקויים שנשתמרו בתת המודע שלך, אך לא בהכרח באו דרך מסר אמין. אז הנה זה בא. הנה המאמר: "טליה, את יכולה לבדוק בבקשה עם ´המדריכים´ שלך, אם אני צריכה לבוא אלייך היום, או לא?" ביקשה לקוחה שהזמינה מפה "מפני שאני חשה מאד לא טוב פתאום". ידעתי מיד את התשובה. וגם היא כמובן ידעה אותה בבירור. עמדנו לדון בשעות הקרובות במפת הלידה שלה. זהו הליך מאד חושפני ופתאום היא קבלה "רגלים קרות". היה חשש נורא להתעמת עם מה שבפנים. כמי שעוברת "התפתחות רוחנית", היא נועצת תכופות ב´מדריכים´ שלה. ובאופן טבעי סברה שגם אני כך. קבענו מועד אחר. כאשר נפגשנו לבסוף, התלוננה באזני שעל אף שהיא מתפרנסת מאמנות וריפוי, ה´מדריכים´ אינם מאפשרים לה לעבוד. כל מה שהיא יוצרת, דורשים ממנה לגנוז. "עדיין מוקדם לחשוף זאת מבחינה אנרגטית". נאמר לה. "האנושות טרם מוכנה לכך". בכל פעם שהיא רוצה לצאת לעבודה כלשהי, כדי להתפרנס, "הם" מסכלים את כוונתה..... היא מאמינה, שיש לה תפקיד בריפוי באמצעות האומנות שלה. איני חולקת על כך. אך למה להמתין לשואה קיומית על מנת להשתמש בכלים נפלאים שכאלו? מאז ש"התפתחות רוחנית" הפך למושג מאד עכשוי, נוסדו מרכזים רוחניים, סדנאות ותנועות להצלת הפלנטה. בחלק מן המקומות הללו, נפוצה מאד האמונה, שאנו עומדים בפני שואה אקולוגית, ששותפים לה מרבית בני האדם. ואילו קומץ של אנשים, אלה ´הנבחרים´, יהנו מעליה רוחנית אל רובד אחר או מימד אחר, מפני שהשכילו לחבור אל כוחות האור. ולהכין תכנית חומש להצלת הפלנטה על יושביה. יש לציין שאמונה כזאת, אכן מסכנת את כדור הארץ ומקרבת שואה, בשל ההשפעה הגדולה, שיש לאמונה כזאת, על תת המודע הקיבוצי. במיוחד כאשר המטפחים אותה, שוקדים על פיתוח כשריהם הרוחניים-מנטליים בד בבד. זוהי תפיסה שגויה של הרעיון, שכל אחד יכול להגיע להארה (באמצאות התבוננות פנימה, והפיכת האור הפנימי.) שכל אחד מאתנו, בעצם מימוש האבולוציה האישית שלו , מהווה מושיע של כל האנושות. בכך, שאנו מעירים חלק מן התודעה האנושית. ומעלים את התודעה לרמה אחרת. כבר לפני כחמש עשרה שנה, הביא צ´ארלס ברליץ בספרו "יום הדין 1999" מחד, את נבואותיהם של המדענים על התחממות כדור הארץ והשטפונות שיווצרו מהפשרת השלגים, שיגרמו להפיכת הקטבים בשל חוסר איזון ואת נבואותיו של אדגאר קייסי, הנביא הישן, מאידך, על התפרצויות הרי געש ושקיעתו של החוף המזרחי במדינת קליפורניה ואת נבואותיו הידועות של נוסטרדמוס כמובן. הנביאים והמיסטיקנים מהעבר, נבאו רק עד התקופה הזאת ולא יספו. השאירו לנו דף חלק, בידיעה, שזהו המרחב שלנו ליצור. הם ידעו שיהיה עידן חדש, שבו למחשבה שלנו תהיה עצמה רבה. שבאמצעותה נוכל ליצור ולממש את עתידנו. שנהיה האחראיים הבלעדיים לחיינו. זהו העידן שבו בחרנו להיוולד. זהו האתגר שלנו. לקחת חלק ביצירת העתיד. ועתה, כאשר אנו עומדים על המדוכה, יש שנבהלים מגודל האחריות ומנחיתים אותה על ישויות מהחלל החיצון, או על ישויות מרובדים אחרים של קיום (שהם בעצם פאן אחר שלנו) ומטקסים טקסים לעזרתם. כולנו מכירים את הפתגם: "אשר יגורתי- בא לי". כאשר אנו מטפחים מחשבות התקפה, הן תוקפות את חסינותנו. תחת זאת, התפתחות אמיתית, נקנית בזכות הוויה מוחלטת ברגע ההווה, בנצח. ללא נשיאת עיניים קדימה ואף לא אחורה. כי הנצח הוא כאן ועכשיו. ורק כאשר אנו מרוכזים בצורה מוחלטת ברגע ההווה, אנו חווים את הנצחיות. את האלמותיות. L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
"האם דבר שאין לו התחלה... ../images/Emo42.gif

ה´קורס בניסים´ עונה על הסוגיה הזאת בשאלה: "האם דבר שאין לו התחלה, יכול באמת להסתיים? העולם יסתיים באשליה, כפי שהתחיל. ולמרות זאת, יהיה סיומו אשליה של חסד. אשליה של סליחה שלמה, ללא הוצאת איש מן הכלל, אינסופית בעדינותה, תכסה אותו, תסתיר כל ´רשע´ וכל ´חטא´ ותשים קץ לאשמה-לנצח. כך מסתיים העולם שיצרה האשמה, כי עתה, אין לו תכלית והוא נעלם. אב האשליות, הוא האמונה שיש להן תכלית, שהן משרתות צורך או מספקות רצון.כאשר רואים אותן כחסרות תכלית, הן נעלמות!!!………………. כיצד מסתיימות האשליות חוץ מאשר בדרך זו? הן הובאו אל האמת ו…האמת לא ראתה אותן. היא פשוט התעלמה ממה שהוא חסר משמעות כל עוד לא הושלמה הסליחה, יש לעולם תכלית. הוא נעשה הבית שבו נולדת הסליחה. ובו היא גדלה ומתחזקת ומקיפה כל, ביתר שאת. כאן מטפחים אותה, מפני שכאן זקוקים לה. ………העולם יסתיים לאחר שכל הדברים אשר בו, ישפטו נכונה על ידי שיפוטו. העולם יסתיים, כאשר יבורך בברכת-קדוש. כאשר לא תישאר מחשבת חטא אחת, העולם יבוא אל סופו. הוא לא יושמד ולא יותקף ואפילו אל יגעו בו. הוא פשוט יחדל להיראות כקיים!!!"………………………………………………………………... ……העולם יסתיים כאשר מערכת החשיבה שלו תתהפך לגמרי. עד אז ימשיכו החלקיקים ופיסות של מחשבתו להיראות כהגיוניים. את השיעור הסופי, המביא את סיום העולם, לא מסוגלים לתפוס אלה שעדיין אינם מוכנים לעזוב את העולם ולצאת אל מעבר לטווח הפעוט שלו. …………………………………………. העולם יסתיים בשמחה, מפני שהוא מקום של צער. כשמגיעה השמחה, נעלמת תכליתו של העולם. העולם יסתיים בשלום, מפני שהוא מקום של מלחמה. כשיגיע השלום, מה תהיה תכליתו של העולם הזה? העולם יסתיים בצחוק, מפני שהוא מקום של דמעות. כאשר קיים הצחוק, מי יכול להמשיך לבכות? ורק סליחה שלמה מביאה כל זאת, כדי לברך את העולם. בברכה הוא נפרד והולך לדרכו, מפני שלא יסתיים כפי שהתחיל………….. ועכשיו, שב בענוות-אמת והבן, שכל מה שאלוהים רוצה שתעשה, אתה מסוגל לעשות. אל תאמר ביהירות שאינך מסוגל ללמוד את תכנית הלימודים שלו-עצמו. דברו אומר אחרת. רצונו יעשה. לא ייתכן שיהיה אחרת. ותן תודה על שכך הדבר." ´הקורס בניסים´, מדריך למורים, פרק 14 עמ´ 31 L&L TALYA

חיוך.. | ../images/Emo39.gif

רק על תנסה למצוא הסבר תרופתי או פסיכולוגי לחיבור ערבוב תפילות ומשפטים שהעלאת , קבל זאת כמלל מבולבל של מי שמתחיל להתעורר , כשהמשפטים יסתדרו בבהירות , זה כבר לא יהיה מסר זה יהיה עבורך מהות .

Tal_Ya_Tal

New member
מסכימה אתך בהחלט ../images/Emo42.gif

לאחרונה דוד, אני מסכימה אתך יותר מידיי
L&L TALYA

mga-abir

New member
מצטרף לחיוך

בלבול הבוקר לא אחז בי,פשוט לא ישנתי.אך לחייך תמיד אפשר,תודה

למעלה