מסר לעולם מSHADOWS

itaics

New member
תזהר

אז ככה... שקרן לא הייתי ואין אף אחד בתפוז שיעיז למצוא שקר שלי!!! ואתה תשמור על הפה או שתהיה מטרה ראשונית עיקרית ובלעדית של SHADOWS!!!! רובי לא מוריד שום יותר מ10 מיליארד ביום !! אלא אם תחשיב את התקיפה על הרדארים שכן תחשב מאוד לזכותו וזכות איס.. בכל ברית יש פגמים ואין לי מה לעשות... בואו ונפגש אצל החזקים... ושנית לגבי הוכחות.. צר לי אבל אני לא נוהג ואני לא אתחיל לפרסם בפורום תקיפות שלי.. יש לכם חדשות עולמיות.. תכנסו לשם... מצד שני מי שרוצה לראות התקפות שלכם עלינו מוזמן להכנס לפורום Shadows http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=shadows לחדר מלחמה פתוח ולצפות בהתקפות של AIS שעשו עלינו. יום טוב. לילה טוב.

itaics

New member
2 תוספות קטנות

א. לגבי רובי או כל אחד אחר... מצאתי מצב שבו הם מורידים 10 מיליארד ביום.. וזה אם תחשיב כפולות.. ב. אפילו כשיוסף פנה אלי בעצבים ושאל אותי אם תקפנו את MOMRA לא העזתי לשקר שניה.. ובפנים אמרתי לו שכן...

רוני1237

New member
מההה מהה!!

מה לעזעזלל איתךךך אל תכניס אותי לעצבים אני יהרוג אותך!!! אתה לא מכירר אותי אני ישבור לך תמסך של המחשב של התחת של דודה שלך!!1 יהומו עוד פעם אחת תקלל אחד מהברית שלי אני יבעט בך יחתיכת מתנשא עושה מהברית שלו אימפריההה...בחיים שלך לא תגיע לאצבע של יוסף או רובי יחתיכת מכוער!! חחחח עושה מאיתנו צחוק! יודע מה?!?!מעכישו אני ממממששת את ההחלטה שלי!! אני הולכת לפרק תמדינה שלי על המדינה שלך ואתה תצא מפה בוכה אתה תתחרט על היום שנולדת בו!!!!! עוד פעם אתה מעצבן אותי כך המדינה שלך תוך 5 דק' בהיסטוריה של הנובים של השנה! י'א מיסכן!

רוני1237

New member
תראה זה...

כולה יש שמה 3 התקפות והוא חושב את עצמו אנשטיין 3 התקפות 3 התקפות!!! יא..... עזוב אתה תבכה..

itaics

New member
תרגעי ומהר

יש שם כולה 3 כי אנשים עוד לא הספיקו להכנס .. החדר נפתח היום... אל תדאגי .. אתם תספקו לנו מחר מלא מלא מלא מתקפות מצחיקות למלות את הפורום בהם

רוני1237

New member
חחחחחחחח

למי אתה אומר תרגעי???? חחחח מצצחיק זה!! החדר נפתח היום1?! אם אני יפתח חדר בפורום שלנו על תקיפות מצחחיקות שלכם תוך דקה 10,000 הודעות!

Shaycs

New member
שני דברים

דבר ראשון אתם האמ אמ אמא של המזייני שכל כי אני אישית ראיתי את התקיפות שלהם ושלכם אז שקט..... דבר שני אל תקללי ילדונות כי אין לך ממש אבל ממש מושג מול מי את מדברת ....... ואם את רוצה לקלל אותי בבקשה תתכבדי את מוזמנת חחחח ואת מוזמנת גם לנסות למחוק את המדינה ה"קטנה" שלי רק דבר ראשון תצטרכי לגלות אותה
אז תחסכי ממני את האיום שלך......

Shaycs

New member
תתפנקי את מוזמנת לנסות ../images/Emo13.gif

תשאלי את איבגני שלכם מה קרה לו פעם אחרונה שהוא חשב שהוא יכול עלי חחח או על חברי לברית כל מילה נוספת מיותרת

רוני1237

New member
יאאא אלוהים!!!!

עוד פעם להגיד לא מבינים אה? יבגני לא איבגני יבגני!! ובקשר לפינוק..בא לך לפנק אותי?(לא מה שאתה חושב)

Shaycs

New member
לא משנה באיזה מובן

אני לא מפנק סתם ככה בלי חשיבות ולפי הקצב של הכסף שאתם מבזבזים גם ככה לא יהיה יותר מדי מה לפנק ..... אני מחפש קודם את המטרות האישיות שלי שאני חייב להם כמה דברים אחרי זה נתפנה לדברים הזניחים

Shaycs

New member
מה איתו???

קשה לי להאמין שיש לו את האומץ לתקוף אותי אחרי מה שהוא ראה שאני מסוגל לעשות כשמעלים לי את הפיוז...

רוני1237

New member
לא לא הבנת...

הפיוז?! אהה גם לי יש כזה רק מודל יותר חדש משנת 2007! מתעצבן מהר!

Shaycs

New member
ולמה לעזאזל את מדברת איתי פה....

אם באמת יש לך שאלות ובאמת את רוצה לדעת דברים בשביל זה יש מסנגר לדבר שם לא פה.... אני תמיד מוכן לדבר עם אנשים ולספר דברים .... ולבינתייים תהניי לך באשליות של רובי וחברייך הכול יכולים... הדיבורים איתי מהיום הם רק במסנגר ובשדה הקרב.... בהצלחה לכל הצדדים הקשורים למלחמה... סהר כשאתה יכול פנה אלי למסנגר....

רוני1237

New member
אשליותת מתוקות!!!

ואל תדבר על רובי למה אני יתעצבןן ואני רגועה עכשיו אה ואין לי ואתך במסנג'ר

למעלה