מסר לעולם מSHADOWS

itaics

New member
מסר לעולם מSHADOWS

אמונה בסיסית אחת בחוקה של SHADOWS... מי שמכיר את SHADOWS ומאיפה השם בא יבין שהאמנה קשורה בד בבד עם השם... אנחנו מאמינים בדבר אחד - "על ידי עימות.. דור חדש נולד.. חזק יותר...." אנחנו לא פועלים אלא לפי עקרון פשוט זה... מאז ומתמיד... א. ההסבר לתקיפה: צוות שלנו ראה ברדאר את MOMRA כשלא היו לו טנט (הערבים עשו את זה בדיוק לפני) והרבה אדמה... אנחנו לא חתמנו על הסכם שלום ולכן גם לא הפרנו דבר.. פשוט תקפנו. ב. הפורום הזה רווי בשקרים... SHADOWS לא מגיבים פה... תגובה רשמית תקבלו ממני ג. מי שמתייחס לנצחון או הובלה כאל כמות הספאם פה... שיתברך... האמת נמצאת בחדשות העולמיות... ובחדר מלחמה פתוח בפורום שלנו (לפחות קצת פה מהצד שלנו).... ד. ולענייניו... AIS איבדו מעל 50 מיליארד רק על בליסטים במלחמה... AIS בזבזו מעל 700 תורים במלחמה.... AIS כבשו לא יותר מ-500 במלחמה. SHADOWS איבדו מתחת ל-50 מיליארד בכללי במלחמה ... בחרנו כרגע לעבוד לפי טקטיקה מסויימת... SHADOWS בזבזו כ-200 תורים במלחמה.... SHADOWS כבשו מעל 2000 אדמה במלחמה... הוכחות אצלי כל השאר מבחינתי לא מדבר על מצב המלחמה... יום טוב לכולם.... בהצלחה במלחמה SHADOWS EMPIRE נפגש בשדה הקרב.... by creating conflict, a stronger generation is born

רוני1237

New member
תודה.

תודה רבה לך שאתה חושב כך. ואתה טועה ב100% רובנס(רובי) מוריד יותר מ10 מיליארד ביום אז תחשב טוב טוב.וזה לא רק רובי תחשב אותי,תומר,ירון,יוסף,3 המתנים,אליה ועוד שאין לי כוח לרשום. ואני רוצצה פה עכשיו עכשיו תהוכחות אני רוצה לראות ונוכיח שאתה לא משקר. אם אתה משקר,מה יש לך להפסיד?! 1.תכבוד שלך 2.תצא שקרן 3.סתם מראים שאתם פחדנים ומשחקים אותה ברית גדולה.

anovis

New member
../images/Emo178.gif הבהלת אותי

פעם הבאה תשרשרי כמו שצריך

רוני1237

New member
לא יודעת

איך משרשרים ואל תתן לי תדף הזה למה אני לא מבינה בו כלום:p

DVR

New member
עכשיו אני מבהיל אותך חתיכת אידיוט

היה מספיק מאד עניין במשחק כשנלחמנו עם הערבים אבל פתאום שדווס השמאלנים באים ברוב חכמתם ועושים משהו מטופש, תוקפים ישראלים, איתי מה שאמרת זה בולשיט, אם אתה רוצה לנהל מלחמה פסיכולוגית לפחות תעשה אותה קצת איכותית. אתם תראו איך הערבים יברחו לכם ומתישהו המשחק יגיע לנקודה שבה אין אפשרות לישראלים להגיע למאיה והערבים יטבחו במדינות שלכם. חתיכת שמאלנים עלובים.

Shaycs

New member
מה דברים נכונים מה???

הנה אני חגיגית אומר לכם לא תקפתי עד היום ערבי אחד רק ישראלים תזדיינו מה יש לכם להגיד על זה..... אני מעדיף לתקוף כל יום יהודון כמוכם מאשר ערבי שלא יודע כלום בחיים שלו ולמי שיש בעיה באסה לו ואל תצפו לתגובה באשכול הזה על העניין כי ממש לא אכפת לי אתם רוצים להראות שיש לכם בייצים תראו לי את זה בחדר מלחמה כי כדרך אגב עדין מחכה לתגובה על אתמול.......

randy kit orton

New member
שמע כל מה שאמרת עד עכשיו

זה דבר 1 בפני עצמו אבל אני מבקש ממך אישית לא לומר יהודון אל תזלזל ורק כדי להתגרות בנו תגיד את זה קפיש?

yogev678

New member
יעקום מי בכלל בשאדואס

חחחחח ניסיון נחמד ישרוט אנלא בשאדואס אני סתם אוהב לעצבן xD xD xD

randy kit orton

New member
אם אתה לא בשאדוס(או בברית של שי)

מה אתה מתערב?!אני שומר כוח להתווכח איתם ובכלל תשנה ת'סגנון דיבור שלך אתה לא רואה פה שאני יורד או מקלל אנשים אז אל תתחיל איתי

yogev678

New member
רגע רגע המפקדת

לא הבנתי את המשפט "אתה לא רואה פה שאני יורד או מקלל אנשים אז אל תתחיל איתי " נו מה הקטע לקלל כל אחד יודע

randy kit orton

New member
על טעם וריח וחוש הומור אין להתווכח

למרות שאפשר אבל זה סתם עצבים

yogev678

New member
בזה אתה צודק הוא מעאפן

כל היום יורד על ערסים תראו במקומו את נאור ציון הוא מצחיק!

למעלה