מסר לאדם נפלא

oferyosi

New member
אחרי 10 שנים זה כבר לא משנה...

אם אתה אוהב אותה או לא. רוב האנשים שתספר להם את מה שאתה מספר לנו יגידו שמשהו לא בסדר בך (אין מה לעשות אני מניח שאתה גם מבין את זה) מה שאני רוצה להגיד לך - זה לא משנה אם אתה אוהב אותה או לא!! אתה צריך הכוונה לצאת מזה ולהמשיך הלאה .אין דרך אחרת. ולא אני ממש לא מטיף לך מוסר. בלי להכנס להתפלספות של מה נורמלי או מה לא, אני מניח שאם רוב האנשים יגידו לך שמה שאתה נמצא בו הוא לא משהו רגיל/תקין טוב - אז כנראה שזה לא מצב נורמלי (ולו רק מתוך התרגום של המילה נורמה = דבר מקובל) ....ולא מתוך אינטפרטציות של "שגעון" "טירוף" וכו'... אז קדימה - קח את עצמך בידיים קודם כל בשבילך וצא מזה.

אני משתדל

בסך הכל, יש לי גם זכרונות טובים ממנה והם משמחים אותי. יש מדי פעם געגועים וכמיהה למה שהיה, וזה כואב בלב. בסך הכל אני די מאושר, יש לי כמעט כל שאני רוצה: אני כותב שירים וספורים, יוצר דברים יפים ועושה דברים מענינים. אני לומד ספרות, שזה המקצוע שהכי מענין אותי. אני גר במקום יפה וטוב עם אנשים טובים. לא אגיד, שאני טפוס עצוב, זה לא נכון. אבל חבל, כי תמיד אזכור לטובה את האשה שהיתה הכי חשובה בחיי ואתגעגע אליה ולרגעים הטובים אתה, ויהיה לי חסר משהו עמוק בנפש. זה לא ממש מצב לא נורמלי, כי זו האהבה הכי חשובה של חיי לאדם הכי חשוב בחיי, ולכן תשאר לי כל החיים, במדה זו או אחרת. מה שכן, בכל-זאת צריך לחיות ולהנות מהחיים.

יקירי...

אני בטוחה שאם היא היתה קוראת את השורות האלה היא היתה מעריכה אותך מאוד. מעטים האנשים שמאחלים לאקס שלהם אושר, במידה והם לא התגברו עליהם. כל הכבוד לך. באמת. יהיה בסדר. אתה תתגבר ותמשיך הלאה. לא לשקוע בזה יותר מידי!

כן

היא היתה המטפלת שלי, ומאד אהבתי אותה, וגם היום אני מאד אוהב אותה. אני מצטער, שלא רצתה בי לקשר.

עובדת השמה

בארגון פרטי, אשה שעוזרת לאנשים למצוא עבודה. סדרה לי כמה עבודות משרד ועבודת מחסן אחת.

יהודה היקר

לאבד קשר עם אדם אהוב זה כאילו שהוא מת. זה דוקר בלב. אני מזדהה עם הכאב שלך מאוד. קשה לך...ורע לך. אני מקווה שתתגבר על הפגיעה, ןתמשיך הלאה. קראתי את כל השרשורים שכתבת. כמה שקשה לך מה שאתה עובר - קשה לך יותר בגלל שאתה מרגיש שלא מבינים אותך. אנחנו מבינים את הכאב שאתה נמצא בו. כולנו מבינים. (אני חושבת שהטעות הייתה לנסות למצוא פיתרון...ואתה לא זקוק לפיתרון. אתה זקוק רק להבנה). קח את מה שהיה ביניכם כדבר טוב - למדת ממנו מה זה באמת לאהוב בן אדם. אני מאחלת לך להתגבר ולמצוא אהבה אחרת, ולאהוב אותה לא פחות כמו שאהבת את המטפלת. אני גם מאחלת לך שיהי זה קשר בריא ותומך, ושהיא תאהב אותך באותה המידה.
רחלי

למעלה