מסר לאדם נפלא

מסר לאדם נפלא

אני רוצה למסור לאשה שאני אוהב ותמיד אוהב, אף שלא רוצה אותי ולא תרצה, שהיא אשה נהדרת, נפלאה וכמעט מושלמת, שאני מעריך ומוקיר אותה יותר מכל דבר אחר בעולם, ושאני מאחל לה שתהיה תמיד מאושרת בכל שתעשה, עם בן הזוג שבחרה לה ועם כל דבר בחייה. אני רוצה שתדע, שהיה לי נפלא להיות אתה כמה שנים, כל שיחה אתה היתה חויה עצומה ונהדרת, ושתמיד תשמר הכי עמוק בלבי כדבר הכי טוב שקרה לי בחיים.

שאלה

למה בעצם רוצים לדעת מה קורה בחיים הרגשיים של אדם שאוהבים, למה זה משנה לנו? אולי כי אוהבים אדם בגלל רגשות שהוא מביע, וכשעושים אתו משהו רואים אלו מין רגשות המעשה גורם לו, וכשיודעים על משהו שעשה בחייו יודעים אלו מין רגשות זה גרם לו, ואוהבים את זה?

אבל למה

מה שקורה בחייו הרגשיים, משפיע על המדה שיהיה לו טוב? למה השאלות איזו מוסיקה שמע היום, אלו חברים פגש, לאן יצא לבלות, אלו ספרים קרא וכולי, קובעות כמה טוב לו?

אני לא חושבת שהשאלות שאתה מציג כאן

הן המעידות על חייו הרגשיים. בכל מקרה,אני שואלת על היומיום שלו (בד"כ לא צריכה לשאול,הוא פשוט מספר) כי מעניין אותי מה הוא עושה ואיך עוברים עליו הימים, בדיוק בגלל שהוא חשוב לי ואני רוצה שיהיה לו טוב. אני רוצה להיות חלק מחייו ובשביל זה אני צריכה להכיר את מה שקורה בהם.

הצורה, הטון שבו הוא מספר את הדברים.

אם הוא מספר בשימחה, אם הוא מספר על משהו שהרגיז אותו, אם הוא עושה דברים שהוא נהנה מהם...

אז מה

למה את צריכה לדעת, מה הספור ומה עשה? מה זה משנה, איך הידיעה מה עשה מאפשרת לך לדעת, כמה טוב לו?

אולי כי

אם שמע מוסיקה יפה, זה אומר שנהנה. אבל למה את רוצה שיגיד לך איזה שיר בדיוק שמע או איזה סוג מוסיקה? למה לא תשאלי אותו פשוט, אם שמע מוסיקה טובה?

אני חושב

שרוצים לדעת כמה טוב לו. כמות של הרגשה טובה לא נמדדת במושגים מדויקים. ככל ששמע שיר יותר טוב, כך נהנה יותר והיה לו טוב יותר.

אני מצטער

הטרחתי על אנשי הפורום ויצרתי אי נעימות. ספרתי על אהבתי למטפלת לא רק להוכיח שאפשר להיות ידיד למי שאוהבים רומנטית, אלא גם כי אני אוהב את המטפלת ורוצה לשתף ברגשותי ולקבל תמיכה והבנה.

אני חושבת שיש קצת קושי...

לתת לך תמיכה והבנה, דווקא בגלל שהכותבים בקהילה הזו דואגים לך. אני קוראת מהצד את מה שאתה כותב וחבל לי שאתה נשאר נעול על קשר שהיה בלתי אפשרי וימשיך לנצח להיות בלתי אפשרי. לכן אני פעמים רבות פשוט לא מגיבה לך. אני מבינה את הכאב והכמיהה. באמת. אולי אם תקרא על קשרים בין מטפלים ומטופלים תבין מאיפה הגישה שלי מגיעה... שיהיה
.

אני מבין

אני מבין שהיא לא תרצה אותי ואין לי סכוי אתה, אבל דוקא בגלל זה אני מצטער. אני צריך עזרה להתגבר על הצער. אני צריך תמיכה מחברים ומאנשים טובים, שיקשיבו, יבינו וישתתפו. אז יקל לי להתמודד. אני מצטער ועצוב, שהקשר הזה לא יכול להתממש, כי אני אוהב אותה ומאד רוצה להיות אתה בקשר. חבל לי, שאנשים לא מספיק מבינים אותי ולא יודעים לעזור. אני לא רוצה לסבול מאהבה וגעגועים אליה, אני רוצה לשכוח אותה ולא יכול. אולי תמיכה נפשית מחברים טובים תעזור לי להתגבר ולשכוח ממנה.

אולי בעצם

אולי בעצם מה שאני צריך עכשו הוא, שחברים טובים יגידו לי: "אני מבין שקשה לך, אני מצטער שאתה סובל מהאהבה הזאת, אני מקוה שתתגבר". אף אחד כמעט לא עושה את זה. מתעלמים ולא מקשיבים, כאלו לאף אחד לא אכפת. כמה חבל.

אני יודעת שבפורום לא מתעלמים ממך.

אמרו לך שוב ושוב את מה שכתבת פה...עד שאולי כבר הרגישו שאתה לא מקשיב...

oferyosi

New member
אח שלי

אחרי 10 שנים זה כבר לא תמיכה מחברים...(הכי עדין שיכול להיות...) אתה צריך לקום ולצאת מהשטויות ולעבור הלאה. ומה שאנחנו נגיד או נעשה לא יעזור. אם 10 שנים זה לא קרה לבד. זה לא יקרה עכשיו...בטח ללא הכוונה.

הענין הוא

שבמשך כל עשר השנים האלה כמעט לא קבלתי תמיכה מאנשים, לא הבינו שאני אוהב אותה ולא האמינו לי, לא הקשיבו ולא עזרו. נמאס לי. אני רוצה שיבינו שאני אוהב אותה.

למעלה