מסרים...

scorpia

New member
אור היקר... ../images/Emo42.gif לאיפה נעלמת?

מלכת חרבות: שבוע של עירנות, שפע רעיונות וכושר הבחנה מהיר. תהיה לך אפשרות לפתור בעיות שקיימות.

pretty princess

New member
בבקשה בבקשה גם אני

לצערי לא הייתי במפגש וממש חבל שהפסדתי אבל חזרתי אחרי הפוגה קצרה. אני ממש ממש רוצה מסר בעניין הזוגיות לצערי עדיין לא פגשתי אף אחד ואני אשמח למסר משמח. תודה תודה. ענת אהה, אני צריכה להזכיר לך 27.7.70

scorpia

New member
מה שלומך, נסיכה יפה? ../images/Emo9.gif

מלכת מטות: שבוע של בילויים, הנאה, יתכן ויהיו לך פגישות עם בני המין השני... צאי לך לבלות, תהני, תקרני מאור ואולי...??? מי יודע?!!!

pretty princess

New member
אכן נכון

תודה תודה על המסר. אם השבוע הזה יהיה כמו שהתחיל סוף השבוע זה יהיה ממש נפלא. תודה רבה. ענת.

scorpia

New member
תוספת קטנה..

מי שמעוניין גם במסרים מקלפי מרלין, נא לציין!

sharon30s

New member
מהם קלפי מרלין?

האם הם שונים מקלפי הריידר? אין לי התנגדות למסר מקלפים אלה. אשמח ללמוד דבר חדש. שרון

scorpia

New member
קלפי מרלין...

כתבתי עליהם לפני כמה זמן, הילה בסגול שמה את זה כמאמר במאמרים! תקראי!!!

אני רוצה ../images/Emo9.gif

בתחום הזוגיות 5.7.85 נ.ב לא אתנגד גם לקלפי מרלין... טנקס מראש
ליאל

scorpia

New member
מכשפה קטנה ... ../images/Emo58.gif

השתמשי בכישופייך...
. השטן. יש כאן אזהרה. אם את נמצאת במערכת יחסים, תבררי אם לא עובדים עליך, אם יש מצב של חוסר כנות. אם אין מערכת יחסים קבועה, תשמרי על עצמך ואל תשחקי באש. מסר מקלפי מרלין:" להסכים להעביר ידע". תנסי לחשוב איך זה משתלב עם המסר של ריידר. שבוע נפלא שיהיה לך

גמני גמני... פליז פליז... ../images/Emo140.gif

בשבוע שעבר פספסתי מפני שאני לא נכנסת מהבית, לכן השבוע לא לקחתי סיכון... וחרגתי ממנהגי...
מאד צריכה מסר לשבוע הבא עלינו לטובה, לעבודה ולימודים. יעל 21.2.66 המון תודה, אור ואהבה נויה

scorpia

New member
נויה נוי היקרה, ../images/Emo107.gif

מסר אחד לתחום אחד!!! בחרתי לך את התחום העבודה: הקיסרית: את בתקופה שבה את משחררת המון אנרגיות בתחום היצירה (?). יש לך המון רעיונות חדשים ורצון עז לצמיחה, חידוש. צפוי שינוי בתחום העבודה, ותצטרכי להתאים את עצמך לשינויים. יתרחש משהו שיוציא אותך מהשגרה ... הקלף חיובי ולכן השינוי יהיה חיובי!!! תהני!

דָליה

New member
המבדיל בין קודש לחול../images/Emo48.gif../images/Emo16.gif

שבוע טוב ומבורך לכולם ולך.. סקורפיה...
על ההשקעה וההתמדה בנושר המסרים אני בדרך כלל לא מבקשת,אך אי אפשר להתעלם ממה שקורה פה.. חן חן דליה.

סקורפיה יקירתי ../images/Emo140.gif

שינוי יתקבל בברכה, השגרה שוחקת אותי... על כן, אומר: אמן, אמן ואמן...
תודה מקרב לב נויה

למעלה